'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

cnm izmirdeyim hr zaman yrd olurum ben bir tanıdıgımızdan da duydum böyle bir olay çok ok üzücü

çok teşekkür ederim canım benim. şuan duallarınıza ihtiyağcım var. yinede çok saolun hepiniz

ค๔ı ค$к รє๒є๒ı๓ıภ,ђєг ђคtค кคL๒ı๓ıภ...

kayınvalidene burdan şimdi öle bilaf ederdimki...nesee.ya aynı durumda kendi kızı olsa onun kayınvalidesi de ona"haakınızda bölesi hayırlıymış" dese ne hissederdi acaba çok merak etttim. nesee yaa.cnm burdan gelişmelerden haberdar etmeyi unutma.ii yada kötü tamam mı.

tamam şeker inşllh barşırz ii haberlermii duyarsınız ben onları ailecek havale ettim cezasını o verir!!!

değmez üzülmeye...
seni terkeden biri için ölmeyimi istedin..
hayatına yeniden başlarsın canım..inanki kimse için gözyaşı dökmeye değmez...

bi an herşeyi silmekkkkkkkk okadar zor ki!!!

Yanlış anlama arkadaşım ama adam zaten çekip gitmiş..
5 aylık eşini 1 aydır yalnız bırakan adamı silmek için geç bile kalmışsınız bence..

adam gitmiş zaten.herşey dediğin 5 ay mı
kendi yoluna bak en kısa zamanda
insan 1 ay boyunca ortadan kaybolur mu
ne bekliyor.ayağına gidip eve getirmeni mi

arkadaşım uzaktan konuşmak kolay gelir diye düşünebilirsin ama daha en güzel günlerinizde seni terkedebilen, dahası hiç düşünmeden boşanma davası açabilen bi adamla zaten sağlıklı bir evlilik yürütmen beklenemezdi. boşanma konusunda haklarını öğren ve bir an önca kurtul derim ben naçizane benim fikrim tabiii.sen kendin için herşeyin en iyisini bilirsin yeter ki mantıklı düşün

Yaşadıkların üzücü allah kimselere yaşatmasın canım.Kimse ayrılmak için evlenmez
Gönül isterdiki barışıp mutlu olasın..
Yaşın kaç bilmiyorum canım ama
Bu hayatta kimse için canından olmaya değmez.
Erkekler bir anda silip atabilirler ama kadınlar öğle değildir çok zor unuturlar.

Önce bi kendine gel oturup ağlamayı bırak çalışan bi bayansın ayaklarının üzerinde durmaya çalış.Bi şe...zin arkasında bıraktığı yıkıntısı olma yani

Adam seni bırakıp gitmiş zaten artık üzülmenin faydası yokkkk.İnsan evladı olan böyle yapmaz.Allaha havale et Yüce mevlam er geç buldurur cezasını

Beterin beteri vardır de ..Kendin için bu işde bir hayır ara canımm
Eğer sen toparlanmzasan üzülmeye devam edersen insan evladınız ailende seninle beraber üzülecek mahvolacak canımm

Hayat hala devam ediyor istesekde istemesekde ve biz yaşamak ve mutlu olmak için elimizden geleni yapmak zorundayızz

Mahkeme tarihin yakın sanırım paşalar gibi dimdik ayakda dur ve bir pisliği yok et hayatından..

Allah yar ve yardımcın olsun canımm:teselli:

SELAM NAZ EMİN OL UNUTACAKSIN HERKES AYNI ŞEYİ YAZMIŞ AMA AYRILMANIZ EN MANTIKLISI VE EN ÖNEMLİSİ ÇOCUK YOK HENÜZ GENÇSİN YENİDEN SEVERSİN MUTLU OLURSUN DEMİYORUM AMA ALLAH HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR HANİ BİR SÖZ VARDIR "NEFSİNE AĞIR GELEN HAKKINA HAYIRLIDIR" O HESAP ZAMAN EN BÜYÜK ÇARE ÇOK ZOR AMA GERÇEKLER DE ÇOK ZOR VE ACI HAYAT BÖYLE SEN VE O OLMADIĞI İÇİN HAYAT DURMUYOR KİMSE CANINDAN KIYMETLİ DEĞİL SANA EMANET EDİLEN CANIN KIYMETİNİ BİL VE NAÇİZANE BİR TAVSİYE DUALAR ARKADAŞIM BENİM BİR SORUNUM VARDI VE ŞU 4444 DEFA OKUNAN DUA VAR OKURSAN GERÇEKTEN KALPTEN DİLEĞİN KABUL OLURMUŞ DİYE DUYMUŞTUM VE 3 AY BELKİ DAHA FAZLA BİLMİYORUM OKUDUM VE ŞU AN KÖTÜ GÜNLER BİTTİ DEMİYORUM AMA DUAYA BAŞLADIĞIM ZAMAN Kİ HALDEN ÇOK ÇOK İLERDEYİZ AİLENE VE ALLAHA BIRAK KENDİNİ DOSTÇA BİR TAVSİYE SABIR DİLİYORUM EN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN:teselli:

4 aylik evliydik, bir Pazar sabahi kavga ettik. Tam ustune kaynana aradi ben cikmis bulundum telefona. Noldu sesin kotu geliyor vs dedi. Onemli bir sey yok, tartistik da biraz, ustune siz aradiniz dedim. Cat yanit : E ayrilin o zaman!!!! Sormadim size ne yapacagimi dedim ben de o sinirle ve sustu. Sonradan yetistirdi ama ben evvelden soylemistim ogluna lafimi

Evliligin ilk 3 yili bizim icin sorunluydu, anlasamadik bir turlu ama sonradan sanki sihirli bir el degdi ve hersey rayina oturdu. Ilk zamanlarda cok gel gitler oluyor, iki farkli insanin ayni eve girmesinden kaynakli cok problem yasaniyor ama zamanla duzen kuruluyor.

