Biraderim

Aynı kardeşin 25 yaşındaki versiyonu var bizde de. Bugüne kadar eline kız eli değmedi :KK70: . Kendimi hala çocuk hissediyorum diyor,annem de dokunmayın benim yavruma diyip korumaya alıyor. Birisi erkekler için evlilik daha iyi tarzinda bir sey yazmis iste yemegi onune geliyor,camasiri yikaniyor tarzinda ama benim kardesim neredeyse benden iyi yemek yapiyor.Annemle börek bile açıyor :KK70:
Eğer izinliyse kalkar kalkmaz yataklari kapatir,koltuk örtülerini düzeltir,bulasik varsa yikar,annemle kahvaltiyi hazirlar. Kahvalti bitince salona gecer cay keyfi yapariz o hemen sofrayi toplar öyle gelir öyle oturur. Sonra evi süpürür,kilimlerı çırpar.Yıllardır günlük rutini bu.Annem yapma oğlum biz yaparız der ama duramıyor çocuk :olamaz:
Anneannem benim diyen kıza değişmem diyor kardeşim için :)
Mühendis bu arada,taliplerimizi bekliyoruz:kahve:
Yaaaa çok tatlısınız, okuyup okuyup gülüyorum. Nefis bir başlık oldu bu konu. Yalnız evlilik öyle delice matah birşey değil, yanımda horlayandan biliyorum:işsiz:

Aynı kardeşin 25 yaşındaki versiyonu var bizde de. Bugüne kadar eline kız eli değmedi :KK70: . Kendimi hala çocuk hissediyorum diyor,annem de dokunmayın benim yavruma diyip korumaya alıyor. Birisi erkekler için evlilik daha iyi tarzinda bir sey yazmis iste yemegi onune geliyor,camasiri yikaniyor tarzinda ama benim kardesim neredeyse benden iyi yemek yapiyor.Annemle börek bile açıyor :KK70:
Eğer izinliyse kalkar kalkmaz yataklari kapatir,koltuk örtülerini düzeltir,bulasik varsa yikar,annemle kahvaltiyi hazirlar. Kahvalti bitince salona gecer cay keyfi yapariz o hemen sofrayi toplar öyle gelir öyle oturur. Sonra evi süpürür,kilimlerı çırpar.Yıllardır günlük rutini bu.Annem yapma oğlum biz yaparız der ama duramıyor çocuk :olamaz:
Anneannem benim diyen kıza değişmem diyor kardeşim için :)
Mühendis bu arada,taliplerimizi bekliyoruz:kahve:
bize rakipler çoğaldı ama valla kardeş senin birader benim kriterlere göre benim biraderi döver..ne kocadan ne kardeşten yana gülmedi yüzüm hamaratlıkta....ahhh ah 15 yıl önce yazacaktın sen bunu buraya, tam benim kalemimmiş:21:kaçırmayın derim kızlar

Nöööğğğğğğ, akrep mi :KK17:
Cağğğğnımmmm kk kankitellalarım akrep erkeğinden koşarak uzaklaşmalıyız ama. Akrep mi gerçekten, akrep olsa duramazsın derler ya aynen öyle :KK53:
ya öyle deme ben çok anlamiyorum ama belki yukséleni alçalanı filan hayırlı bir burçtur, korkutma kızları, karıştırma ortalığı , LivreAmouro_O

Yaaa çok tatlısınız, ben benim adını anmak istemediğim görümce kişisi ile sizi değiştirebiliyorum, tüüüüh 13 ay önce evlendim ben yaaa shsksksjsksjs
yaa bak ibret i alem olsun kızlara, önce görümceye bakılır sonra kriter mriter yapılır:rapci:sen üzülme LivreAmour,napalım olmuş bi kere , ben senin fahri görümcen olurum:KK200:

var var, çok da sever, o kadar ki kızlara vakit yok
Mesleği olduğu halde bulmuyorsa hiç zorlamayın, eskisini umutamamış yada cinselliği değişik versiyonlarda olabilir

Zorlamayın çünkü millt 20den sonra arayışa giriyor

İçgüdüsel arayış vardır insanoğlunda

Onda yok ise bazı şeyler vardır sorun yada başka şeyler

Evlendireyim diye iyi birini bulursunuz, olmaz ise siz vicdan azabı çekersiniz, kendi zaten istese kız bulun diye yanınızdan ayrılmaz

Zorlmamak lazım, üzülmeyin

Hayat bazıları dünyaya çoçuk getirerek değilde iş amaçlı yararlı olmayı sever

Belkide tek gecelik seviyordur o yüzden hiç karışmamak lazım

G gul8914 sizin kardeş hangi şehirde 🤣

konu sahibi benim bir arkadaşım var 31 yaşında güzel bir kız, mesleği de var 🤭🤣
Daha önce de bir konuda söylemiştim kkda tanışma bölümü olmalı, görümce ve gelin adayları orada kaynaşmalı. Onlar anlaşırsa adamlarla gelin kızlarımız bir çay içerler. Bence süper fikir 💡😁

Yazmim diyorum ama duramıyorum. Ya kardeşim evlenmesin sanane? Senin mi hayatın? Birde gelmiş diyor ki gay olsa bile olur:kusmuk: sanki eşcinsel evlilikler Türkiye de yasal...

Peki sen evlimisin? Evli değilsen hemen evlen. Evliysen çocuk yap 5-10 tane. Belki uğraşacak bir şey bulursun.

Yazmim diyorum ama duramıyorum. Ya kardeşim evlenmesin sanane? Senin mi hayatın? Birde gelmiş diyor ki gay olsa bile olur:kusmuk: sanki eşcinsel evlilikler Türkiye de yasal...

Peki sen evlimisin? Evli değilsen hemen evlen. Evliysen çocuk yap 5-10 tane. Belki uğraşacak bir şey bulursun.
sakin ol champion:işsiz:

Back
X