'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

Naz83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
160
2
96
41
Diğer
slm, kızlar çok uzun zaman dan beri bu siteyii takip ediyorum. çok güzel bu ara sadece rahatlamak için giriyorun bu siteye...
kızlar asıl konu 5 aylık evliyim eşimle birbirimzi çok severek evlendik! eşim 1 ay öncesinde evi terk etti gitti hiç bişey almadan. hiç bişey sölemeden herşeyimiz okadar yeni kiieşyalarımı daha açıp doğru düzgün kullanmadan baba evine geri gitcek o kadar zor kii!!! bu nasıl insanlık ben kadın halimle evi mi bi an osun bırakıp gitmedim o erk haliylee ama ben onu allaha havale ettim. hbr vermeden şu 1 ay içersinde acılların dertlerin en büyünü yaşadım ölümden döndüm yaşadıklarım o kadar zor ki bu ayın 15,mahkemiz var 16 temmuzda doğum günüm içim çok acıyıo kızlarr kenmii ne işe ne başka bişeye verebiliyorumm allah kimseye böyle acı yaşatmasın şimdii sizden bi akıl istiyrum yaşam ve ölüm arasında gidip geliyorum artık yaşma sebebim yokk çok mutsuzum tüm bu sorunlar yaşan insanlara cenabı allah yardım etsin:1no2::1no2:senağlamasenağlama

Canım henüz 5 aylık evlisin ve eşini seviyorsun ama ayrılık sebebinizden bahsetmemişsin..
Bilmeden çok sağlıklı yorum yapamayız sanırım..
Sadece şu kadarını söyliyim; bu hayatta insanın kendisinden daha değerli hiç ama hiçbir şey yok..
Bugüne kadar eşinle mi yaşadın ki o olmayınca öleceksin..
Evet çok acı çekiyor, çok üzülüyorsun şu an anlıyorum ama hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor...
Kendini acilen toparlamalısın..
Eminim önünde çok güzel günler seni bekliyor..

cnm ufak tefek tarmışarımız oluodu eşim çok sinirli bi yapıya sahip bende o ara annemlerle iki gün tatlie gittim aramız düzelsin biraz uzak kalalım ii olur dedim ewe geldim. aşkım ben gelidiğimde ewde yoktu sen ewde kalmadın mı dedim sen nediyosun dedi banaa bağırakk hastaaamsın sen diye hakaretler bu kadar!!! o gün oda erk arkdşlaryla ewde içkii içmiş oturmaaa odasındaa yatmışş o kadar. ver eviliğimz süresince bu adam her kavgamızda evi terk edip gitti ben kadım başıma koca evde kaldımm kendimi paraladımm olan bana ve ailime olduu amaa beni bu hale gitirenileri allah bilidği gibi yapsın üç aylara giriyosss!!!benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkiklava:

Arkadaşım Allahım yardımcınız olsun..
Ama ben gene anlamadım.. Her kavganızda gidiyordu.. Hava almak için mi çıkıyordu yoksa yine 3,5 gün dışarıda mı kalıyordu..
Zaten 5 aylık evlisiniz.. Neyi paylaşamadınız ki bilmiyorum ama hakaretler hoş değil.. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah

durumunuz çok üzücü....
peki eşinizin tam olarak derdi nedir?onu bi anlayalım önce
5 ayda ne olduda şu an boşanıyorsunuz

yooo o gece ewe gelmiyo dükkan da yada ailesinde kaldığını söylüüüoo!!!

çok enterasan
yani daha çok tazesiniz
bence biribirinize alışma süresi
sabırlı ol derim :1rolleyes:

ewde elimden geldiğii kadarıylaa herşeyini 4 ,4 yapmaya çalıştım kızlar ben çalışan bi nsanım ewe saat 6 da gelirdim en az üç çeşit yemek hazırlardımm akşam çayını pastasını!!! temiziliğini herşeini en iyisini yapmaya çalıştımmm ama sonuç ortadaaa ben hastanede onun için ölümden den içtiğim ilaçlar ciğerimee kadar işlemiş!!! ama o ogün mahkemeye gitmiş kızlar bu kadar şerefsizlik olur muu siz söyleinn

inanınn kızlar her gün sinir kirizi geçiriyorum. herşey o kadar yeni ki evde hiçbişeyi yaşamadan bırakıp gidyorum.ve en kötütüsüü hala ewdeherşeyii ewde trş bıçağına kadar tüm eşyaları gel al diyorum onu da yapmio geçen msj atmış sende bende çok yprandık biraz zamana bırakalımm ya bu evililk çocuk oyuncağımı liseli aşıkmıyıss böyle saçmalık olmasss

