Bir yola girdiniz ve...

Benim de 15 kilo fazlam vardı. Bir ay önce diyete başladım sporla beraber. Yediklerimden doğru düzgün kısmadım ilk iki hafta ve bir kilo ya verdim ya vermedim ki deli gibi de yemedim. Ama son iki hafta akşam beşten sonra birşey yemedim abur cubur pasta böreği kestim iki haftada dört kilo verdim. Yani yemiyorum demeyin yiyorsunuzdur. Telefonuma bir program indirdim kalori sayacı. Arada atıştırdıklarımı hiç adamdan saymazdım kalorisi beni şok etti. Atıştırdıklarım asıl kalori dolduran şeylerdi. Ve üç beş derken yüzlerce kalori aldığımı farkettim. Yani dürüst olalım iradeli olalım atıştırmayalım akşam beşten sonra yemeyelim

Canım şöyle düşünsen işe yarar mı? Mesela bir dilim kek yedin. Onun keyfi kaç dakika? 5 dakika falan. Peki kilolarını verince onun mutluluğu ne kadar sürecek? Her aynaya baktığında mutlu olacaksın...

büyük ihtimal plato dönemine girdiniz vücudunuz alışmaya çalışıyor ya da porsiyonlarınızın miktarı fazla.
yedikleriniz gayet iyi fakat kilo vermek için kalori açığı oluşturmalısınız, tavsiyem porsiyonlarınızı biraz daha küçültün, bol bol su için.

bir de algınızı değiştirin bu yedikleriniz diyet değil, sağlıklı yaşam.
ilk zamanlar kilo verimi hızlı olur sonra yavaşlar bu normaldir, gram gram hergün kendinizi tartmayın moralinizi bozmayın.

bir kere pasta börek yedik diye diyet bozulmaz, hiç yememiş gibi kabul edin, sporunuza ve yürüyüşünüze devam edin, sonra gitsin kilolar. :KK76:

Merhaba . Başlangıçta 20 idi şuan 15 kilo fazlam var. Her gün spor yapıyorum, diyeti de çok iyi ypıyorum fakat çok yavaş gidiyor. Tartılınca umduğumu bulamayınca moralim bozuluyor. Ilk hafta 2.5, 2.hafta 1 kilo diğer son iki haftada 700 gram verdim toplam bir ayda 4.5 kilo..
Çikolata, hamur işi, kızartma yapmıyorum ,yemiyorum, almıyorumda ..fakat yarın askerde olan kaynım için kek ve börek yapınca dayanamayıp biraz fazla dilim yedim ve sporada bugün gitmedim . Bu hafta 4 gün spor yaptım. Neyse.. Moralim çok bozuk .tabiki üç dört ay daha devam spor da ama yq veremezsem böyle gıdım gıdım olursa Moralim bozuluyor..
Konum yanlış anlaşılmasın ben sadece iişin moral motivasyonundayım.
Vermeniz gereken 15 kilonuz olsa ve haftada 350 gram gitse napardınız ?
Tek basina yapmak çok zor insan motive olamiyor biz arkadaşlarla beraber yapiyoruz o sekil bayağı hırslaniyoruz..yapacak birilerini bul..

Merhaba . Başlangıçta 20 idi şuan 15 kilo fazlam var. Her gün spor yapıyorum, diyeti de çok iyi ypıyorum fakat çok yavaş gidiyor. Tartılınca umduğumu bulamayınca moralim bozuluyor. Ilk hafta 2.5, 2.hafta 1 kilo diğer son iki haftada 700 gram verdim toplam bir ayda 4.5 kilo..
Çikolata, hamur işi, kızartma yapmıyorum ,yemiyorum, almıyorumda ..fakat yarın askerde olan kaynım için kek ve börek yapınca dayanamayıp biraz fazla dilim yedim ve sporada bugün gitmedim . Bu hafta 4 gün spor yaptım. Neyse.. Moralim çok bozuk .tabiki üç dört ay daha devam spor da ama yq veremezsem böyle gıdım gıdım olursa Moralim bozuluyor..
Konum yanlış anlaşılmasın ben sadece iişin moral motivasyonundayım.
Vermeniz gereken 15 kilonuz olsa ve haftada 350 gram gitse napardınız ?

Totalde ayda 4,5 kilo çok iyi bir rakam
Şöyle düşünün o fazla 20 kiloyu üç beş ayda almadınız değil mi? Vermekte almak gibi uzun bir süreç
Bir diyet tüyosu vereyim, arada bir kaçamak yapın, daha hızlanır kilo vermeniz, arada bir tabi =)
Sürekli tartılmayın, takıntı haline getirmeyin, düşünün 3 ay sonra bu fazlalıklar olmayacak, kendinizi böyle motive edin

Yavaş yavaş da olsa gidiyor :) imkan varsa bi diyetisyen ile çalışabilirsiniz belki daha hızlı ilerler süreç

Benim de 15 kilo fazlam vardı. Bir ay önce diyete başladım sporla beraber. Yediklerimden doğru düzgün kısmadım ilk iki hafta ve bir kilo ya verdim ya vermedim ki deli gibi de yemedim. Ama son iki hafta akşam beşten sonra birşey yemedim abur cubur pasta böreği kestim iki haftada dört kilo verdim. Yani yemiyorum demeyin yiyorsunuzdur. Telefonuma bir program indirdim kalori sayacı. Arada atıştırdıklarımı hiç adamdan saymazdım kalorisi beni şok etti. Atıştırdıklarım asıl kalori dolduran şeylerdi. Ve üç beş derken yüzlerce kalori aldığımı farkettim. Yani dürüst olalım iradeli olalım atıştırmayalım akşam beşten sonra yemeyelim

