valla arkadaşım benim 3,5 yaşında oğlum var ne zaman yanyana otursak saçımla oynar koklar...ondaki hastalık bu resmen yoluyor...öyle mutlu oluyor sanırım...bazen canım yanıyor....kızıyorum kendi saçı ile oynuyor...............hastalık gözü ile bakmadım ...şimdi kafama takıldı hee
psikolog ilaç vermez ki. hangi durumlarda saçınla oynuyorsun? küçükken saçlarını kaybetmkl ilgili sıkıntın oldu mu?
kızlar 21-22 yaşındayım ama saçımla oynama hastalığım var ama öyle böyle değil kendimi ne zaman boş bulsam elim saçımda. böyle saçımdan tek bii tel çıkarıyorum onu çekiştirmeye başlıyorum sonra başka tele. ya hayır saçım kabarıyor papaz gibi oluyorum ondan sonra. artık bu benim sinirlerimi bozmaya başladı çünkü fark etmeden arkadaş ortamımda da yapıyorum ve çok dikkat çekiyor. psikoloğa gittim ilaç veririz dedi ancak ünide okuyorum ve derslerim çok zor ilaç kullanamam bu yüzden ne yapmalıyım ya
bende sadece ben yapıyorum sanıyordum :)
malesef bendede var... bende saçlarımın uçlarını kopartıyorum yada kırıklarını ayırıyorum bu yüzden saçlarımı uzatamıyorum.
psikoloğun ne tür bir ilaç vereceğini biliyor musunuz? ciddi ciddi kurtulmak istiyorum bu huyumdan
konuyu ben açtım sandım
küçükken de oynardım, şimdi de oynuyorum
arkadaşlarım (erkek) bana kur mu yapıyosun niye saçlarınla oynuyorsun bile dedi
farkında olmadıgım kontrol edemediğim bir takıntı
ama napiim yani
ben de böyleyim
küçükken bile oynuyordum
şimdi sıkıntılar arttı daha fazla oynuyorum
isterlerse kur yapıyorum sansınlar, bana ne :)
ben çok umursamıyorum
valla böyle durumlar önce kendi beynimizde biter biliyorsanız canım ne yapman lazım o zaman topuz yap saçlarını...Açma sürekli toplamaya çalışş belki faydası olurkızlar 21-22 yaşındayım ama saçımla oynama hastalığım var ama öyle böyle değil kendimi ne zaman boş bulsam elim saçımda. böyle saçımdan tek bii tel çıkarıyorum onu çekiştirmeye başlıyorum sonra başka tele. ya hayır saçım kabarıyor papaz gibi oluyorum ondan sonra. artık bu benim sinirlerimi bozmaya başladı çünkü fark etmeden arkadaş ortamımda da yapıyorum ve çok dikkat çekiyor. psikoloğa gittim ilaç veririz dedi ancak ünide okuyorum ve derslerim çok zor ilaç kullanamam bu yüzden ne yapmalıyım ya
hastaneye çok gelen var böyle. hepsi mutlu olduklarını ifade ediyor. bir çeşit stres atma yöntemi gibi. hayatını çok etkilemiyorsa kötü bir şey değil aslında böylece deşarj olmuş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?