• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yüzük bir boşanma.

Konularınıza baktım ve çok üzüldüm size..bu adamla, bu kadar erken yaşta nedeeeen evlendiniz diye haykırmak geliyor,ama olana çare yok.insanların sizin hakkınızda ne düşüneceğini boşverin..yeni temiz sayfanızda başarılar

Beni hatırlayanlar olur.
Hatırlamayanlar da eski konularıma bakabilir.
Burada çok kişiyle acılarımı paylaştım çünkü evliliğimde hiç mutlu değildim bile.
2 ay önce evi terk ettim 1 ay önce de boşanma davasını açtım.
O evden çıkalı 2 ay oldu koskoca 60 gün oldu.
Bir kaç kere görüştük sadece. Gördüğümde ona karşı içimde ne bir heyecan ne bir nefret ne de bir sevgi.
İnanın bu satırları ağlayarak yazıyorum.
Eşyalarımdan bir kaç parça getirmiştim evimden sadece..
Boşanma davasında para denkleştirmek için kendi alyansımı ve tek taşımı satmıştım.
Onun alyansı gümüş para etmez belki de ister diye evde duruyordu.
Odamı toplarken elime geçti az önce. Donakaldım. Duraksadım. İçinde ismim yazıyor. Kokusu bile hala duruyor belki de üstünde.
Oturup ağlamaktan başka hiçbir şey yapmıyorum uzun zamandır.
Kimseyi yanımda ya da hayatımda istemiyorum.
Tekrardan hazırlandığım bir üniversite sınavım var tek istediğim o sınavda iyi bir yerlere gelmek.
Bir an önce boşanmak istiyorum. İlk duruşma görülsün istiyorum. Gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.
Yüzüğü görünce bana yaşattıkları aklıma geldi. Fiziksel şiddeti,psikolojik şiddeti,hakaretleri,küfürleri,kendimi değersiz hissedişi,zorla yaptırdığı şeyler,beni değiştirmesi.. Annesi babası hepsine karşı o kadar kızgınım ki kinim yok nefretim yok ama çok kızgınım. Daha 19'um da tazecik bedenimi , ruhumu yaşlandırdılar. 5 aylık bi evlilik için hayatımı maf ettiler.
Lütfen benim için dualarınızı eksik etmeyin.
Lütfen.
Tüm kalbimle sizden rica ediyorum. Bu aşamada bana yardımcı olacak tek şey dualarınız.
İçimi dökmek istedim sadece buraya kusura bakmayın.
Okadar zor ki. Kimse boşanmak için evlenmiyor maalesef ama şartlar gerektiriyor hele bir de gencecik yaşta. Dua et ki bebeğin yok o zaman hayatın tamamen farklı olurdu. Senin için şimdi upuzun yol var. Güzel şeyler yaşayacağına eminim. Eminim ki kötü şeyler yaşamış olsan da özlersin bazı şeyleri özlediğin zaman bile sakın pişmanlık duyma. Sana saygı göstermeyen biri için aslaa.
Allah ikinci hayatında sana şans versin güzel yazılar yazsın.

Profesyonel destek al canım. Bende 21 de evlendim 22 de boşandım. 8-9 aylık bir evlilikti.
Geçmez sanıyorsun geçiyor inanki geçiyor. Geleceğe umutla bak. Herşey çok güzel olacak! İnan buna ❤️ Bunu yürekten söylüyorum❤️

Kurtulduğuna şükredeceksin canım. Allah bundan sonra bahtını güzel eylesin. Sende hiç ağlama hep herşey daha güzel olacak diye kendine telkinde bulun.

Back
X