bende saçımdaki kepeklerle oynamayı seviyorum ...gerçi kepek mi o tam olarak bilmiyorum böye küçük küçük sert kum tanesi gibi...satlerce oynayabilirim elmi attığım gibi denk geliyorum zaten
bktım ne yapsam ne etsem geçmiyor artık oynayım ben artık onlarla dedim herhalde...çok kötü bir durum...bazen dışardayken cafede falan elimi saçıma atıyorum bitane hissediyorum şidi onunla oynasam bi dert oynamasam ayrı dert ne güzel geçmişti kaç yıldır gene hortladı bu takıntımmmm:26:
arada sırada koparmada oluyor ama o saçımla çok oynamamdan kaynaklanıyor genelde bi bakıyorum elimde kalmış artık tel parçası.
saçımı topuz yapsamda faydası yok yanlardan çekip çıkarıyorum resmen
yaa aslında evet deşarj oluyorum da işte kötü görüüntüsü olmasa yoksa ben oynarken gayet mutluyum ama artık kollarımın ağrıdığını fark ettim :)
ıla yakındırkızlar 21-22 yaşındayım ama saçımla oynama hastalığım var ama öyle böyle değil kendimi ne zaman boş bulsam elim saçımda. böyle saçımdan tek bii tel çıkarıyorum onu çekiştirmeye başlıyorum sonra başka tele. ya hayır saçım kabarıyor papaz gibi oluyorum ondan sonra. artık bu benim sinirlerimi bozmaya başladı çünkü fark etmeden arkadaş ortamımda da yapıyorum ve çok dikkat çekiyor. psikoloğa gittim ilaç veririz dedi ancak ünide okuyorum ve derslerim çok zor ilaç kullanamam bu yüzden ne yapmalıyım ya
Küçükken bir yakınını kaybeden veya terkedilenlerde görülüyor..
annen baban boşanmış mı?
ıla yakındır
Merhaba arkadaşım bende seninle aynı durumdayım şu an 24 yaşındayım ve 15 yıla yakındır saç oynama tikim var.Rahmetli annem gördüğü zaman ellerime vururdu :) Saçımla oynamak bana acayip huzur veriyordu ama artık bi çare bulmam lazımdı çünkü saçlarım çabuk yağlanıyodu oynamaktan.Psikoloğa gitmiştim psikolog bana saçlarınızı sürekli sıkı toplayın,ban takın vb. şeyler söyledi uyguladım ama tekrardan başa sardım.Bunun bi çözümü olursa lütfen benide bilgilendir.
ahah aynen bendede var o kepek yoktur fazla ama bulmaya çalışırım tırnak diplerime gelince çok hoşuma gıdıyo onları bulmak .. Kötü yanı ise saçların gün aşırı yağlanması.. Bu konuyu okuyunca hasta mı olduğumu düşünmeye başladım :26:
kızlar 21-22 yaşındayım ama saçımla oynama hastalığım var ama öyle böyle değil kendimi ne zaman boş bulsam elim saçımda. böyle saçımdan tek bii tel çıkarıyorum onu çekiştirmeye başlıyorum sonra başka tele. ya hayır saçım kabarıyor papaz gibi oluyorum ondan sonra. artık bu benim sinirlerimi bozmaya başladı çünkü fark etmeden arkadaş ortamımda da yapıyorum ve çok dikkat çekiyor. psikoloğa gittim ilaç veririz dedi ancak ünide okuyorum ve derslerim çok zor ilaç kullanamam bu yüzden ne yapmalıyım ya
bende sadece ben yapıyorum sanıyordum :)
malesef bendede var... bende saçlarımın uçlarını kopartıyorum yada kırıklarını ayırıyorum bu yüzden saçlarımı uzatamıyorum.
psikoloğun ne tür bir ilaç vereceğini biliyor musunuz? ciddi ciddi kurtulmak istiyorum bu huyumdan
Bu konuda bilginiz var mi? Ayrica yazdiginiz sey bi duyum mu yoksa biryerde mi okudunuz?Annesiyle sorunu olan kızlar saclariyla oynarmis acaba cocukluktan beri mi var bu tikin ??
Bu konuda bilginiz var mi? Ayrica yazdiginiz sey bi duyum mu yoksa biryerde mi okudunuz?
Maalesef bende de var ve yeni farkettigim birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?