Biraderim

eğer gerçekten amerika daki benzerleri gibi profesyonel bir matchmaking sitesi açılsa voleyi vurur. evlenme maksatlı tanışma geçmiş araştırması, ilgi alanları falan gibi detayları olan.
çevremde o kadar çok 35 yaş üstu bekar var ki sayamam bile.
bir sureden sonra gerçekten seçici oluyor insanlar, en azından garantili bir iş veya ev olsun diyen çok fazla.
hem romantizm olsun, hem gelir uyumu,hem boy pos uyumu falan, zor iş gerçekten çok zor 40 yaştan sonra evlenmek.
garantili işi olsun gelinin, ayakları üstünde duran kendine yetebilen bir kadın ruhen şart bizimkine,aksi çekici gelmez zaten ama evi olmasa da olur, kendisinin fazla fazla mali mülkü var zaten, sen bi baksan bacım hayrına senin çevrendekilere, belki bi match yakalarız, sevaptır :KK68:

Yok be Mune cim, değil gözünün içine bakmak üstümüze benzin döküp ana -kız kendimizi yaksak bile kafasına yatmıyorsa sırf biz mutlu olalım diye bi işi yapmaz, o konuda rahatım en azindan, benim derdim kafasına yatacak birini bulmak, o da kısmet iste, 40 yıldır olmadı
yok annemlerden ayrı, tek başına yaşıyor, ama sevebilecek bir yeğeni var evet, bir süre göstermesem mi benim kızı acaba? :rolleyes:
piraye tek başına yaşadığı için evlilik sorumluluğu gözünde büyüyor da olabilir, bizim manevi bir babamız vardı, hayatı boyunca yalnız yaşamış, kardeşleri evliydi hepsi çoluk çoçuğa karışmıştı ama o evlenmedi, evlenebileceği gibi kadınlara kulp bulurdu hep, sert bir adamdı oturup neden evlenmediğini soramadım o yüzden ama bana kalırsa yalnız yaşamanın rahatlığıyla, evlilik sorumluluğunun ağırlığını mukayese edince bekar ve özgür olmayı tercih etti sanki, eşimle evlenirken bize heh evlenin de görün gününüzü derdi Allah rahmet eylesin:)
Sonuçta mutlu bir evlilikte olsa eşiniz çocuğunuz sizin sorumluluğunuz, bilmiyorum belki senin kardeş de evliliği isterken sorumluluk kısmı aklına geliyordur ayakları geri gidiyordur :-)

piraye tek başına yaşadığı için evlilik sorumluluğu gözünde büyüyor da olabilir, bizim manevi bir babamız vardı, hayatı boyunca yalnız yaşamış, kardeşleri evliydi hepsi çoluk çoçuğa karışmıştı ama o evlenmedi, evlenebileceği gibi kadınlara kulp bulurdu hep, sert bir adamdı oturup neden evlenmediğini soramadım o yüzden ama bana kalırsa yalnız yaşamanın rahatlığıyla, evlilik sorumluluğunun ağırlığını mukayese edince bekar ve özgür olmayı tercih etti sanki, eşimle evlenirken bize heh evlenin de görün gününüzü derdi Allah rahmet eylesin:)
Sonuçta mutlu bir evlilikte olsa eşiniz çocuğunuz sizin sorumluluğunuz, bilmiyorum belki senin kardeş de evliliği isterken sorumluluk kısmı aklına geliyordur ayakları geri gidiyordur :-)
sanırım öyle

Aklıma başka açıklama gelmedi, yanlış anlaşılmasın ama şimdi doğruya doğru, insan 18-25 arası daha cahil ve gözü kara oluyor, o ara iyi midir kötü müdür sonu ne olur düşünmeden birine kapılıp evleniyorsun ama 25'ten sonra büyüyüp olgunlaşıyorsun, ne istediğini bilen kriterleri olan biri haline geliyorsun, mantığın ağır basıyor ve çevrendekilerinde yaşadıklarından kendine hem ders çıkarıyor hem tecrübe sahibi oluyorsun, o yüzden 25'ten sonra insanlar daha seçici, duygularını harekete geçiren biri olsa bile mantığı elden bırakmıyorlar, hem duygusal hem mantıken aklına yatmıyorsa olmaz deyip kenara çekiliyorlar.

