Bıraksam kendi oglu edecek torununu?

Amaaaan en guzeli. Yap tabii. He he en cok sizi seviyor de gec. Benimkiler deli olmasalardi da keske ben de birakabilseydim

Seninki uzakmis hayatim,isine yaramaz. Ben dip dibe oturup da etinden sutunden faydalanmayanlara hayret ediyorum. Cunku yalniz olmak cok zor,basit bir kuafore gidebilmek bile lukse donusuyor
Gunduzleri yok ki zaten faydalanayım:)

Gunduzleri yok ki zaten faydalanayım:)
Sadece geceleri mi varlar? Ne yapiyorlar mesela cocugunuza? Hafta sonlari yoklar mi? Krizi firsata cevirseniz ya. Alin cantanizi takin takistirin giyinin kusanin cikin disari. Baksinlar cocuga cok meraklilarsa. Herhalde daha kucuk cocugunuz,akilli davranmaniz lazim bakin daha bu buyuyecek,ihtiyaclariniz artacak. Hafta sonu bile 3-4 saatligine cocuksuz gezmek nasil guzel bir nimettir bilmiyorsunuz bence. Ya da asiri duskunsunuz cocuga 24 saat yapisik gezmek istiyorsunuz. Anlayamadim derdinizi inanin. Ama akillica ve zekice davranmiyorsunuz o kesin

bizde aşırı fazla.. kızım da kalabalık aile sevgisinden büyüyor. anneanneler babaanneler çok düşkün. benide istemiyo ağliyo elinden alinca.

Duzgun insanlar olsa amenna o dedigin ama senin istemedigin seyleri gizli gizli yapiyorlar sallamayin dersin opmeyin sdersin arkani dön hemen yapiyorlar hele bu ek gidaya gecince kafayi yerim herhalde cunku daha cocuk ortada yokken bile ben cerilmez hersey dedigim de cocuk kiskanilmaz diyorlar ne alakasi var ya onun sagligi onemli olan degil mi? Bakmazlar bacim kuru kuruya seviyorlar sadece sorsan herseylerini yapiyorlar yaparlar..

Ya benim böyle kayınvalidem olsa takmam sonuçta onun da yavrusunun yavrusu baksın şimdilik nasıl olsa mecbur getirecekler sana şimdilik dinlenmene bak ama biraz zaman geçsin sadece sen ilgilen Anne sen yorulma sadece sevmeye filan de al gönlünü kimse kırılmasın

Oyle yapiyorum tabi yetmiyor onlara o sevgi istiyor ki butun gun benimle olsun

Alip goturdugunde baktim pnunla uyuyor kokusunu alistirmaya calisiyor

Iyi oglum diyolarmis kaynanam eltimin buyuk kizina annem diye sesleniyo ikizlere hamileyim ikk hamileligim banada kiz benim oglan senin diyo bende kafayi yiyorum tabiki kizi yok 2 oglu var
Gerçekten kafayı mı yiyorsunuz ya, o öyle dedi diye sanki öyle olacak da! Bunun için kafayı yiyorsanız sizde aşırı hassasiyet var denektir sağlığa zararlı. Benimde kv ben götürücem oğlumu diyor bebeğim diyor ayy hiç alınmıyorum ciddiye alıp da cevap bile vermesin. İstediği kadar konuşsun çocuk annemmm diye bana koşarak sarılıyor, kvye de çok sevmek kalıyor o yüzden takmayın böyle şeyleri

Haklısın tabi inşallah aşarız bunlaro ama zor

ben bu tür konuları okuyunca sormak istiyorum : sizin hiç aile büyükleriniz olmadı mı?
sevmedi mi sizi ? kızım oğlum diye hitap etmedi mi?
ben babaanne anneanne büyüdüm hepsi de bize o şekilde kızım diye hitap ederdi ve çok da severlerdi.
o yüzden tuhaf gelmiyor.

sevsinler öpsünler bırak tutsunlar
ona da alışsın
kendi annenizi düşünün
oda seviyordur.
herkes sevmeli
ya bakmasaydı ya istemeseydi
benim kayınvaliden sen doğurdun ama o kadar seviyorum ki anlatamam diyor.

Beni anlayabilmen icin ayni ortamda senin bulunman gerekiyor ne desem tersliyor insan

Beni anlayabilmen icin ayni ortamda senin bulunman gerekiyor ne desem tersliyor insan

aynı durumda derken?
üstte de belirttim ya bizde büyükannelerimizle büyüdük ve onların bu tarz davranışlarından annemiz rahatsız olmadı..
tam tersi mutlu şekilde büyüdük.

Sen galiba yavrunu kıskandın. Oğlum, annem, kuzum, yavrum diye sevmesi çok normal. Ben yabanci çocukları da teyzem diye seviyorum. Onlarinda teyzeleri beni linç etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…