Diger arkadaslar gibi tavsiyem yapabiliyorsaniz alin karsiniza konusun, olmuyorsa da hayat bir insan icin olmekten cok daha guzel ve degerli. O sizi kaybeder, kaybettigine yanar, pisman olur ama cok gec olur.

canim bence kocan evliligin ne oldugunu daha idrak edememis. birak pesini biraz. simarmis belli. bak hersey duzelir yoluna girer. bence sen de ne oldu ne olacak diye kendini yeyip bitirecegine sen de cik bir tatile. sevdigin kafa bir arkadasinin yanina git. hatta giciklik olsun diye telefonunu kapat.
yani ayvaliktayim ne demek? hava atiyor. seni deniyor. haber veriyor. kizacagini biliyor.

sen pesini birakmazsan inan bu bir iki hafta icinde hallolacagina uzayip gider. kacan kovalanir demisler. senin annesine gittiginin falan haberini almistir. sakin arama mesaj atma. don deme. hele boyle birisi icin canina kiymaya falan kalkma.

cok afedersin b.k yoluna gititignle kalirsin. o birazcik uzulur sonra hayatina devam eedeer unutur gider,. tam tersi dort elle sarilmalisin ki karsisinda bir enkaz degil bir saheser gorsun.

Canim benim yapma inan bana erkekler bizler gibi dusunmuyorlar eger sana aci veriyorsa bu kadar ki cektiklerini hissedebiliyorum ayni zamanda siliyorsa sende sil sevgi hakedene verilir hakmetmeyene degil bunu iyi dusun kendini toparla ve inan ki erkeklerin coguna iyilik yaramiyor buna inan

Yaklaşık olarak seninle aynı sorunları yaşıyoruz, bende 1,5 yıllık evliyim birbirimizi çok seviyoruz yada seviyordu..
Onun ailesinin karşı çıkmasına rağmen zar zor evlendik düğünümüzü yaptik eşyalarımızı aldık.
Onu o kadar çok seviyordum ki herşeyi göze almıştım.Fakat aynı evin içinde yaşamaya başlayınca birbirimizin değerini unuttuk.Ne o benimle ne de ben onunla ilgilendim.O hep futbolla ben hep ailemle geçirdim.O ailesiyle ki ailesi hiçbir zaman beni istemedi abisinin nişanından bile haberim olmadı eşim benden habersiz o nişana gitmişti.
Bu ve benzeri sebeplerden hep kavga ettik zaten benim yapım agresif..
En son yine birgun evde sıkıldığım için kavga ettik ve aileme götürüp onu boşanmak istiyorum dedim, eşim yol boyunca beni ikna etmeye çalıştı fakat ben ısrar ediyorum.Annemlerde konuyu açtım o yine beni ikna etmeye çalışyor ben ona bir ders vermek isterken o bana bir ders verdi. Evet biz boşanmak istiyoruz dedi.
Ertesi gun eve gittiğimde butun eşyalarını almıştı nasıl birşeydi bu..
Bende bir annemlerde bir evimde kaldım.
daha sonra onu aradım gel konuşalım evlilik için dedim geldi ve eşimi inanın tanıyamadım, kararlıydı ayrılacaktı. Resmen yalvardım hayır dedi beni herkese küçük düşürdün dedi, aradan 1 hafta geçti o beni çağırdı bende annemlerde kaldığım için gelemem dedim.Sabah olunca mahkemeye gidiyor ve boşanma dilekçesini veriyor. Konuştuğumuzda bu en hayırlısı diyor ileride daha da kötü olabilirdi en azından çocuk yok diyor, beni hiç mi sevmediğini soruyorum evliliğimizi tekrar gözden geçirelim diyorum asla diyor...Erkeklik gururuda diyebilirsin diyor..
Peki tamam o zaman dedim ve kapattım telefonu..
Bende senin gibi yıkıldım hemde güvendiğim insana neden yıkıldım doğalgazı kapattrımış kendi üzerine olduğu için bu nasıl erkeklik bu nasıl gurur diyorum bir insan eşim dediği seviyorum dediği bir insana bunları yapabilir mi diyorum..Yapıyorlar..
Ne yapacaksın hiçbişey zamana bırakacaksın sende benim gibi arkadaşlarınla ailenle zaman geçireceksin hayatın hala devam ettiğini unutmayacaksın belki bu senin için bir başlangıç olacak bunu düşüneceksin..
Zor bende yaşıyorum içimden neler geçiyor kimse bilemez ama yapacak başka bişeyimiz yok..
Allah'a bol bol dua et, hayırlısı ne ise o olsun..
Sabret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…