- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
.........................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma da abartıyorsun...ilk aşkım ne demek ya bu kadar garip anlam yükleme bence...
ama abinde anormal yani...
birden değişmesi garip..
olayı eksik ya da tek taraflı anlatıyor olabılır mısın?
şuan o kadar siniriliyim ki!
en sevdiğim bu hayattaki tek gerçeğim dediğim insandı abim.
taa ki evlenene kadar.daha nişanlıyken aramıza soğukluklar girdi.gelinimizle benim bi sorunum yok ama muhabbetim de yok çok açıkçası arayıp konuşmak istemiyorum.ama ararsa da gayet güzel konuşrum.
bana dünya bir yana sen bi yana diyen abimle,onlar nişanlıyken 3 ay konuşmadım.beni her daim öpen,bana hep sarılan abim uzun yola çıkacağı vakit tek bi kelime etmeden yüzüme bile bakmadan gitmişti.o hareketi o kadar çok zoruma gitmişti ki ta ki o arayana kadar aramadım.bu da 3 ayı buldu...bu olayı düşününce hep ağlarım istemsiz şuan olduğu gibi ne kadar zoruma gittiyse...size belki basit bi olay gibi gelicektir ama bu olay benim abimden kopuş noktamdı belki de
şimdi yabancıdan farksız bana.ne o arar ne ben.ben küçüğüm ya hep benden bekliyo beyefendi.aylar oldu hususi daha numarasını cevirmedim telefonda.annem üzerinden haberleşiyoruz christo iyi mi,iyi okulu nasıl iyi bu kadar.
aradığım zaman da pişman ediyo beni.uzun uzun sessizlikler,sanki konuşsak da bitsek der gibi cvplar,eski abi şefkatini göremiyorum artık onda...bu zamana kadar elimden tutan o değlmiş gibi,sadece bi yabancı gibi
biraz önce aradı.onun üzerine kayıtlı bi hat kullanıyorum faturasını da o ödüyo.30 liranın hesabını yapmış beni aradı ben de sanıyorum ki abim nasılsın ne ediyosun diye arıyo.bende de laf çarpma gibi bi huy yoktur ki yüzüne vurabilym ama çok koydu.anneme söyledim gitsin kapattırsın o hattı istemiyorum,ilet diye.durdum durdum gittikce zoruma gitti başladım birden sesli sesli ağlamaya.annem babam korktu
beni bunun icin aradığına inanamıyorum.hep işi düştüğünde aradığına inanamıyorum!
o hep böylemiydi evlenince mi değişti bilemiyorum
onun her dediğine uyan,istemediği hicbir şeyi yapmayan,küçük kardeşine böyle davranması zoruma gidyo.annemden babamdan önce onu sayardım ben.kız çocuklarının ilk aşkı babasıdır benimki abimdi.her şeyimdi.
ama artık di'li geçmş zaman kullanıyorum.
artık yabancıdan farksız benim için adı abi olsa bile!
Biraz kıskanmışsın sanki başta tavır almışsın..Abinin hayatına biri giriyor hayatı değişiyor seni ikinci plana atması doğal tabiki herkezin yeri ayrıdır sonuçta..Hata sendede olabilir o seni öpmüyorsa sen onu öpseydin,o soğuk davranıyorsa sen sıcak davransaydın araya mesafe girmezdi..Hem biliyormusun maddi durumu nasıl sonuçta ev geçindiriyor bu kolay değil her ay faturanı ödüyor bu devirde 30 liranın bile hesabı yapılıyor.Sen destek olacağına kendini geri çekmişsin abinden böyle olunca mesafe girer tabiki..
bence abartmıyosun canım.madem sevgin anne baba sevgisi üzerinde,ki abininde öyleymiş birden abinin soğuk davranması normal değil haklısın.ama şöyle olabilir mi yani diyosun ya gelinimizle aramda bi sorun yok diye ama 3 ayda konuşmamamışsın abinle sana göre sorun yok ama aranızdaki soğukluğu abin farketmiş olabilir sana bozulmuş olabilir bu yüzden senle vedalaşmadan gitmiş olabilir.
yani bu kadar sevgiinin üstüne hiçbişey olmadan abinin böyle yapması, tek taraflı olması imkansız gibi geliyor bana.nolursa olsun abin o senin bana sorarsan daha fazla büyümeden abinle yeniden yakınlık kurmaya çalış.
aslında kıskanma değil de kabul edemedim çünkü abime bi türlü layık görememiştim.görümcelik değildi bu sadece bu evlilik hakkındaki benim fikrimdi.hani bunun detaylarını,karşı tarafın tutumlarını yazmaya gerek yok ama tabi ki saygı duyduk bu onun kararıydı.ve bizim ailede laf sokma gelin kaynana kavgası gelin görümce cekişmesi hiç olmadı.ama bunun için o kadar çok sebep vardı ki ama öyle bi aile değiliz.
