Saç Uzatma Yöntemleri Bira ve saç

yasemin2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
36
1
36
Edirne
Arkadaşlar biranın saca ıyı geldıgını okudum duydum bıyerlerden..gurleştırıyor ve parlaklık verıyomuş acıkcası uygulamayı dusunuyorum ama emın olamadım aranızda uygulayan duyan veya bılgısı olan varsa yardımcı olabılırdı danışmak istedimm?:)

ayy ilk defa duydum boyle bisi olabilirmiii:26::26:

kizlar bilen duyan varsa yazsin yaa bende cokk merak ettim simdiii.... ise yariyorsa gidip sacim icin bira alacam

evet sac rengını acmak ıcınde kullanılıyormus . gecen unlulerın sac bakımları dıye bı sayfaya gırdım yabancı unlulerın cogu sacını bırayla yıkıyormuş parlak ve gür olsun diye.

evet sac rengını acmak ıcınde kullanılıyormus . gecen unlulerın sac bakımları dıye bı sayfaya gırdım yabancı unlulerın cogu sacını bırayla yıkıyormuş parlak ve gür olsun diye.

uuuuuuuuu ilgili cektii bakk buu... deneyen yokmu kizlarrr walla sanirim deneyecem birayla sacimi yikiyacam ama ahh su biranin kokusu yokmuuuu:120::120::120:

uuuuuuuuu ilgili cektii bakk buu... deneyen yokmu kizlarrr walla sanirim deneyecem birayla sacimi yikiyacam ama ahh su biranin kokusu yokmuuuu:120::120::120:

evet ya deneyen yokmu sanırım ben dayanamıcam denıcem 2 3 defa denımm yazarım sonucunu walla bende kokusundan nefret edıyorum ama kurunca kalmıyomuş denıp gorucezz :))

içindeki mayadan olsa gerek.maya saçı besler.zaten saça maya maskesi de uygulanıyor.ama alkol saçı napar bilemem.onun yerine maya maskesi yapın bence aynı görevi görür.alkolsüz hem de...

ben bunu bir sitede yada gazete de okumuştum.yabancı ünlü kullanıyormuş.bende zaman zaman kullanıyorum.yalnız arkadaşlar biranın ağzını açık bırakıp gazını çıkarın ve buzdolabında bekletin.şekillendirici niyetine kullanıyorum ve kesinlikle kokmuyor

saclar baslar ucuyoo kafadaaaa her terl kendi dunyasindaaa hic gulecegim yoktuu yaaaa

walla ise yariyorsa denemek isterim ama korkuyorummmm:26::26::18::18::18::18:

hic deniyemem sacim bira falan kokar...
ne olur ne olmaz alkol sonucta yakar makar saci ne bilem...:44:

hic deniyemem sacim bira falan kokar...
ne olur ne olmaz alkol sonucta yakar makar saci ne bilem...:44:

evet ama arkadas diyo yaa kapagi acin asiti gitsin diyeee uff ne bilemm yauuu sac basa dert olduuuuuu.. ahhhh keske saclarim eskisi gibi olaydiiiiiiiiiii

Ben kiyamam ya onu saclarim icin harcamaya...
Saka bir yana bira alkollü oldugu icin saclari kurutabilir, onun yerine bira mayali ürünler kullanin arkadaslar.

aaa eşim derki ziyan etme onu ver ben içim der...
döktürmes valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…