Bir zamanlar çok yakın arkadaşımdı...

Evet öyle oluyor malesef.

Haklısınız, bundan sonra zaten umrumda değil doğum günü gelince aklıma takılmıştı.

Evet öyle oluyor malesef.

Haklısınız, bundan sonra zaten umrumda değil doğum günü gelince aklıma takılmıştı.
Bn de agafletema msj atmistim lisede zaten arayi bn bozmustum baya hakkini yedim kizin ne biliyim kotu laflar cikti agzimdan arkasindan ama bayram da kusluk olmasin artik bi anlik gaflete dustum falan yazmistum bana cevap yazmisti halen aklimda hiimm gecenlerde yanyana ayni ortamda geldik ama olmuyor eski konular islemiyor cocuklugumuz unutulmuycak anilar ama genclugin verdigi o ask olaylari yuzunden bitti bizimkisi birde cevremdekiler de o artik eskisi gibi degil degismis dediler birde birinin oyununa fena geldik patladim sonunda herneyse ama iplerbkoptumu bagladigin yerde hep izi kalir

Doğum gününü kutlamalısın bence öylesine bile olsa . Ama arkadaşlık adına zaten bir şey kalmamış aranızda
Onun dünyası sevgilisi ise eğer o insana ne yapsan boş gerçi
Sevmiyorum böyle insanları ben nedense.

Ben de öyle. Cevabın için teşekkürler.

Biten dostluklara cok üzülüyorum ben ve o vefasizlara cok kiziyorum..
Bende yasadim buna benzerini o yüzden bilirim acisini..
Acikca söyledin mi düsüncelerini, telefonda msjla degil yüzüne ?
Senin yapacagin eski günlerin hatrina özel günlerde arayip sorman yine de...

bazen insanlar araya okul sevgili es girince biraz kendi hallerine dusuyor o sirada biraz musade etmek gerek geri donuluyorsa ayni sicaklikla problem yok. benimde ayni boyle bi arkadasim vardi 4 yil atmadigi kazik kalmadi sonra yollari ayirdim. simdi yakin arkadaslarla araya boyle mesefa girince mutlaka zorlarim gunluk bahanelerw inanmam soyle asil sorun ne diye ve cikar bazen yakinlarimiza pek soyleyemiyoruz kirginliklarimizi. tabi burada sen bilirsin onu sen taniyosun nasil biri. yas ilerledikce daha cok fark ediyor insan sevdiklerimizin hatri var dediklerimizin yerlerine yenisini koymak zor ve sevmek boyle bisey biraz fedakarlik gerek zaman zaman sana mesaj atinca keske kirginim deseydin seni benden uzaklastiran ne deseydin. simdi ya da ne fark eder. sen seviyorsun belli ki ille de ayni karsilik gerekmez ki bazen sevdikleriyle de birlkte olmali insan. bazi kadinlarin eşlerinin yorungesinden cikmasi vakit aliyor. sakiz cignerken merdiven cikamamak gibi :)) o da oyle sanirim

Haklısınız, biraz da karakterle ilgili, teşekkür ediyorum.

Hiçbir düşüncemi söyleyemedim çünkü ona göre sorun yok. Artık söylememin de bir önemi yok.

En son soğuk cevap vermişsin . Bence bu sefer sen mesaj attığında o da sana soğuk cevap verip , senin tavrını sana iade edecek. Bırak bu zevki tatmasın.
Bence mesaj atma.

8 senelik arkadasligim ben universite kazanip gittiğimde o hala lisede okuyor (yasitiz, sinifta kaldi) diye bitti. gitmeme bir gun kala ben yarin su saatte gidiyorum-ki biletimi birlikte aldik ne zamam gidecegimi biliyor- ne aradin ne sordun bi veda bile edememek cok kanima dokundu bilmeden bir sey yaptiysam ozur dilerim yazdım gonderdim. ardindan bir suru sevgi gosterileriyle birlikte bahaneler ve ertesi gun yolculamaya gelmedi. tatile geldim kosa kosa dershanesine surpriz yapmaya gittim yoktu ve gittigimi iletenler oldu. uc gun sonra yolda karsilastik kafasini cevirip oylece gecti yanimdan. o kadar benziyor ki sizle hikayemiz. ben degmedigini dusunuyorum. en hayirlisinin bu oldugunu dusunuyorum. benim basarimla mutlu olamayan insanin isi ne ki hayatimda. donup geriye bakip dusununce o kadar sinsiligi olmustu ki ben anlamak istememisim ustunu ortmusum hep. vardir bir hayir diyin bosverin..

En son soğuk cevap vermişsin . Bence bu sefer sen mesaj attığında o da sana soğuk cevap verip , senin tavrını sana iade edecek. Bırak bu zevki tatmasın.
Bence mesaj atma.
Bu açıdan haklısın bunu dikkate alıcam. Öyle yapmasındansa hiç atmam daha iyi. Teşekkürler.

Evet şu saatten sonra bitti geçti benim için de. Benim vicdanım rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…