Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu topiği niye ilk defa görüyorum.:)
Ben de kahveye bayılırım.Akşam üstü nescafe saatim olurdu.Şimdi ramazan içemiyorum ama ramazandan sonra devam.![]()
Canım bende kahve sever olarak günün beli aralarında içerim ve genelde kadınlar kulübüne takıldığım zaman mola veririm o zamanlar da esti açtım.Demek tek benmişim dedim kahve molası verenhep beraber devam
![]()
ben de öyle işte sürekli kahve içerim :) şimdi ise dün ilk kez denedim, iftarda çorba ve salata yedim sadece, sonrasında tatlı niyetine nescafe iyi geldi :)
sahurda da içerim diyordum ama akşamdan uyuyakalmışım![]()
![]()
Canım bende kahve sever olarak günün beli aralarında içerim ve genelde kadınlar kulübüne takıldığım zaman mola veririm o zamanlar da esti açtım.Demek tek benmişim dedim kahve molası verenhep beraber devam
![]()
Yok ben de veririm kahve molası.Ama ben bir fincan içerim günde.Azı kara çoğu zarar:)
Benimde aklıma pc başında geliyor nedenseYok ben de veririm kahve molası.Ama ben bir fincan içerim günde.Azı karar çoğu zarar:)
Benimde aklıma pc başında geliyor nedense
Nasıl olsun kahven![]()
Yeni bittibuzlu mocha liften
![]()
Yeni bitti
Türk kahvesine buz atar veririmolur mu
![]()
aaaa olmaz ama
napıyosun canım![]()
kahve mi çok severim
napıyosun![]()
Benimde aklıma pc başında geliyor nedense![]()
kim sevmez kokusunuBen de.Türk kahvesinin kokusuna bayılıyorum.
Napim dolanıyorum nette.Sen napıyorsun?
Sana kahve
Gel türk hahvesine içelim iftardan sonra![]()
DoğruAlıştığın için aklına geliyor:)
En köpüklüsünden ablamaEfserrrrkahvem şekerli olsun lütfen
![]()
kim sevmez kokusunu
bende öyle canım vakit dolduruyorum
gel içelim![]()
Doğru
En köpüklüsünden ablama
İftardan sonra hazırla içelim![]()
hazırla mıı misafirim ben![]()