bir yorum yapamıyorum ben artık siz bi yorum yapın :(

Artık aramıyorum. Sadece sindiremiyorum çok zor oluyormuş. Bir yandan seviniyorum evli olmadığım için bir yandanda üzülüyorum oda sevdiğim için. Zamanla geçer biliyorum.

Canım daha çok gençmişsin.. Uzun bir ömür var.. Lütfen kariyerine odaklan mesleğini edin..kendi ayaklarının üzerinde dur. Evlilik illa olur.
Hayırlısı... :ssz:

Gün gelecek evleneceksin, ve şimdiki şu yaşadığına bir dönüp bakacaksın; diyeceksin ki "Rabbim iyi ki evliliğimi böyle güvenilmez bir insanla yapmamışım", ve elhamdülillah gelecek ardından.

Benim ne demek istediğimi şimdi yanan canınla değil, evlenince evlililiğin ne olduğunu anlayınca farkedeceksin.

şimdi bile şükrediyorum. iyi ki evli değilim onunla evli olup ayrılsam daha kötü olurdu. ama işte çok sevmiştim onu yeni olunca düşünmeden edemiyorum. birde nedensiz gidince daha çok aklıma geliyor hep neden sorusu aklımda.

şimdi bile şükrediyorum. iyi ki evli değilim onunla evli olup ayrılsam daha kötü olurdu. ama işte çok sevmiştim onu yeni olunca düşünmeden edemiyorum. birde nedensiz gidince daha çok aklıma geliyor hep neden sorusu aklımda.

Geçecek :34: İnsan sadece sevgiliden değil ki, hayatta herkesten yediği kazığı kolay kolay sindiremiyor. En yakın arkadaşımla irtibatımı kestiğim an sanki eşimden ayrılıyormuşum gib zori zor gelmişti :1: Kötülük kötülüktür, kimden geldiği fark etmiyor. Allah kurtarmış sevindim senin adına.

Geçecek :34: İnsan sadece sevgiliden değil ki, hayatta herkesten yediği kazığı kolay kolay sindiremiyor. En yakın arkadaşımla irtibatımı kestiğim an sanki eşimden ayrılıyormuşum gib zori zor gelmişti :1: Kötülük kötülüktür, kimden geldiği fark etmiyor. Allah kurtarmış sevindim senin adına.

aynen öyle kötülük kötülük hele insanların gururu ile oynanması daha bir kötü. Sizlerle konuşup dertleşince derdimi anlatınca rahatladım. Teşekkür ederim. Biliyorum ki yalnız değilim. :)

erkekliğin genetiği bozuldu artık. acizce korkakca yüreksizce çekip giden adam zaten "adam" değildir.

küçük iskenderin bir sözü var:

"Git gidebildiğin yere kadar...Bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin. Ama şunu unutma! Rıhtımda kalanı değil,çekip gideni vurur fırtına."

içini ferah tut..

erkekliğin genetiği bozuldu artık. acizce korkakca yüreksizce çekip giden adam zaten "adam" değildir.

küçük iskenderin bir sözü var:

"Git gidebildiğin yere kadar...Bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin. Ama şunu unutma! Rıhtımda kalanı değil,çekip gideni vurur fırtına."

içini ferah tut..

içim ferah çünkü ben hiçbirşey yapmadım. Ama biliyorum ki ALLAH büyüktür. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz....

sana bi açıklama bile yapmıyor bu ne saygısızlık bilmeye hakkın var sonuçta ne olursa olsun saçma birşey yüzünden uzunca konuşmamak şöyle gibi geldi bana ayrılmaya niyeti varmış bi bahane arıyormuş belki sevgisi bitmiştir belki başka birine aşık olmuştur belki ailesi istemiyordur ama ne olursa olsun ilişkiye 2 kişi başlanıyor 2 kişi de beraber bitirmeli bitirdiğin sana bile söylemiyor byazık ya çok kırıcı üsteleme eminim ki bir zaman sonra mutlaka arayacak senin için iş işten geçmiş olur mu bilmem şuan için ağırlığını koy ve ardına düşme derim

sana bi açıklama bile yapmıyor bu ne saygısızlık bilmeye hakkın var sonuçta ne olursa olsun saçma birşey yüzünden uzunca konuşmamak şöyle gibi geldi bana ayrılmaya niyeti varmış bi bahane arıyormuş belki sevgisi bitmiştir belki başka birine aşık olmuştur belki ailesi istemiyordur ama ne olursa olsun ilişkiye 2 kişi başlanıyor 2 kişi de beraber bitirmeli bitirdiğin sana bile söylemiyor byazık ya çok kırıcı üsteleme eminim ki bir zaman sonra mutlaka arayacak senin için iş işten geçmiş olur mu bilmem şuan için ağırlığını koy ve ardına düşme derim

Ardına düşmüyorum zaten artık. kötü birşey bile olsa aldatmış bile olsa en azından dediğin gibi açıklamayı duymaya hakkım var. gerçekten çok kırıldım ama insan yaşamadan anlamıyormuş... zaten nedensiz gitmek onun insanlığını gösterdi... içim acıyor bunları yazarken ama haketti diyorum bir yandan. :(((

Ben çalışmıyorum. Sınavlara hazırlanıyordum. Kendisi polis o konuda haklısın ev hanımı almaktansa çalışan birini alacaklardir. Mutlu olur mu ben böyleyken. Ne diyeyim ah mi edeyim beddua mi edeyim. Ama allah büyük ne ah ederim ne beddua bu dünyada herkes yaptığının karşılığını buluri
canım neden bu değilse bile sen sınavlarına hazırlan.
herkese kapak olur.cevabını bu şekilde verirsin.
çok şükür ki evli değilmişsin.hem onu hemde ailesini çekecektin.

Back
X