- Konu Sahibi PessiMisst.91
-
Ben benzerini yaşadım..
Başkasını sevdiğini duyduğumda "şimdi onun yanında olmak istiyordur..onu merak ediyordur..ona sevdiğini söylüyordur." diye aklımdan geçti..
Kötü oldum üzüldüm ... çünkü unutulduğunu hissettiğinde herkesin zoruna gider..
İnsan hep hatırlanmak ister.. birinin hayatında unutulmaz olmak ister..
Ama şu varki ne kadar başka biriyle çıksa da sonuçta yaşanmış birşeyler var anılar var senin aklına geldiğine gibi onunda ara sıra aklına gelecektir..
Sizde galiba unutmuşsunuz onu..
Bir iki güne alışırsınız bu duruma çok düşünmeyin.. bu konu üzerinde ne hissettiğinizi açıkca anlamaya uğraşmayın....
Eğer çok kurcalarsanız takıntılı hale gelip aklınızdan çıkmaz unutamazsınız kendi kendinizi aşık bile edebilirsiniz tekrardan..
o yüzden bırakın...
Benim için bu değilde ...
Eski sevgilimin ayrılırken...Biz sevgili olmayı başaramadık arkadaş kalalım demesi...kötükedihüso
İşte bu beni çok sinirlendirmişti.. Dün aşkım canım dediğin insana bugün sevgili olmayı başaramadık nasıl der bi insan ya kendime saygım olmasa yapacağımı bilirdim ben ona ama neyse..Çok üzgünüm
çoook
Geldi geçti yolu açık olsun..
valla canm ben sevgilimin beni aynı ortamda bulunduğumuz bi kızla aldattığını öğrendim.Gözlerimin önünde onunla çıktığını da gördüm..kahroldum..Aylarca ağladım,mahvettim kendimi..sonunda unuttum,çıkardım kalbimden de.şimdi yine aynı ortamda bulunduğumuz başka bi kızla birlikte..baştan üzülsem de artık umrumda bile değil..
umarım sen de en kısa zamanda unutursun..Allah yardımcın olsunn...
Canım sonuçta ayrılmışsınız artık ikinizin de yeni bir hayat var düşünmeye değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?