'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

canım sakın üzüzlme demiycem mücadele etme demiycem ,değmez demiycem , çünki evlilik gerçekten çok farklı senin şu an yaşadığın şeylerin aynısısnı hatta gününü kadar bende yaşıyorum , bende eşimin akıllanması ve yuvasına dönmesi için dua ediyorum,inşallah rabbim bizim ve yuvalarında sorun yaşayanaların dualrını duyar buna eminim , sonuna kadar mücadeleni ver ilerde bittiğinde ki asla istemiyorum şunuda yapsaydım keşke demezsin ,seninle özelden de konuşmak isterim nazcım.. allah yardımcımız olsun ...

bence eşin evlilik sürecinde sorun yaşıyo sen ses etme kendi haline bırak evliilk yıkmak gerçketen zor bi karar elbet gelir amageldiğinde seni ikna edicek cevabı alamazsan hiç evli kalma o baba olma sorumluluğunu bile alamaz bence

berfincim konuşlalım. ama nası olcak ben bu sitede yeniyim:S bilmiyorum yardımcı olursn dertleşiriz

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..
Bende 8 aylık evliliğimi bitirmek üzereyim.Ayrılığımızın 3.ayına girmiş durumdayız.Mahkeme yakında açılır gibime geliyor.Bende çok mücadele ettim bu ayrılık aşamasında ama ne yaptıysam düzeltemedim...Evet evlenince bazı şeyler olmuyor.Karşındaki suçlu hatalı olsada kendimizi suçlu yerine koyuyoruz düzeltmeye çalışıyoruz.

Bende senden farksızım şu an..Ölmeyi düşündüm denemeye çalıştım ama yapamadım...Sağlığıma oldu herşey.2,5 ay içinde hastanelerden çıkmadım.Onlara hiçbirşey olmuyor ne yazıkki.Sadece kendimizden götürüyoruz...

Evet yuva kurmak çok kolay dağıtmak çok basitmişşşşş.....Yazıklar olsun kendilerine erkek deyipde gezenlere.....

Oniki imamlar yardımcımız olur inşallah..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

off canım ya senin durumunda içimi burktu bu erkek milleti ne kadar vurdumduymaz yaa.hep olan kadınlara oluyor en fazla emek harcayan biziz fakat avucumuzu yalayan yine biz.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sana da dayanma gücü versin rabbim.

amin canlarımm herkes haklı kendine göre rabbim en çaresiz insanın dermanı olsun içinde de benim kızlar yuvamın yıkılmasını hiç istemiyorummm yaa napcam benn:'(

ya emeklerimmm boşa çıkarsa kızlar! napcam benn allahımm off ya rabbim dayanma gücü ver offfffff:'(

Canım inşalalh rabiim yüce mevlam eşini sana hayırlısıyla geri döndürsün ve bundan sonra inşallah sorunlarınız düzelsin rabbim mutlu huzurlu bir yuva nasib etsin ve ömür boyu bir yastıkta kocayın inşallah..Cümlemize nasib etsin inşallah..

aminnnnnnn güzel kardeşimm allah hiçbirimizin dediğim gibi yuvasını bozmasınnn. insanın bence bu hayatta en değerli varlığı(sağlığı ve HUZURU) gerisi boş allhıma binlerce ke şükürler osun evim arabam işim herşeyim var ama insanın sağlığından ve huzurundan başka hiç bişeyin önemli olmadığını anladım. bu ayrılık acısı bana rabbim öylee şeyleri yaşatıp ders verdi belkii bunları yaşayıp bişeylerin kıymetnii anlıyoruz dedim ya belki eşimle beni bı sınavdan geçirioo allahım yüzümüzün akıyla çıkarmayı nasip etsinnn inşllhh nurcnm inşllh sen barış eşlerimiz tez vakit dönsün kardeşim. seni hiç görmedim ama acını acım gibi içimde yaşıyorumm gönül dostlarım oldunuz hepinzi rabbim heppinizin gönlüne göre versinn...

içimdeki onca kalabalığa rağmen yalnızım...Meğer ne çokmuşsun bende.Sen gittiğini sandın değil mi?Ben de öyle sanmıştım...Ama hayır...Her şeyinle kalmışsın, giden sadece bedenin olmuş.Ruhun bende kalmış, gözlerin bende...Hasretin bende kalmış, özlemin bende...Sen bende kalmışsın, ben yalnızlığın içinde...

Gözlerinin karasında şimdi gecelerim...Susuşlarının sessizliğinde hayallerim...Sessiz çığlıklar biriktiriyor yüreğim...Yağmura inat akıyor gözyaşlarım...Engel olamıyorum, engel olmak istemiyorum.Yüreğimdeki bulutların resmidir onlar.Onlar katıksız bir sevdanın isimsiz şahitleridir.Dokunamam ki onlara...Onlar, bana senden tek hatıra.