Uygulama var telefonumda yediklerimi kalorileri ile hergün kaydediyorum yani yediğini yazıyorsun ya da barkot okutunca mesela paketin karbonhidrat protein yağ değerine kadar çıkıyor

Ayda dört buçuk kilo çok iyi
.bir de hangi sporlari yapıyorsunuz? Spor da size kas kazandiriyorsa tartıda artı bile çıkabilirsiniz ama yağ kütleniz azaldığı kas kütleniz arttığı için daha ince görünürsunuz. Mesela 75 kilosunuzdur ama gorenler en fazla yetmissin diyordur. O olaydan bahsediyorum. Zaten spora başlayanlara sor geneli ilk aylar kilo veremiyorum der ama giydiği pantolonlar.dar gelir

Yürüyüş cardio filN . Ayrıca yağ kaybetmeden kas olmazmş öyle kas kszanmak hiç kolay değilmiş araştırmıştım

Valla dogum dan sonra delı gibi diyet yapmayı planlıyorum kılo alma gibi Bı luksumde yok kilolu hamile kaldım ama tavsiyem vazgecme bol su ic yuruyus yap ben yazın yuruyus yapardım artı diyet kılo vermiştim basarılar

="Turkuazmavi90, post: 55490429, member: 311378"]Yürüyüş cardio filN . Ayrıca yağ kaybetmeden kas olmazmş öyle kas kszanmak hiç kolay değilmiş araştırmıştım
ben 3 haftadır diyetisyene gidiyorum ve yüzde seksen uyuyorum. Dört kilodan fazla verdim. Her hafta yağ su kas oranim ölçülüyor. İki haftada bir gittiğim kuaförüm bile aradaki farkı fark etti. Ve evet 200 gramlık kas bile acayip fark ediyor ya da kilonun yüzde seksenini yağdan vermek...

Normal bu.. vücut ne oluyor ya ne yapıyor bu bana diyerek savunmaya geçiyor bir süre.. insanoğlu zayıflamaya değil hayatta kalmaya yani kilo almaya meğilli.. hatasız bir diyet ve doğru spor ile vücut size olana bitene güvenecek ve verme hızı artacak.. Ilk hafta ödem gider kilo kaybı çok gibi durur.. spor kas oranını arttırır bu sa kilo kaybını azaltır ama incelirsiniz.. doğru şekilde pes etmeden devam ederseniz sağlıklı şekilde 4 aya istediğiniz kiloya gelirsiniz.. hızlı vermek hem zararlı hem geri gelme ihtimali yüksek..

Gelirdim ama her hafta kilo bildirim isteniyor ben her hafta tartılıncA veremezsem moral bozuluyor Ayda bir tartılıyorum artık
Turkuaz ben de bir ayda 4,2 kilo verdim,önce moralim bozuldu,sonra dedim ki,deniz düşünsene,17 paket margarin ağırlığından kurtuldun.Elimizde taşısak 5 dakikada yoruluruz,ama o kilo hala benimle geziyor olacaktı.Ben şimdi böyle bakıyorum,son hafta 600 gr verdim,2,5 paket:DSon hafta sabittim,ama hep böyle kalmayacak,paket paket gidecek;)

Benden oda gitmiyor bacım :)

Haftada 3-4 kez sporsalonuna gidiyorum, hamurişi bıraktım gibi bişey çikolata çerez çok nadir tüketiyorum ve hala başladığım yerdeyim, 10 kg fazlam var

="nirra, post: 55491342, member: 732358"]Benden oda gitmiyor bacım :)

Haftada 3-4 kez sporsalonuna gidiyorum, hamurişi bıraktım gibi bişey çikolata çerez çok nadir tüketiyorum ve hala başladığım yerdeyim, 10 kg fazlam var
Peki kıyafetlerden inceldiginizi hissetmiyorum musunuz?

Peki kıyafetlerden inceldiginizi hissetmiyorum musunuz?
Evet bacaklarımın özellikle inceldiğini görüyorum, fakat tartıda maalesef kıpırdama Yok:), sanırım yağlar erimeden yerini kasa bırakıyor, ama ben o rakamları gördükçe ürküyorum :)

="nirra, post: 55500860, member: 732358"]Evet bacaklarımın özellikle inceldiğini görüyorum, fakat tartıda maalesef kıpırdama Yok:), sanırım yağlar erimeden yerini kasa bırakıyor, ama ben o rakamları gördükçe ürküyorum :)
Yağ yerini kasa birakmiyordur da yağ kaybedip kas kazanıyorsaniz öyle görünüyor olabilir. Ben de spora baslayacaktim. Diyetisyen ilk iki hafta başlatmadi . Vücudun tepkisini görmek için.simdi 3. Haftam 3 yürüyüş verdi şimdi.ama ben 3 kere falan da pilates yapacağım. Yalniz diyet ve spora aynı anda baslayanlardan duyduğum şey genelde kilo veremedikleri. Sonra da hızlı gidiyormuş ama

Back
X