'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

canım değermi hayatını sonlandırmaya çalışman...
yazık etme kendine çalışan insansın sakın karşına daha ne kişiler çıkar değmez ölsen sana üzülürde vicdan azabımı çeker yo o akarakterde biri için değmez .
tamammı......
erkek milleti çoğu nankördür sana en nankörü denk gelmiş.....

ARKADAŞIM BENDE BİR YILLIK EVLİYİM VE ÇOK SEVEREK EVLENDİK AMA GEL GELELİMKİ HİÇ BİŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI HANİ BAL AYI CİCİM AYI FLAN FİLN BİZDE HİÇ OLMADI DAHA 3.GÜN KAVGAYA TARTIŞMAYA BAŞLADIK HERŞEY YENİ YENİ OTURMAYA BAŞLADI BİRBİRİMİZİN HUYUNU SUYUNU ÇÖZDÜK HOŞLANDIĞIMIZ HOŞLANMADIĞIMIZ ŞEYLERİ HALBUKİ BİZ 5 YIL ÇIKTIK AMA AYNI EVE GİRMEDEN ANLAŞILMIYORMUŞ..

ŞİMDİ ALIŞMA ZAMANI BİŞEYLERİ YADIRGIYORSUNUZ YADA TAM OLARAK BİRİBİRİNİZİ ÇÖZEMEDİNİZ Kİ MAALESEF HEMEN OLMUYOR..

ZAMAN VERİN BIRAK UZAKLAŞSIN ÜSTÜNE GİTME BAZI İNSANLAR ZAYIF OLURLAR ÇAREYİDE KÇMAKTA KONUŞMAMAKTA TEK KALMAKTA BULURLAR.

EŞİNİZİN BELKİ SİZE ANLATAMADIĞI BİR SORUNU OLABİLİR ERKEKLER İÇ DÜNYALARINI PEK ANLATMAZLAR KENDİ İÇLERİNDE HALLETMEYE ÇALIŞIRLAR.ANLAYIŞ İLE YAKLAŞIN KONUŞMAYA ÇALIŞIN KİMSE 5.AYINDA BOŞANMAK İSTEMEZ Kİ ARANIZDA SEVGİ VAR İSE YANİ GÖRÜCÜ USULÜ DEĞİLDE SEVERK EVLENDİYSENİZ DAHADA ZOR OLMALI.

SENİN İÇİNDE ÇOK ZOR ALLAH YRDIMCIN OLSUN SAKİN OL AİLENE HEMEN BİŞEYERİ ANLATMA Kİ İNTİHARDAN BAHSEDİYORSAN BU DURUMDA AİLEN BİLİYORMU BİLMEM AMA BİLMİYORLARSA KESİNLİKLE SÖYLEME ARANIZDA HALLETMEY ÇALIŞIN O SENİ ANLAMASADA SEN ONU ANLAMAYA ÇALIŞ.

SENİN CANIN BU KADAR KIYMETSİZMİ DİYCEM AMA BENDE YAPMAYA KALKTIM DAHA EVLİLİĞİMİN İLK AYINDA EŞİM MÜDAHALE ETTİ ETMESEYDİ BELKİ HAYTTA DEĞİLDİM AMA ŞİMDİ DİYORUM BİDAHA ASLA YAPMAM.CANINA KIYIPTA NAPICN ELİNE NE GEÇECEK OLAN SANA AİLENE OLCAK BAŞKA KİMSELEERE DEĞİL.

ZAMANLA DÜZELİR HERŞEY SIKMA O GÜZEL CANINI ALLAH BÜYÜK DULARIMZ BÜTÜN ZORDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN..a.s.

arkadaşım hiç böyle bir insan için ölmeyi falan düşünme.
neden?neden öleceksin ya?
5 aylık evliliği ne hale getirmiş adam.sana yazık
değil mi?kendine acı yol yakınken sen de kurtulmaya bak.
kusura bakma ama fikrim bu.

zamana bırakmalısınız bence..
esınızı bu kadar severken onun sıze karsı bu tavrının nedenı nedır anlamıs degılım..
hakkınızda hayırlısı olsun.
ne olursa olsun evlılıgınız bıtse bıle bu dunyanın sonu degıl..
hayatta bır sen daha yok..

