Amaaaan en guzeli. Yap tabii. He he en cok sizi seviyor de gec. Benimkiler deli olmasalardi da keske ben de birakabilseydimben yanlarına gittigim zaman çocukları bırakıp dışarı çıkıyorum.Alisveris yapıyorum,arkadaşlarımla görüşüyorum,hiçbirsey bulamazsam pazarlari dolaşıyorum.Ayni evde akşama kadar "bu çocuk en çok bizi seviyor" ayarında yüzbin cümleye maruz kalacagima atarım kendimi sokaklara
Gunduzleri yok ki zaten faydalanayım:)Seninki uzakmis hayatim,isine yaramaz. Ben dip dibe oturup da etinden sutunden faydalanmayanlara hayret ediyorum. Cunku yalniz olmak cok zor,basit bir kuafore gidebilmek bile lukse donusuyor
Sadece geceleri mi varlar? Ne yapiyorlar mesela cocugunuza? Hafta sonlari yoklar mi? Krizi firsata cevirseniz ya. Alin cantanizi takin takistirin giyinin kusanin cikin disari. Baksinlar cocuga cok meraklilarsa. Herhalde daha kucuk cocugunuz,akilli davranmaniz lazim bakin daha bu buyuyecek,ihtiyaclariniz artacak. Hafta sonu bile 3-4 saatligine cocuksuz gezmek nasil guzel bir nimettir bilmiyorsunuz bence. Ya da asiri duskunsunuz cocuga 24 saat yapisik gezmek istiyorsunuz. Anlayamadim derdinizi inanin. Ama akillica ve zekice davranmiyorsunuz o kesinGunduzleri yok ki zaten faydalanayım:)
arapBir şey anladıysam ne olayım
Duzgun insanlar olsa amenna o dedigin ama senin istemedigin seyleri gizli gizli yapiyorlar sallamayin dersin opmeyin sdersin arkani dön hemen yapiyorlar hele bu ek gidaya gecince kafayi yerim herhalde cunku daha cocuk ortada yokken bile ben cerilmez hersey dedigim de cocuk kiskanilmaz diyorlar ne alakasi var ya onun sagligi onemli olan degil mi? Bakmazlar bacim kuru kuruya seviyorlar sadece sorsan herseylerini yapiyorlar yaparlar..Sadece geceleri mi varlar? Ne yapiyorlar mesela cocugunuza? Hafta sonlari yoklar mi? Krizi firsata cevirseniz ya. Alin cantanizi takin takistirin giyinin kusanin cikin disari. Baksinlar cocuga cok meraklilarsa. Herhalde daha kucuk cocugunuz,akilli davranmaniz lazim bakin daha bu buyuyecek,ihtiyaclariniz artacak. Hafta sonu bile 3-4 saatligine cocuksuz gezmek nasil guzel bir nimettir bilmiyorsunuz bence. Ya da asiri duskunsunuz cocuga 24 saat yapisik gezmek istiyorsunuz. Anlayamadim derdinizi inanin. Ama akillica ve zekice davranmiyorsunuz o kesin
Oyle yapiyorum tabi yetmiyor onlara o sevgi istiyor ki butun gun benimle olsunYa benim böyle kayınvalidem olsa takmam sonuçta onun da yavrusunun yavrusu baksın şimdilik nasıl olsa mecbur getirecekler sana şimdilik dinlenmene bak ama biraz zaman geçsin sadece sen ilgilen Anne sen yorulma sadece sevmeye filan de al gönlünü kimse kırılmasın
Gerçekten kafayı mı yiyorsunuz ya, o öyle dedi diye sanki öyle olacak da! Bunun için kafayı yiyorsanız sizde aşırı hassasiyet var denektir sağlığa zararlı. Benimde kv ben götürücem oğlumu diyor bebeğim diyor ayy hiç alınmıyorum ciddiye alıp da cevap bile vermesin. İstediği kadar konuşsun çocuk annemmm diye bana koşarak sarılıyor, kvye de çok sevmek kalıyor o yüzden takmayın böyle şeyleriIyi oglum diyolarmis kaynanam eltimin buyuk kizina annem diye sesleniyo ikizlere hamileyim ikk hamileligim banada kiz benim oglan senin diyo bende kafayi yiyorum tabiki kizi yok 2 oglu var
Alip goturdugunde baktim pnunla uyuyor kokusunu alistirmaya calisiyor
Haklısın tabi inşallah aşarız bunlaro ama zorGerçekten kafayı mı yiyorsunuz ya, o öyle dedi diye sanki öyle olacak da! Bunun için kafayı yiyorsanız sizde aşırı hassasiyet var denektir sağlığa zararlı. Benimde kv ben götürücem oğlumu diyor bebeğim diyor ayy hiç alınmıyorum ciddiye alıp da cevap bile vermesin. İstediği kadar konuşsun çocuk annemmm diye bana koşarak sarılıyor, kvye de çok sevmek kalıyor o yüzden takmayın böyle şeyleri
Doğru anacı delirtmek sanırımAhahha yahu o kadar kolay mı!
İstediği kadar alıştırsın o iş işe yaramaz dert etme paranoyak da olma senin sağlığına zararlı
Beni anlayabilmen icin ayni ortamda senin bulunman gerekiyor ne desem tersliyor insanben bu tür konuları okuyunca sormak istiyorum : sizin hiç aile büyükleriniz olmadı mı?
sevmedi mi sizi ? kızım oğlum diye hitap etmedi mi?
ben babaanne anneanne büyüdüm hepsi de bize o şekilde kızım diye hitap ederdi ve çok da severlerdi.
o yüzden tuhaf gelmiyor.
Bir şey anladıysam ne olayım
Beni anlayabilmen icin ayni ortamda senin bulunman gerekiyor ne desem tersliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?