Bırakmalımıyım?

23 yaşında kendisi ben 28 yaşında
Bu arada sevgili konu sahibi daha önce 31 yaşında olduğunu söylemiştin birkaç günde 3(rakamla üç) yaş küçüldün mü noldu?

Kimi yiyorsunuz ki anlamadım valla

Aleş atıyosa kesin birakma ama kesin

siz önce bi doğruları anlatsanız her konuda kendinizi başka bi şekle sokmasanız yaşını bile doğru söylemeyen insanların konularını ciddiye alamıyorum

siz önce bi doğruları anlatsanız her konuda kendinizi başka bi şekle sokmasanız yaşını bile doğru söylemeyen insanların konularını ciddiye alamıyorum
31 yaşındayım diyor kullanıcı adı 88'li. Hesaplayınca(2020-1988=32) 32 yaşında oluyor. İşlemi de gösterdim ki belki millete yalan söylemekten vazgeçer diye. Bazı kadınlar inatla bir yaş düşük söylüyor ya gerçekten garipsiyorum. Bu konuda da 28 yapmış kendini... Nasıl kompleks bu anlamadım...

Yo oda etkileniyor aslında bir sebepten konuşmayı bıraktık ama storylerime ifade bırakıyor yani fotoğraf paylaştığımda hepsine değil. Ne yapmalıyım sence benden hoşlandığını biliyorum.
Etkilenmiyor kendini ksndıtms

Başka denizlere yelken aç derim sana.

Gençlik başımda duman :) Seviyorsan git konuş bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…