Kardeşinin hem duygularına hem mantığına yatacak biri olmadıkça o sorumluluğun altına girmez ki haklı da bence, aşık olacağı mantığına da hitap eden biri olmalı.

Aklıma başka açıklama gelmedi, yanlış anlaşılmasın ama şimdi doğruya doğru, insan 18-25 arası daha cahil ve gözü kara oluyor, o ara iyi midir kötü müdür sonu ne olur düşünmeden birine kapılıp evleniyorsun ama 25'ten sonra büyüyüp olgunlaşıyorsun, ne istediğini bilen kriterleri olan biri haline geliyorsun, mantığın ağır basıyor ve çevrendekilerinde yaşadıklarından kendine hem ders çıkarıyor hem tecrübe sahibi oluyorsun, o yüzden 25'ten sonra insanlar daha seçici, duygularını harekete geçiren biri olsa bile mantığı elden bırakmıyorlar, hem duygusal hem mantıken aklına yatmıyorsa olmaz deyip kenara çekiliyorlar.

Kardeşinin hem duygularına hem mantığına yatacak biri olmadıkça o sorumluluğun altına girmez ki haklı da bence, aşık olacağı mantığına da hitap eden biri olmalı.
yani kısaca ölme eşeğim ölme :KK61:

yok annemlerden ayrı, tek başına yaşıyor, ama sevebilecek bir yeğeni var evet, bir süre göstermesem mi benim kızı acaba? :rolleyes:
E iste firsat kizi kullanican bunlari kullanamayacaksaniz arada bahane malzemesi falan yapamayacaksaniz niye dogurdunuz yahhuuu:lülülü:gidicek bi miy miy sirnasacak dayiya bi sarilacak
opecek boleee mahsun mahsun keske seninde bir bebegin olsa dayicim herkesin kuzenleri var
Burada basi mahsunca one egmek cok onemli😁

Sevsek buyuyunce oynasak ama yok hiii diye bir ic cekecek ahahahahahah

Gerci seninki biraz kivrak zeka zannimca olayi kopek sahiplenmeye kedi beslemeye cevirebilir
Ondada artik sabah aksam kucu kucuyu cise cikarinca bana soversin
Ama denemeye deger bence
:KK70::KK70::KK70:

Sizin durumları bilemem ama kızımla abimin ilişkisi başka. Ağzının içine bakıyor,dayıcım ne istersin,dayıcım üzüldün mü vs diye. Oğlumu bile sevemiyor kızımın yanında,öyle bir aşk yaşıyorlar. Kızımda benim whatsappımı webden açıp yazıyor ha bire dayısına,kendileri görüşüyorlar artık valla .Sizde de durum böyleyse göstermemek mümkün olmaz bence. Hal böyleyken yapılmışı varken,işine gelmiyor sorumluluk almak,bebek pışpışlamak,rahatlık güzel tabi.

yani kısaca ölme eşeğim ölme :KK61:
Aman hemen üzülme yahu:) Hayat bu hiç belli olmaz, belki aşık olacağı biri çıkar karşısına, sosyal bir adam mıdır? Yazdıysan bu tip detayları kaçırdıysam affola, eğer sosyal değilse sosyalleşmesini sağlayın, birilerini tanıştırmayın, birileriyle tanışacağı ortamlara girmesini sağlayın.

acaba çevresinde evli olan kadınlar ya da boşanan arkadaşlarının eşleri baskıcı, kıskanç, mukayese delisi tipler mi hep?

ben eskiden dikkat etmezdim ama şu an cevreme bakıyorum mutlu adamların eşleri belli bi mesafede durabiliyo. mutsuz olanların eşleri aşırı kıskanç ve baskıcı herşeyden haberim olsun herşeye karisayim kafasında. keza mutsuz kadınların kocaları da bu tarz.