Yağmur yağıyor bugün yine.Yüreğimin en kuytu köşelerine vuruyor damlaları...Sen de böyle bir günde gitmiştin...Yine yağmur yağıyordu, yağmura karışıyordu gözyaşlarım.Sen anlamıyordun sevgili...Yüreğimden akanları yağmur sanıyordun.Bir sevda daha yağmura karışıyordu ve damla damla eriyordu aşk...Gözlerimizin önünde bir bitiş sahneleniyordu ve son perdeyi oynuyorduk ikimiz.Peki ama neden bu kadar zordu "Hoşçakal" demek?Zordu ; çünkü senden sonra "Hoşça" kalmak mümkün müydü sevgili, mümkün müydü?..
Sen yüreğimde, yüreğim avuçlarımda şimdi.Yaşanmamış zamanlar, can çekişen umutlar kaldı bu sevdadan geriye...
Şimdi gitmelerin ve bitmelerin mevsimi...Yüreğimi alıp gidiyorum ben de.Yalnızlığımı da yoldaş yapıyorum kendime...Nereye mi?Yağmurların hiç durmadan yağdığı en uzak sahillere...Belki , belki oralarda, bu sevdanın şahitleri, yağmura anlatırlar sevdamı, benim sana anlatamadıklarımı:1no2::1no2::1no2:

aslında bakılırsa bu erkeklerin hepsi tipik gibi , belli bir döneme gelince hem aynı tepkileri veriyorlar , bende eşimden 2 ayolucak ayrıyım ve benimde hataalrım olmalarının yanında (kaprislerim çok oldu) onun bana yanlışalrı daha çoktu ama halan ben yuvam için çabalıyorum , o annesinin yanıan gitti ve ben yarı evimde yarı annemlerde kalıyorum ama halen bana zaman diyor ,ben hatalrımı kabul ediyorum ama o halen kendini üste çıakrıyor bakalım bede beklemedeyim ... ne olucak

Nazcım çok geçmiş olsun.Az önce sayfalarını il gunden bugune okudum, bence güçlenmeye,kendine güvenmeye başlamışsın.Daha da iyi ol.Senin yaşamak ve mutlu olmak için eminim ki eşinden başka çoook sebebin vardır.Gelişmelerini takip edicem canım.Berfin sana da bol sabır ve en yakın zamanda huzur diliyorum.İnşallah bu sıkıntılı günleriniz çabuk geçer.

Bu evliliğin kızlar kurtulcak bi yanı yok kalmadı artık. beni de bıktırdılar allahın cezası adam benim için kesin bitti benim yuvamı onun ailesi yıktı dilerim benimkinden beter olsun yicek ekmek iççek su bulamasınnlar rabbimden diliyorummmmm yaşadıklarımı allah görüyo:'(:'(:'(

Bu evliliğin kızlar kurtulcak bi yanı yok kalmadı artık. beni de bıktırdılar allahın cezası adam benim için kesin bitti benim yuvamı onun ailesi yıktı dilerim benimkinden beter olsun yicek ekmek iççek su bulamasınnlar rabbimden diliyorummmmm yaşadıklarımı allah görüyo:'(:'(:'(

Ailesi olmasa zaten iş bu duruma gelmezdi, benim eşimde neden babamı çağırdın boşanmak isteyince dedi,bende ne bileyim belki ara bulur sandım ama meğersem sizinkiler dünden razıymış dedim.Hata yaptın dedi.Yazıklar olsun onlara da ailelerinede.Boyle bir şey görmedim hayatımda, ne aileler varmış, ne erkekler varmış.5 kuruşluk kadın yerine koyuldum resmen, hakkın-m varsa helal olmasın, ben çektiysem onlarda çeksin, beddua etmek istemem ama bana yaşattıklarını ölene kadar unutmayacağım.Bütün hayallerimi yıktılar hemde bütün hayallerimi.
Üzülme Naz yalnız değilsin en azından bunu düşün, her zaman destek olurum sana yeter ki yıkma kendini...

saol canım arkadaşımaz önce yıkıldım evin doğalgazı kapatmış bu kadar adilik olmaz ben günlerdir onun dönmesi beklerken neler yapioo ama benim için de bitti artık amaa boşanıp onlaraaa o lüksüü yaşatmıcam öyleee şeyler yaşatcam ki onlara kendileri bile inanmıcakkk!!! allah sabredenlerle beraberdir ben şuan sabrediyom 4 güne kadar amaa SONRA İSYANNNN çıkarcamm allah şahidim olsunn kızlar çünküü hakettiler....

Hay Allah yaaa ben bekliyodum barışırsın diye üzüldüm yaa hayret birşey bir adam nasıl bu kadar çabuk uzaklaşır acaba ne hissediyorki böle düşünüyor Allah'ım Rabbim sana kat kat sabırlar versin ne durumda olduğunu kimse bilemez senin Allahtan başka

bilmiyorum kızlar evde sinir kriziiiiiii geçiriyorummm bu kadar olmazzzz yaaaaaaaa ama ben biliorum bunu aşağlık şerefsiz ailesi yapioo biliorumm ama diyom yaa allah nası biliosa öle yapsın benim bunların pisliklerine gücüm yetmio artık allah nası biliosa öle yapsınn:S

nazcıgım ben bu zamana kadar kesin barışırsınız gözüyle bakıyordum ama seni hiçe sayıp dogalgazı kapattırması eşinin bu ayrılma işini kafasına koydugunu ve o evi biran önce boşaltmak niyetinde oldugunu gösterir.umarım yanılıyorumdur canım.ama sen kendini daha fazla yıpratma seni daha 5aylık evliyken bırakıp giden adam için üzülme artık.geri gelse bile ilerde belki aynı sorunlarla yine karşılaşacaksın daha da üzüleceksin belki de.Allah hakkında ne hayırlıysa onu versin arkadaşım.

Back
X