- Konu Sahibi GazozGofret
Benim ilk ve son kaybim ilkokuldaki 8 yillik mahalle ve sinif arkadasimi lisede kaubetmemle oldu ve daha sonra ne kimseye guvendim arkadaslikta ne inandim dostluklara simdi bakiyorumda lisede grup olarak gezen kizlarin hepsi unv de de ayri yollara dustuler herkes kendi yoluna bakti ben faceten eklesem simdi hepsini bana kirginliklari olmaz hatrimi sorarlar ederler halen muhabbet ederim ama biryerden hayatlaronin devam ettigi yerden yakalarimda boyle konularda sıkı pıkılık yikildi mi tam yikilir duzelmez ya yikilmiycak yada inceldigi yerden kopucak
Evet öyle oluyor malesef.
Haklısınız, bundan sonra zaten umrumda değil doğum günü gelince aklıma takılmıştı.Arkdaslik kavramina cok onem veriyordum....aynen sizin gibi...mesela alisverise gittm.Arkadasimada biseyler almadan donmezdim. Ama bunlari karsiliksiz yapardım . Birazda maddiyatim onlardan cok daha iyiydi. Sorun etmezdim...simdi bir tane bile arkadasim yok..hepsinden cok büyük darbeler aldim. Kimseyle sıkı arkadaslik baglari kuramiyorum artik. Yuzeysel arkadasliklar:)
Bence sizde oyle yapin. Dogum gününü de kisa siradan bir mesajla kutlayin....
valla cok isterdim benim gibi arakadaslarim olsun.