öyle olunca tabi insan evlenmek istemez ki🙄🙄 is yerinde bı arkadaş var. annesiyle yasiyo kız 27 yaşında. annesi zirt pırt is yerine geliyo. kızın arkadaslariyla kizdan daha fazla samimi, sürekli genclerin ortaminda. kızın hayatını çalmış yasiyo resmen. mesela öyle biriyle de evlenmem ben olsam annesini çekemem çünkü.

yani siz neden bulamazken cevresi bi ton nedenle cevrili olabilir🙄

E iste firsat kizi kullanican bunlari kullanamayacaksaniz arada bahane malzemesi falan yapamayacaksaniz niye dogurdunuz yahhuuu:lülülü:gidicek bi miy miy sirnasacak dayiya bi sarilacak
opecek boleee mahsun mahsun keske seninde bir bebegin olsa dayicim herkesin kuzenleri var
Burada basi mahsunca one egmek cok onemli😁

Sevsek buyuyunce oynasak ama yok hiii diye bir ic cekecek ahahahahahah

Gerci seninki biraz kivrak zeka zannimca olayi kopek sahiplenmeye kedi beslemeye cevirebilir
Ondada artik sabah aksam kucu kucuyu cise cikarinca bana soversin
Ama denemeye deger bence
:KK70::KK70::KK70:

10 numara plan, bayıldım....ama şöyle bi sıkıntı var benim kız dayıya tapar, aralarından su sızmaz, şirket gibiler, kesin gidip " dayı annem dedi kiiii .."diye yetiştirir herşeyi, sonra dediğin gibi kedi kopek mi bakarim, balkonda midilli mi beslerim orasinı allah bilir :KK14:

Aman hemen üzülme yahu:) Hayat bu hiç belli olmaz, belki aşık olacağı biri çıkar karşısına, sosyal bir adam mıdır? Yazdıysan bu tip detayları kaçırdıysam affola, eğer sosyal değilse sosyalleşmesini sağlayın, birilerini tanıştırmayın, birileriyle tanışacağı ortamlara girmesini sağlayın.
girmiyor, girmiyor:KK61:

cherry sen bekar mıydın? bayılıyorum ki ben sana zaten:KK68:kaçta gelelim istemeye?:KK200:
Bir dakika bir dakika, Miss'i hemen vermeyiz, oğlunuzun sigortası var mı, mayışı kaç lira, ev araba? Kardeşiniz kadın dediğin evde oturur, evinin hanımı çocuklarının anası olacaksın diyenlerden mi?
Bikini mikini, mini vb hayırdır der mi:)))
Kalabalık ailelere bakış açınız nasıldır, Miss biraz kalabalık da :KK70:

Ayrıca ben Miss'e verdiğim banların karşılığında süt hakkı gibi ceza puanlarının ağırlığınca ban hakkı isterim Reşat kabulümdür :))

Valla ben de talip olurdum. Beğendim yani özelliklerini İzmir'i de severim. Ama işte yaşım küçük. 23 kabul eder mi? 😂
valla bence uygun ama, damat ben değilim :KK14:
Bir dakika bir dakika, Miss'i hemen vermeyiz, oğlunuzun sigortası var mı, mayışı kaç lira, ev araba? Kardeşiniz kadın dediğin evde oturur, evinin hanımı çocuklarının anası olacaksın diyenlerden mi? g
Bikini mikini, mini vb hayırdır der mi:)))
Kalabalık ailelere bakış açınız nasıldır, Miss biraz kalabalık da :KK70:

Ayrıca ben Miss'e verdiğim banların karşılığında süt hakkı gibi ceza puanlarının ağırlığınca ban hakkı isterim Reşat kabulümdür :))
Mune hızlı çiktı:KK48: ban hakkı ne kız? :KK70: cherry he desin sana yeni site bile yaptırırım böyle ara yüzü varaklı ,doya doya ban atarsın ooops lusundan:KK28:

Back
X