Biraderim

Konu ve yorumlar çok hoşuma gitti baya da güldüm çok yaşayın.
Bir akrabamin kızı x abla diyeyim, evlenmeyi çok istedi ama bir türlü karşısına düzgün biri cikmadi, kendisi evlenmek için çok mücadele etti ben evlenmek istiyorum bana birini ayarlayin diye. Olmadı çok üzüldü. 3 yıl önce ben evleniyorum dedi bu arada x abla 50 yaşına geldi , bize şu aracı oldu bu aracı oldu dedi ama yalanmış. Facebook'ta şiirli paylaşım yapan gruplar oluyor ya orada tanismislar sonradan söyledi 3 yıldır çok mutlu eşi kendinden 3 yaş küçük ve kayinvalidesiyle aynı apartmanda yaşamasına rağmen. Geçen gün telefonla görustuk ruh ikizimi buldum diyor.

Bence durustce soyle, ben bir kiz taniyorum valla tam sana gore tanis bir bak ne kaybedersin de CocoParisien CocoParisien in sosyal medya hesabini goster. Bana uyumlu geldiler. Adam bilgisayar seviyor demissin, kiz da o alanda calisiyor bence sirf ordan bile bir muhabbet cikar :KK73:Bunu da soyle biradere bence ilgisini cekecektir.
ya yok cherry sen de girme kanıma keşke olsa ama coco da takılıyor bence, zaten kardesime de sorsam alacağım cevabı da biliyorum, yine ümitlenip kalacam elim boğrümde :KK14: duygularımla oynamayın benim, görümceyim ben, üzmeyin beni, zorla şirretlik yaptırmayın insana:rolleyes:

yalnız görümcelikle ilgili bi aydınlandım şu anda farkındaysan :KK70:

ya yok cherry sen de girme kanıma keşke olsa ama coco da takılıyor bence, zaten kardesime de sorsam alacağım cevabı da biliyorum, yine ümitlenip kalacam elim boğrümde :KK14: duygularımla oynamayın benim, görümceyim ben, üzmeyin beni, zorla şirretlik yaptırmayın insana:rolleyes:

yalnız görümcelikle ilgili bi aydınlandım şu anda farkındaysan :KK70:
Nazar değdirdim gül gibi kadına iyi mi. 😄:nazar:

Bir akrabamin kızı x abla diyeyim, evlenmeyi çok istedi ama bir türlü karşısına düzgün biri cikmadi, kendisi evlenmek için çok mücadele etti ben evlenmek istiyorum bana birini ayarlayin diye. Olmadı çok üzüldü. 3 yıl önce ben evleniyorum dedi bu arada x abla 50 yaşına geldi , bize şu aracı oldu bu aracı oldu dedi ama yalanmış. Facebook'ta şiirli paylaşım yapan gruplar oluyor ya orada tanismislar sonradan söyledi 3 yıldır çok mutlu eşi kendinden 3 yaş küçük ve kayinvalidesiyle aynı apartmanda yaşamasına rağmen. Geçen gün telefonla görustuk ruh ikizimi buldum diyor.
bana ruya gibi geliyor şu anlattığıniz, ne guzel, umarim bizimki de bulur artık mutlu sonu, isteyen herkes bulsun artik ruh eşini yaa böyle ornekler çoğalsin mutsuz evlilikler boşanmalar göre göre gencler soğuyor evlilkten, halalarınin kuzuları ve görümceler boynu bükuk kalıyor:anne:

Bir akrabamin kızı x abla diyeyim, evlenmeyi çok istedi ama bir türlü karşısına düzgün biri cikmadi, kendisi evlenmek için çok mücadele etti ben evlen
bana ruya gibi geliyor şu anlattığıniz, ne guzel, umarim bizimki de bulur artık mutlu sonu, isteyen herkes bulsun artik ruh eşini yaa böyle ornekler çoğalsin mutsuz evlilikler boşanmalar göre göre gencler soğuyor evlilkten, halalarınin kuzuları ve görümceler boynu bükuk kalıyor:anne:
X abla evlenicem diye tutturdukca çok agresiflesmisti eşim sevmiyordu artık, işte her şeyin bir zamanı var şimdi nasıl mulayim sevgi dolu bir insana döndü anlatamam. Enistemiz de çok tatlı . Pandemi süreci baslamadan bir süre önce annem düştü ve baya rahatsızlandı kayınvalidesi gorumcesi aradı geçmiş olsuna, mesela benim görümcem aramadı annemi 😁
Şans bu işler umarım kardesiniz mutlu olduğu gibi yaşar onun mutluluğu sizin de mutluluğunuzdur zaten.

