Bir yola girdiniz ve...

Nasıl besleniyorsun mesela bir gun neler yediğini nasıl sporlar yaptığını yazarmisin totale bakınca rakam güzel iki hafta 700 gram az ama ödem gitti sen diyete alıştın yada yediklerine vücut alıştı o yüzden zorluyor şaşırtma deneyebilirsin yada kürler var değişik onları deneyebilirsin

Pes etmek yok haklısın . Inşallah başaracağız .spordaa da sorunlar yaşıyorum. Yürüyüşde kaval kemiğim ağrıyor ve ayak tabanımda nasır çıktı çok canımı yakıyor yine de yürümeye çalışıyorum haftanın 5 günü 45-50 dk tempolu
Bianda tempolu yürümeye başlıyorsan ağrıya o sebep oluyor olabilir tempoyu yavaş yavaş artırırsan kaslarda ısınmış olacağından daha rahat yürürsün. Nasır içinde çok geçmiş olsun canım bende dün ayağımı burktum mesela ama sandalyede spor yapmaya devam ettim bugün . ciddi sağlık sorunları olmadığı sürece herşeye bi alternatif bulabilirsin yeter ki gerçekten iste ;)

2 haftada 700 gram gitti inş biraz artar haftada 800-1 olsa razıyım
valla arkadaşım bende de dogumdan sonra bi 8-9 kilo kaldı. şuan diyet yapmıyorum, diyetisyene gitmiyorum.gerçi zamanında gittiğimdeki liste hala bende. o listeye uysam yine yeticek ama şuan o motivasyonum yok.yaz gelipte bodylerden göbek taşınca motivasyon gelir herhalde :) sen azmini kaybetme başarırsın inan.

Nasıl besleniyorsun mesela bir gun neler yediğini nasıl sporlar yaptığını yazarmisin totale bakınca rakam güzel iki hafta 700 gram az ama ödem gitti sen diyete alıştın yada yediklerine vücut alıştı o yüzden zorluyor şaşırtma deneyebilirsin yada kürler var değişik onları deneyebilirsin

Kahvaltı iki haşlanmış yumurta, zeytin, domates, şekersiz çay ,1 galeta
Öğlen ızgara köfte, tavuk yada ne yemek varsa ayran ve yarım dilim ekmk
Akşmda sebze yemeği ,cacık yada salata yada çorba
Ara olarak da süt, muz, çilek, leblebi ya da vs bunlardan biri yani.
Spor da cardio videoları 45 dk süren youtube dan buldum. Ve 45 dk yürüyüş ya da birgün cardio birgün yürüyüş

Pes etmek yok haklısın . Inşallah başaracağız .spordaa da sorunlar yaşıyorum. Yürüyüşde kaval kemiğim ağrıyor ve ayak tabanımda nasır çıktı çok canımı yakıyor yine de yürümeye çalışıyorum haftanın 5 günü 45-50 dk tempolu
nasır için duoderm diye bir solüsyon var.eczaneden alabilirsin.bende kullandım geçiriyor.yıkanmış kurulanmış bölgeye her gün sürüyorsun. oje gibi zaten.ölü deriyi kaldırıyor.onu koparıyorsun.sana anlatır eczacı.

valla arkadaşım bende de dogumdan sonra bi 8-9 kilo kaldı. şuan diyet yapmıyorum, diyetisyene gitmiyorum.gerçi zamanında gittiğimdeki liste hala bende. o listeye uysam yine yeticek ama şuan o motivasyonum yok.yaz gelipte bodylerden göbek taşınca motivasyon gelir herhalde :) sen azmini kaybetme başarırsın inan.

Başlamak zor gerçkten ama kafana koyunca oluyor

nasır için duoderm diye bir solüsyon var.eczaneden alabilirsin.bende kullandım geçiriyor.yıkanmış kurulanmış bölgeye her gün sürüyorsun. oje gibi zaten.ölü deriyi kaldırıyor.onu koparıyorsun.sana anlatır eczacı.

Teşekkürler valla ayakkabıya bulaşık süngeri koyup yürüdüm iki gün :D o kadar can acısısından

Spor da cardio videoları 45 dk süren youtube dan buldum. Ve 45 dk yürüyüş ya da birgün cardio birgün yürüyüş
Çok güzel yediklerin aslında elma kürü var onu denesene canım sen bir kırmızı elma dilimlenecek bir kabuk tarçın 8 bardak su koyulup 10 dakika kaynayacak soğuyunca gün içinde içilecek 4 gün yapıp 4 gün ara vereceksin sonra tekrar yapabilirsin sporun da güzel

Çok güzel yediklerin aslında elma kürü var onu denesene canım sen bir kırmızı elma dilimlenecek bir kabuk tarçın 8 bardak su koyulup 10 dakika kaynayacak soğuyunca gün içinde içilecek 4 gün yapıp 4 gün ara vereceksin sonra tekrar yapabilirsin sporun da güzel

Olabilir denerim cnm teşekkür edeerim :)

Listen gayet iyi görünüyor bencede arkadaşın dediği gibi kürler deneyebilirsin yoğurt kürleri falanda çok etkili diyorlar bende iki gecedir yoğurt pul biber yarım limon suyunu karıştırıp yiyorum ardından da bol su içiyorum. sporuna da ağırlık egzersizleri ekleyebilirsin

Hiç yilmayin.İlk dogumumu yapınca 75 kiloda kaldım.12 hafta da 12 kilo verdim ama bu Total.Mesela 2/3 hafta hiç kilo vermedigim de olmuş ,haftada 2 kilo olduğu da olmuş.12 hafta sonunda 63 kiloydum.Sonra eskisi gibi yememe dikkat etmemeye baslamistim ,sporu da birakmama rağmen kilo verimi devam etmiş farketmeden 5 ay sonra 56 kiloya dusmustum.Simdi 2. doğumu yaptim nerdeyse 6 ay oldu ve ben yine 74 kiloyum:bicak:

Ayda dört buçuk kilo çok iyi
.bir de hangi sporlari yapıyorsunuz? Spor da size kas kazandiriyorsa tartıda artı bile çıkabilirsiniz ama yağ kütleniz azaldığı kas kütleniz arttığı için daha ince görünürsunuz. Mesela 75 kilosunuzdur ama gorenler en fazla yetmissin diyordur. O olaydan bahsediyorum. Zaten spora başlayanlara sor geneli ilk aylar kilo veremiyorum der ama giydiği pantolonlar.dar gelir

canm yavaslamn cok bırmal vucut alısıyor uyum saglıgor tekrar 2-3 gün fazla yiyip digete devm etmelisin. bu arada kanına baktırman lazm doktora söyle

Haftada 350 gram, ayda 1.5 kilo yapar. Bu da hedefine 10 ayda ulaşman demektir. Sen vazgeçme, kararlı ol. Haftada 350 gramla kalacağını düşünmüyorum. Diyetinde ve sporunda bazı değişiklikler yap. Nasıl bir spor yapıyorsun? Arada bir ağırlık kaldır sporuna ek olarak, metabolizmanı hızlandırır. Öyle profesyonel ağırlık da olması gerekmiyor. Su şişeleri de olur mesela.

Back
X