Bıraksam kendi oglu edecek torununu?

Miss trol.
Kirpikleri dökülsün. Allah kahrı bela
Rezalet

seviyor sevmiyor sevsin diyorum sevmesem olmaz sevin :deli:

:halay:bosver icimi doktum. Yalniz baska konuda soru sorsum yardimci olan olmadi biz millet olarak genelde insanlarin ailevi sorunlarını di lemeyi daha cok seviyoruz:110:
Ben her konuya salça oluyorum aslında sksksms görmemişim demek ki
Bir de bdv hariç konu açınca pek görülmüyor, tecrübeyle sabit

Y

O sevmiyorda degilim sadece bana gelin gibi davranirlar ondan dolayi sogudum
Sizde onlara kayınvalide kayınpeder gibi davranın. Acaba onlar tarafından sevilmemek evlat gibi kabul görmemek mi zorunuza giden. Torunlarını oğlum diye sevmelerinde bir tuhaflık görmüyorum ben, sonuçta oğlunun evladı o kadar da hakkı olsun. Ben dıdımın dıdısını severken bile kızım oğlum tabirini kullanırım ne var bunda anlamadım

Iyi oglum diyolarmis kaynanam eltimin buyuk kizina annem diye sesleniyo ikizlere hamileyim ikk hamileligim banada kiz benim oglan senin diyo bende kafayi yiyorum tabiki kizi yok 2 oglu var
Avucunu yala deseydin :) o nasıl bir saçmalıkmış öyle.bu kv gerçekten çok densiz oluyorlar.

Avucunu yala deseydin :) o nasıl bir saçmalıkmış öyle.bu kv gerçekten çok densiz oluyorlar.
Kimsesizler yurdundan cocuk sahiplen koruyucu aile ol hafta sonlari gelsin dedim dedim iyi olur aslinda diyo gelde kudurma anca kendime yapiyom esime gore gayet normald

Kimsesizler yurdundan cocuk sahiplen koruyucu aile ol hafta sonlari gelsin dedim dedim iyi olur aslinda diyo gelde kudurma anca kendime yapiyom esime gore gayet normald
Bu koruyucu anneliği canı gönülden yapabilecekse keşke yapsa.ama sizin çocuğunuzuda size bıraksın lütfen.babannelik vazifesini yapsın yeterli.çok annelik yapmak istiyorsa kocasına söylesin tekrar anne olmak istiyorum diye.

Bu koruyucu anneliği canı gönülden yapabilecekse keşke yapsa.ama sizin çocuğunuzuda size bıraksın lütfen.babannelik vazifesini yapsın yeterli.çok annelik yapmak istiyorsa kocasına söylesin tekrar anne olmak istiyorum diye.
Dedim valla yarabbi sukur diyor kendisi :) her soylemimde baktim ben konustukca iyice bastiriyo abartiyo takmiyorum cevapda vermiyorum artik

Daha 1 aylık bile olmadı galiba oğlunuz. Korkmayın büyüdükçe bu paylaşamama duygunuz azalır. Benim kv demde oğlum diye sever hep, ben hiç takılmamıştım. Ama benim oğlum daha üç yaşında ben senin oğlun değilim diye cevap veriyor ki çok sever babaannesini. Demem o ki çocuklar kendi anne babasını biliyor. Boşuna stres yapıyorsunuz.

Tamam diyip geçin bildiğinizi yapın.. Kendinize stres etmekten başka bir işe yaramaz. Evladınız ile aranızdaki bağin ilerlemesi açısından, sakın ve huzurlu olmalısınız.
Ver diye istemek yerine, elinizi uzatıp karnı acıktı diyip alın mesela. Çocuğu iki koldan çekiştirecek değilsiniz ya :))

Stres yapmayın ve kendinizi üzmeyin.Kızım 1 yaşına kadar çok düşkündü babaannesine saatlerce onda kalsa bile aramazdı beni, kayınvalidem de hep kızım,annem diye sever hiç sorun etmedim, kızım şuan üçbuçuk yaşında işine gelirse babaanne gelmezse anne diyor anneannesinede aynı şekilde, iki yaşından sonra iyice bana düştü şuan annecim diye dibimden ayrılmıyor, birkaç saat bırakıp hastaneye bile gidemiyorum, gidince arkamdan geliyorlar durduramayıp, yani çocuklar anne ve babasını ayırt edebiliyorlar ne olursa olsun annenin yerini alamaz kimse merak etmeyin.

Daha 1 aylık bile olmadı galiba oğlunuz. Korkmayın büyüdükçe bu paylaşamama duygunuz azalır. Benim kv demde oğlum diye sever hep, ben hiç takılmamıştım. Ama benim oğlum daha üç yaşında ben senin oğlun değilim diye cevap veriyor ki çok sever babaannesini. Demem o ki çocuklar kendi anne babasını biliyor. Boşuna stres yapıyorsunuz.
Bende tam tersi oldu. Çocuğumu sevdiğinde sınır oluyorum. Neye sınır oluyorsun diye sorarsan: ogrettiklerine sonur oluyorum. Akşam babana bir bir söyleyeceğiz onu diyor. O = ben oluyorum. Beni şikayet edeceklermiş babasına dedesine. Sevsin gezdirsin ama alt temizligini bana biraksin. Guzellikle soyleyince aldiris etmiyor, bende cemkiriyorum. Onceden gozum arkada kalmadan birakirdim ama artkk birakmam. Cocuk yuritecten dustu. Cocuk bu duse kalka buyuyecek ama tuvalete gidiyorum goz kulak ol dememe ragmen yalniz birakmis buna kizdim. Ikincisi gorumcenin oglani dusurmus aoylememis. Dusurup soylememesi sikinti bence. O zamandan beri yalniz birakmamaya gayret ediyorum. Benim yanimda bunlari diyen ben yokken cocugin kafasina neler sokar hakkimda neler der diye dusunup cocugumu kiskaniyorum. Bu arada 9 aylik

Sizde onlara kayınvalide kayınpeder gibi davranın. Acaba onlar tarafından sevilmemek evlat gibi kabul görmemek mi zorunuza giden. Torunlarını oğlum diye sevmelerinde bir tuhaflık görmüyorum ben, sonuçta oğlunun evladı o kadar da hakkı olsun. Ben dıdımın dıdısını severken bile kızım oğlum tabirini kullanırım ne var bunda anlamadım
Evet zoruna giden o zaten oyle davranmadiklari icin her yaptiklari batiuor gozume

Back
X