Bence eşinizin de kafası karışık..
Evliliğin ilk seneleri zor geçiyor maalesef.. Ben de zor alışmıştım bu düzene(hala alıştım diyemem ya neyse)..
Bence sakin olun,kararınızı verin.. Eğer evliliğinize devam etmek istiyorsanız gerçekten zaman verin birbirinize,biraz ayrı kalın bakalım.. Belki düzelir herşey..yerimseniben
Ama yok ayrılmak istiyorsanız,hiç kafanıza takmayın,bitirin bu işi,ardınıza bakmamayın..:dilcikar:
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah:teselli:

Ya çok üzüldüm senin durmuna Allah'ım İnşallah gönlüne göre verir neyi nasıl istiyorsan İnşallah öyle olur ama nasıl bu kadar kararlı olabilir anlayamadım anlayamadım yani bir şeylerin düzelebileceğine inanmıyormu acaba.

ama birazcık sessiz kal belki gerçekten zamana ihtiyacı vardır bunun çocuk liseli aşık olmakla alakası yok bazı insan sorunlarını kaçarak halletmeye çalışır belki doğru değil ama herkes bizim istediğimiz gibi olamıyor malesef biraz arama sorma msj yazma senden haber alamasın bir süre kendini merak ettir belki gerçekten durup düşünür ama sen arayıp sordukça düşünme fırsatı bulamaz ve merak etme 5 aylık evliliği bitirmeni zorluğunu oda yaşıyordur ama erkek milelti işte adı üstünde erkek ya hani hemen pes etmek istemez sen kendin daha iyi tanıyosun onu biraz değerlendirme yap ve yanlız bırak bir süre onu.

daha cok da yenisiniz ,,uzuldum inan.....yasadiklarini senden ve allahtan baska kimse iyi bilemez....hakkinda hayirlisi olmasini dilerim.....ofkeyle kalkan zararla oturur ,,,ona gore dusunerek adimlarini at....mutlu olmani dilerim...:1hug:

okuduklarım beni evlilikten soğuttu birazcık :sm_confused:
severek evlenen bi çiftsiniz, karşılıklı anlayış önemli olan bence gülü seven dikenine katlanır ya az zaman geçsin canım arkadaşım, sende kendinle ilgilen o arada, kendine bakımlar yap dinlen ve düşünmemeye çalış. boşanma davaları baya uzun sürüyo bildiğim kadarıyla eğer seviyorsa döner gelir üzülme, sevmiyosa da boşverceksin hayatta bi kapı kapanırsa bi başka kapı açılır en hayırlısı neyse rabbim onu versina.s.
unutma hayata yalnız geldik yalnız gidicez kimse için ölmeyte değmez

Erkekler malesef gec olgunlasiyorlar arkadasim. Aileleri de onlara zamaninda fazla sorumluluk vermediyse evlilik onlar icin cok daha zor hale geliyor, kendini suclama bence,sen elinden geleni yapmissin,ilerde bu yaptiklari icin pisman olacak esin...Hayatta oyle problemlerle karsilasiyor ki insan , oyle zorluklara gogus germesini ogreniyor ki...bu kadarcik basit seylerde bile kapiyi cekip giden bi insan hayat boyu seninle kotu gunlerde ne yapacak? O kadar gucsuzse birak gitsin arkadasim...

hepinize çok teşekkür ederim kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin!!! sabırlaa bekliyorum ama zaman kısıtlı mahkeme 15 temmuzda canımdan can gidiyoo sankii onsuz yenii bi hayat kurmakkkk ölüm geliyooo yapamam bu acının üstesinden gelememm:.(

bu kadar şeref....lik olur mu demişsin oluyor işte canım...Daha daha neler yapar umrunda bile olmaz.Çünkü mantıksız insan doğruyu düşünmez ne yaparsa kendi yaptığı doğrudur.Bu mantık beyinlerine işlediğinden yapacak bişeyin yok.Mahkeme 16/07/08 de olacakmış,dolayısıyla 1 senelik evli olmadığınız için merak etme mah.ağustosta adli tatil gireceğinden büyük ihtimal mahkeme tarihiniz sizinde daha yeni evli olup,düşünmeniz için,eylül ekim kasım gibi atılır.Hemen boşama olmaz.ama kocanın yaptığını şiddetle yaıpladım bir adama yakışmaz.Her evliliğin ilk dönemlerinde oluyor.Çünkü 2 ayır kültürden olan insanı bir eve sokup anlaşın deniyor.Eğer boşansanda böyle durmadan evi terk edip çekip giden adamla nereye kadar yaşayacaksın ki canım,istersen birde ailen dişini göstersin..

Önüne bak derim....Yüksek lisans mezunuymuşsun çalışıyosunda bu adamdan sanada koca falan olmaz kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…