Benım dayımada herkes evlen evlen dıye sureklı soyluyordu gıttı buldu bırını 6 senelık evlı evlendıkten 1 ay sonra esinin tüm kötü hıyları ortaya cıkto sureklı yaşan yanlıs laf tasıyan dedıkodu yapan birisi dayımı herlese rezil etti ve hıc kımseyşe gorusmuyor ona gore herkes kotu :)

Aynı kardeşin 25 yaşındaki versiyonu var bizde de. Bugüne kadar eline kız eli değmedi :D . Kendimi hala çocuk hissediyorum diyor,annem de dokunmayın benim yavruma diyip korumaya alıyor. Birisi erkekler için evlilik daha iyi tarzinda bir sey yazmis iste yemegi onune geliyor,camasiri yikaniyor tarzinda ama benim kardesim neredeyse benden iyi yemek yapiyor.Annemle börek bile açıyor :D
Eğer izinliyse kalkar kalkmaz yataklari kapatir,koltuk örtülerini düzeltir,bulasik varsa yikar,annemle kahvaltiyi hazirlar. Kahvalti bitince salona gecer cay keyfi yapariz o hemen sofrayi toplar öyle gelir öyle oturur. Sonra evi süpürür,kilimlerı çırpar.Yıllardır günlük rutini bu.Annem yapma oğlum biz yaparız der ama duramıyor çocuk :olamaz:
Anneannem benim diyen kıza değişmem diyor kardeşim için :)
Mühendis bu arada,taliplerimizi bekliyoruz:kahve:

33 yaşında, 180 üzeri boyu, 75 civarı kilosu var. Sarışın, renkli gözlü. Tesadüfen karşılaştığı bir yapımcıdan oyunculuk teklifi aldı ama değerlendirmedi çünkü salak 😂😂😂 Önlisans mezunu, elektronik alanında çalışıyor. İş saatleri yoğun olduğu için evden işe işten eve bir hayatı var uzun süredir. Sanırım o yüzden başımıza kaldı 😂😂😂😂 ilgilenen kızlar eqlesin özelden foti atarım ahahahah :KK70: :KK70: :KK70:
Güzel kızlar eklesin gibi oldu, benim bi kuzen var amaaaaaa 😃

cherry canımsın, bu iş olursa düğünde şeref konuğumsun itiraz istemem :KK68:
cevaplar:

mesleğini yazamam ifşa olursa düğününe beni çağırmaz:rolleyes:

maddi durumu oldukça iyi diyelim
düzenli çalışır, hiç işsiz kaldığını bilmem, işini sever, geleceğini garantiye aldı şimdiden, epey birikimi var

tutumlu

il İzmir

boyu 180, kilosunu net bilmiyorum ama yapılı, eski fitnesçi

bilgisayar ve deniz tutkunu, bu iki konuyla ilgisi hobiyi çoktan geçti, profesyonel düzeyde, tutku derecesinde seviyor, dolayısıyla iş dışında gezdiği yerler hep bu iki konuyla ilgili

çocukları çok sever

içkisi var, sosyal içici,sigara kumar zinhar karşı

negatif yönleri, konuşmayı pek sevmez( ya da benimle konuşmayı sevmiyor, bilmiyorum):-)

hiç romantik değil, ciğerini biliyorum,düz adam

annesine düşkün, annesi de ona düşkün ama sıkıntı yaratır mı bilmiyorum çünkü annem o ne isterse öyle davranır

bir de bonus olarak şahane bir ablası var:rolleyes:

evet,kızlar, napalım? var mı benim gibi görümce isteyen?
Yaaa çok tatlısınız, ben benim adını anmak istemediğim görümce kişisi ile sizi değiştirebiliyorum, tüüüüh 13 ay önce evlendim ben yaaa shsksksjsksjs

Aklıma başka açıklama gelmedi, yanlış anlaşılmasın ama şimdi doğruya doğru, insan 18-25 arası daha cahil ve gözü kara oluyor, o ara iyi midir kötü müdür sonu ne olur düşünmeden birine kapılıp evleniyorsun ama 25'ten sonra büyüyüp olgunlaşıyorsun, ne istediğini bilen kriterleri olan biri haline geliyorsun, mantığın ağır basıyor ve çevrendekilerinde yaşadıklarından kendine hem ders çıkarıyor hem tecrübe sahibi oluyorsun, o yüzden 25'ten sonra insanlar daha seçici, duygularını harekete geçiren biri olsa bile mantığı elden bırakmıyorlar, hem duygusal hem mantıken aklına yatmıyorsa olmaz deyip kenara çekiliyorlar.

Kardeşinin hem duygularına hem mantığına yatacak biri olmadıkça o sorumluluğun altına girmez ki haklı da bence, aşık olacağı mantığına da hitap eden biri olmalı.
35’den sonra evlenip sadece aradaki saygıya sevgiye ve aşka bakan diğer herşeyi elinin tersiyle iten gerzeğe ne dersin apppplaaaa :KK51:
Otur sıfır:dondurma:

Back
X