bence de olsun, sevenler kavuşsun, tinder mı ne var ya , onun görücülüsü gibi olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de olsun, sevenler kavuşsun, tinder mı ne var ya , onun görücülüsü gibi olur
Mune ablaya yazıcam evlenmeyen kalmasınbence de olsun, sevenler kavuşsun, tinder mı ne var ya onun görücülüsü gibi olurpatent al muzlupuding , valla tutar bu
istanbul
Gündemi takip etmek için evet ama kadına bakış açıları her erkeği kadından soğutur ve yalnızlığa mahkum ederekşi nicki ne acaba
demeyin ya ekşiye, benim için hala 1 numaradır.
Gündemi takip etmek için evet ama kadına bakış açıları her erkeği kadından soğutur ve yalnızlığa mahkum eder
Ortalık katil, dayakçı , alkolik uyuşturucu ve işsiz kaynıyorken ben kimseye gül bahçesi vaad edemem!senin yorumları okumak da bende benzer bir etki yapıyorçok keskin yorumların var. kim olduğunyazmasa da bilirim ema yazmış diye
Ortalık katil, dayakçı , alkolik uyuşturucu ve işsiz kaynıyorken ben kimseye gül bahçesi vaad edemem!
Bana yar olmadı kimseye de olmasın diye yapıyorum sjsksjsjsksjsya öyle deme ben çok anlamiyorum ama belki yukséleni alçalanı filan hayırlı bir burçtur, korkutma kızları, karıştırma ortalığı , LivreAmour![]()
Amaaaan biiiii boşol a bakaaaaryaa bak ibret i alem olsun kızlara, önce görümceye bakılır sonra kriter mriter yapılırsen üzülme LivreAmour,napalım olmuş bi kere , ben senin fahri görümcen olurum
![]()
Ahahaha her koşulda şartları zorlarım diyorsun. Bayılırım tuttuğunu koparan kadınlara. Ahhhh benim gençliğimi buldum sendeeeeeeTabii ki.Sizin yine yeğen, kuzen bir şey olursa kısmet aradığınız aklınızda olayım. Ucundan kenarından akraba oluruz belki.
![]()
Çok insanca, kardeşçe bir istek. Hiç kimseyi sevmemiş gibisinizYazmim diyorum ama duramıyorum. Ya kardeşim evlenmesin sanane? Senin mi hayatın? Birde gelmiş diyor ki gay olsa bile olursanki eşcinsel evlilikler Türkiye de yasal...
Peki sen evlimisin? Evli değilsen hemen evlen. Evliysen çocuk yap 5-10 tane. Belki uğraşacak bir şey bulursun.
düşündüm de ,valla olamaz diyememNarsist olabilir mi ?
Rus kızı seviyor ekşiciler ya Rus bulursa evlenirEkşi sözlüğe takılıyorsa evlenme ihtimali yok!
Sizin gibi görümcem olsun isterdim diye bir giriş daha yapayım konuyaya yok cherry sen de girme kanıma keşke olsa ama coco da takılıyor bence, zaten kardesime de sorsam alacağım cevabı da biliyorum, yine ümitlenip kalacam elim boğrümdeduygularımla oynamayın benim, görümceyim ben, üzmeyin beni, zorla şirretlik yaptırmayın insana
yalnız görümcelikle ilgili bi aydınlandım şu anda farkındaysan![]()
Kadınlar Kulübü oldu İzdivaç KulübüSizin gibi görümcem olsun isterdim diye bir giriş daha yapayım konuyaBende
CocoParisien den bir yaş büyüğüm,24 yaşındayım.İyi olan kazansın diyorum
![]()
Adamcağızın olanlardan haberi bile yok işin en komik kısmı oKadınlar Kulübü oldu İzdivaç Kulübü![]()