Canım yaptıkların böyle bir insan için hiç değmez.Sakin sakin onsuz yeni hayatını düşün. Seni istemeyeni sen hiç isteme bence.

severek evlendiniz ve 5 ay sürdü aklım almıyor açıkçası..kocanın derdi başka (bence).. bu kadar kolay bitirilir mi? böyle ufacık şeyde evi terkedip gidenden koca olmaz ya
yada ona ağır gelen bir şey mi oldu sorumluluk alamadı mı çok gururlu filansa olabilir diye düşünüyorum
ailesi nerde bu adamın? kimse ona birşey söylemiyor mu?kolay mı ya yüzük çıkarmak aklım almıyor yaa ne kadar rahat bu erkekler yaaklava:

Tamam herkez basta sorun yasiyor...iki farkli insanin kaynasmasi cok zor...kimi daha hassas kimi daha dayanikli...birde zamaninda kuralan hayaler gerceklesmeyince bir sürü hayalkirikligi...ama yani bir erkek olarak (bu kadinda olabilir) cekip gitmesi bence bu cok büyük bir hata ...ne olursa olsun bir yerde aksam olunca ayni yataga girmek gerekiyor ...aslinda cözümlenmiyecek sorun yok ama iste maalesef...:1no2:

ama bence ölümü düsünme sakin ...su an sadece büyük bir hayalkirikligi yasiyorsun ...yarin öbürgün sana kötü davranan biri icin üzüldügüne pisman bile olacaksin...zaman herseyi farkli acilardan görmeni sagliyacak...onun icin su an sucu kendine yüklemeye calisiyorsun...sevdigin icin ...ama bir yerde gideni tutmak cok zor...evde kalip kavga, bagris, cagris olsa hadi neyse...ben simdi yirmi yillik oldugum icin valla ne ariyorum o eski kavgalari...cünki o bicim ihtirasli bir barisma yasardikcoksekeriremsu

ama esim cekip gitmezdi...bir saat disari cikardi...sonra eve gelir beni katil edecen cadi diye söylenirdi...bende... tatlicadiarzu vay be ben neyim der barisirdik ama bu senin yazdiklarin ...

biraz zor ...birde hemen gidip bosanma davasi acmak...onun icin kendini cok yipratma ...zorla güzellik olmaz

onun icin bazen bastan üzülmek daha kolay ...su an canin yanacak ama yillarca hertürlü sorundan kacan bir erkekle yasamak...ileriye dogru daha zor olacakti...

her iliskide sorun var ...ayni kani tasiyan insanlar bile hic bir zaman ayni fikirde degil...ama tehtidle ya benim dedigim olacak yada giderim ...bu sevgi degil

hakinda hayirlisi ... bundan sonraki yasantinda hersey gönlünce olsun Şeniz

canım çok geçmiş olsun. ama ben bir şeyi anlamadım. ilk önce mahkemeye verdiğini söylemiştin. ama sonradan sana mesaj atmış. biraz zamana bırakalım, çok yıprandık diye.
ne yapmak istediğinden emin değil sanırım. belki de evliliğe henüz alışamadığınız için böyle sorunlar yaşıyorsunuz. umarım zamanla düzelir.

Öyle bir geleceksin ki inşallah bunun üstünden! Daha kısacık ve kötü hatıralarla dolu zamanlar geçirdiğin, üstelik yolun başında seni hakaretlere boğup evi terkeden adamla işin yok hayatımklava: Ne kadar çabuk kurtulusan o kadar iyi, daha çok gençsin, üzülme bu zor günleri Allahın yardımıyla atlatacağına inanıyorum:1hug: Boşuna hayatını kıymet bilmeyen birine heba edemedin diye kendini yıpratma! Güçlü ol ve dua et. Allah yar ve yardımcın olsun inşallaha.s.

kelimeleri toparlamak ta zorlandım inan.sadece bişi sorucam sana sen bu adama karşı çok mu taviz verdin evlenmeden önce.hani her dediğine he mi dedin.ve bu adamın ailesinde hiç mi adam yok.oğlum sen ne halt ediyon neyi paylaşamıyon.atrı demişsin ki kavga edince bazen ailesine giderdi.bu nası bir aile ki yeni evli oğlunu hadi bakalım paşa paşa evine gidiyosun diyip yollamıyo.ya da üzgünüm ama ailemin yanın da kaldım deyip başka yerde kaldığı gelio aklıma.çünki bir ailenin yeni evli oğluna az önce dediğim gibi eve yollaması lazım.burdan bizi haberdar et gelişmelerden.merak ederiz seni tamam mı cnm.lütfen ALLAH'A sığın o asla kendisine sığınanı yalnız ve çaresiz bırakmaz...