hani demişsin ya seni ikinci plana atması normal diye madem herkesin yeri aynı ben de eski yerimde kalmayı isterdim.demek istediğim bu ,şimdi noldu da araya bu kadar soğukluk girdi.o benim abim derdim sıkıntım olduğunda kiminle paylaşıcam ben amcamın oğluna mı anlatıcam.onların aile haytıyla hiç ilgilenmiyorum benim sorunum benim abimle olan ilişkim.evlendikten sonra bu kadar nasıl değişti onu anlamıyorum
30 lira hesabına gelince.derdim bu değil tabi ki...oraya takılsaydım ikinci kez kırılrdım kendisinin 30 liranın lafını bile etmycek kadar maddi durumu çok iyi.bir gün de nasılsın diye arasın.
bana sen arıyo musun diye sorarsanız hayır ben de aramıyorum artık.aradığıma pişman oluyorum o samimiyeti göremeyince
ben onun davranışlarına istinaden kendimi çektim hiçbir şey olmamış gibi davranamıyorum
En iyi arkadasini baskasina kaptirmis onu kiskanan cocuk gibi davraniyorsun canim benim. Bu normal cunku artik aranizda esi var ve sen buna henuz alisamiyorsun. Tabi kirginsin her hali sana batiyor.
Oncelikle abinin sececegi esi yakistiramiyorsun ama onun tercihi empati kur ya birgun oda senin sevdigin adami begenmez onaylamazsa. Saygigostermelisin.
Suan abin evli. Artik dusunmesi gereken evi var esi var faturalar var vs. Bazen sana bekledigin ilgiyi gosteremeyebilir cunku kafasi coook dolu olabilir senin beklentilerini fark etmeyebilir. Heleki evliligin ilk zamanlari zor olabilir. Yani abinin hayatini, kafasindakileri bilemezsin. 30 tl vs anlatiyorsun belki maddi sorunlarida var olamzami hic dusunmedinmi. Yapma tatlim bencil olma bu kadar. Evlenince sende anliycaksin. Heleki senin esinin sizi kiskanan bir kiz kardesi yani gorumcen olunca cook daha iyi anliycaksin.
Bence alinganligi birak. Abine hep guleryuzlu tatli dili ol. Gorusemesenizde bilsinki onu seven herzaman arkasinda bir kardes var. Belkide asil suan onun senin yada hepinizin ilgisine ihtiyaci var...
uzuun uzuun anlatamam anlatmayı istesemde anlatamam çok uzun,şuan o kadar siniriliyim ki!
en sevdiğim bu hayattaki tek gerçeğim dediğim insandı abim.
taa ki evlenene kadar.daha nişanlıyken aramıza soğukluklar girdi.gelinimizle benim bi sorunum yok ama muhabbetim de yok çok açıkçası arayıp konuşmak istemiyorum.ama ararsa da gayet güzel konuşrum.
bana dünya bir yana sen bi yana diyen abimle,onlar nişanlıyken 3 ay konuşmadım.beni her daim öpen,bana hep sarılan abim uzun yola çıkacağı vakit tek bi kelime etmeden yüzüme bile bakmadan gitmişti.o hareketi o kadar çok zoruma gitmişti ki ta ki o arayana kadar aramadım.bu da 3 ayı buldu...bu olayı düşününce hep ağlarım istemsiz şuan olduğu gibi ne kadar zoruma gittiyse...size belki basit bi olay gibi gelicektir ama bu olay benim abimden kopuş noktamdı belki de
şimdi yabancıdan farksız bana.ne o arar ne ben.ben küçüğüm ya hep benden bekliyo beyefendi.aylar oldu hususi daha numarasını cevirmedim telefonda.annem üzerinden haberleşiyoruz christo iyi mi,iyi okulu nasıl iyi bu kadar.
aradığım zaman da pişman ediyo beni.uzun uzun sessizlikler,sanki konuşsak da bitsek der gibi cvplar,eski abi şefkatini göremiyorum artık onda...bu zamana kadar elimden tutan o değlmiş gibi,sadece bi yabancı gibi
biraz önce aradı.onun üzerine kayıtlı bi hat kullanıyorum faturasını da o ödüyo.30 liranın hesabını yapmış beni aradı ben de sanıyorum ki abim nasılsın ne ediyosun diye arıyo.bende de laf çarpma gibi bi huy yoktur ki yüzüne vurabilym ama çok koydu.anneme söyledim gitsin kapattırsın o hattı istemiyorum,ilet diye.durdum durdum gittikce zoruma gitti başladım birden sesli sesli ağlamaya.annem babam korktu
beni bunun icin aradığına inanamıyorum.hep işi düştüğünde aradığına inanamıyorum!
o hep böylemiydi evlenince mi değişti bilemiyorum
onun her dediğine uyan,istemediği hicbir şeyi yapmayan,küçük kardeşine böyle davranması zoruma gidyo.annemden babamdan önce onu sayardım ben.kız çocuklarının ilk aşkı babasıdır benimki abimdi.her şeyimdi.
ama artık di'li geçmiş zaman kullanıyorum.
artık yabancıdan farksız benim için adı abi olsa bile!