- Konu Sahibi GazozGofret
-
Değil mi ya gayet soğuk mesafeliBen bu tarz durumlarda atarim icim rahat
Kisa ve oz bir mesajla kapatirim sayfayi
Bende bu sene dostum dedigim biri ile baglarimi kopardim yani o nankorluk yapti dogumgunumde ustelik saglik durumumu bilmesine ragmen mesaj atmadi ona bende mesaj atmadim artik bitti o insan benim icin
Dogumgunun kutlu olsun yazin yeterli
Cevap için teşekkürler zaten samimi tek cümle kurmam artık ona karşı.Aynı durumu bende yaşadım 2 arkadaşım vardı liseden herşeyimiz aynıydı hep üçümüz bilinirdik. Lise bitti nerdeyse 3 sene oldu ve 2 buçuk senedir ikisiylede iletişimim koptu. Düşünün düğünlerimizde nedimemiz olucaz diyoduk o derece yakondık. O ikisi iletişimini koparmadı zaten evleri yakın ama 2 buçuk senedirne onlar bana ne de ben onlara yazıyorum görüşmüyoruzda. Ama doğum günlerimizde whatsapptan doğum günün kutlu olsun canım diye birbirimize mesaj attık ben onlara onlarda bana. Arada o kadar hatır var siz maddi bile yardımcı olmuşsunuz ve o size bunu yapmış. Yinede dilerseniz mesafeli bir şekilde doğuö günün kutlu olsun diyebilirsiniz ama tavsiyem canım vs. dememeniz.
Çok teşekkürler, artık arkadaşlığımız kalmadı. :) Ben kutlasam mı kutlamasam mı diyorum artık sıradan biri oldu benim için malesef.Merhaba :) Öncelikle arkadaşlığınıza gerçekten çok özendim.İnanın siz bu kadar yakın bir arkadaşlık yaşamışsınız.Ama ben hiç yaşamadım mesela.Çevremde de yaşayan yok.Arkadaşlar arasında sürekli bir kıskançlık,bir kopukluk var.Bunları üzülmemeniz için yazıyorum.Belki arkadaşlığınız kopar ama en azından şunu demelisiniz : Güzel günler geçirdim,hep yanında olduğum bir arkadaşım oldu.Arkadaşınız neden cevap yazmıyor gerçekten hiçbir tahmin yürütemedim.Ancak şu bir gerçek ki araya mesafe girince en iyi arkadaşlıklar bile darbe alıyor.Ben de aynı şeyi bir arkadaşımla yaşıyorum şu sıralar.Bilmiyorum doğru olan bu mu ama bence ona mesaj atın ve neden mesajlarınıza yanıt vermediğini de sorun.Ancak ondan çok bir beklentiniz olmasın.Aksi takdirde üzülebilirsiniz.Siz arkadaşlığınızı kurtarmak için elinizdem geleni yapın,yeter.
Onu zamanında yaptı. Benim salaklığım.Sevgilisinden ayrilinca arar emin ol.
Artık kutlasam da iyi seneler falan yazarım gibi geliyor.İçimden gelmiyor nedense. Teşekkürler mesaj için.Bence bir kutlama msj nı çok görme gazoz,bak o da kutlamış seninkini.
Yok kutlarsam belki aramızdaki buzlar erir mi diye değil. Ben onun hakkında iyi şeyler hissetmiyorum da düşünmüyorum da artık. Öyle biriyle de artık ne olsa da buzlar erimezKutlamasan içinde kalır. Güzel günlerin hatrına mesafeli bir kutlama mesajı atabilirsin.
Bu saatten sonra eskisi gibi olmak isterse o döner, uzun uzun alır gönlünü zaten.
Yok yapmıyorsa da zorlamanın anlamı yok..
Bu mesafeyle doğum günü kutlamaları da kalmaz zaten yakındır
Yok kutlarsam belki aramızdaki buzlar erir mi diye değil. Ben onun hakkında iyi şeyler hissetmiyorum da düşünmüyorum da artık. Öyle biriyle de artık ne olsa da buzlar erimezArtık kutlarsam nezaketten olacak faat.
Tavsiyen için çok teşekkürler dikkate alacağımdan emin olabilirsin :))Yine eski günlerin hatrına yumuşaman mümkün olur belki..
Yani vaktinde gönül almasını bilen için zor bir şey değil..
Bu arkadaşlığı gözden çıkarana kadar çok üzülmüşsündür eminim..
Bundan sonrasında sadece içinden geldiği gibi davran canım..
Haklısınız, bu da son hatır olacak zaten. Teşekkür ederim.Bence hiç değilse geçmişinizdeki güzel günlerim hatırına bi mesaj atın. Ama samimi olmadan. Çünkü o kadar arayıp sormanıza karşılık bi yakınlık göstermemiş. Samimi bir mesaj haketmiyor kendisi. Sırf geçmişim hatırına atın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?