Canım sen önce kocanı karşına al sorun neymi bi onu öğren önce.Ortayı bulmaya çalış onunla ılımlı yaklaş.Baktın olmuyo adam yaklaşmıyo o zaman sende hadi sen yoluna ben yoluma de .Hayatın sonu değilki bu olmasa iyi ama oluyo ne yapacaksın ki.Ama sakın ölüm ne alma bi daha ağzına.Birisi için öbür dünyanı yıkmaya değmez.Burdaki herşey geçer ama daimi yurudnu mahvetme .Seni üzen birisi için cehennemi tercih etme derim ben sana.Herşeyde bi hayır vardır de bu süreyi kendine zarar vermeden aşmaya bak.Allahım yardımcın olsun.:teselli:

sana deger vermeyene yol ver gitsin bence.yarın bir gün çocugunuz olursa daha kötü olur.ömür boyu bu adama katlanabilirmiyim diye, ilk önce sorun kendinize...

o kadar şaşırdım ki...kesinlikle bu olayda eksik bir taraf var yada adamın cidi anlamda psikolojik sorunları...eften püften olaylar çıkarıp amacı dışarı kendini atmaksa çok güzel başarmış...daha 5 aylık evli bir çiftsiniz ne zaman bıktınız da geceleri başka yerlerde kalıyor bu adam...
arkadaşım siz yaşama nedenim kalmadı diyorsunuz...bu ne demek ya allahın gücüne gider bu tarz cümleler..geçenlerde bir arkadaşıma da söyledim...hiçbir erkeği hayatınızın merkezi haline getirmeyin...eğer o tercihini sizden ayrılamak için kullanıyorsa sizin için hayırlısı bu demektir...inanın anlamış değilim hala...ama zaman herşeyin ilacı...ve allahtan herşeyin hayırlısını isteyin ki hayırlı olsun....güçlü olmanız dileğiyle...
sevgiler...

cnm benim çok çok geçmiş olsun mahkeme büyük ihtimalle sizi boşamayacak evliliğiniz çok erken oldugu için
bde böyl bir erkek tanımıstım ama direkten döndüm nişana 1 ay kala bir kavga esnasında terk etti gitti nedenini bilmiyorum terk edişinin ama insanlar tatışma yasamaları kadar dogal bişi olamaz cnm benim allah seni çok daha iyileriyle karsılartırsın hayırlı kişiler cıksın karsına ama dilerim mahkemede barısırsınız cok a cunlu evliliğiniz bizde ilk ayarda baya tartısırdık alışma dönemi bu çok normal ama bir erkek her kavgada evi terk etmemli cnm benim üzülme dicem ama olmucak :çok üzgünüm:

zamana bıraktım kızlar sabırla bekilyorum. mahkeme tarihii15/06/2008 kadar!!! eşimin ailesi de kusura bakmasınlar ama onlar kadar basitler kiinsan evladın boşanmasını istermi benim kayınvaldem olcak pisilk kadın eşim evden gittiğii gün gittim yanına iş yerinee bana nedese beğenirsinz kızımm hiç üzülme hakkınızda bölesii hayırlymışş. ya anne diyorum bi yuva kurmak kolymı hiç önemli deil gibilerinden konuştu bende dedim allah seni bilidiği gibi yapsın. ve giderkende öle bi jübile yaptı iğrenç kadın diyorum affınızza sığınarak kızlar.(annem babam 7 senee önce ayrıldılar çok medeni bi şekildee. halaa çok iiler sadece yatak ayrılırı var diyim size o kadar) bababanın kaderi yazılmıştır belki dedi o an beynimden vuruldum o an öldüm sandımmm anne dedim büyük konuşmaaaa) o anda dünyam yıkıldııı bu kadar olmaz dedim bunlardan sanaa hayır yok dedim kendi kendimee çıktım o gün bün aramıyorum onlarda aramıyooo! eşim pazar günü msj attı ayvalıktayım diyee ben evde insayan geçiyorumm adam keyf yapioo biraz zaman bırakalımm deidii çok yıprandık dedi ikimizdee bukadar!!!ailesii kii onlar hiç muhhatabım deiller. sadece allaha sığınıp bu ara bol bol dua ediyorum. çünküü elimden başkaa bişey gelmiyoo şuan bidahaa aramak istemiyorumm seviyosaa zaten gelir benim vicdanım çok rahat dilerim o en büyük pişmalığı yaşar...

birde böyle tipler konusmazlar olmuyo yapamıyom derler o insanı delirtir işte

ewt canım çok yakın arkdşmızın düğünü beni gidemiyorum. onlar gitsinn var haftsa sonu o kadar çok gitmeyi istodummm ama nasip olmadıı

bazı şeyleri zamana bıraklım ikimizde çok yorulduk yıprandık!!!.ben seni arıcam dedi pazar günüden hbr yok işte:S

güzelin hangi şehirdesin rica etsem özelden yazar mısın sana yrd olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…