Ne var yani lafın gelişi ki torunları yani oğlum desin kızım desin..Olabilir bana göreOnu birkez yaptim . Oglum nerde diyor bende torunun icerde dedim ama yine oglum dedi
Ay Allah razi olsun beni anladin... farkli algilandim anlatamadim sen beni anlatmissin teşekkür ederim Rabbim senin evladini hayırlı evlat etsinBenim oglan ilk torundu ailede. Insanlar maalesef yeni bebek ile yeni anne dogdugunu da unutuyorlar ve bununla sizin sinirlarinizi istemeden asabilirler. Bu normalde kötü niyetten degil. Benim oglum sükür cok sevildi (bizimkiler böyle dudaktan sapur supur öpen tipler degil sükür. Saglik konuda cok dikkat ederler) ve halen öyle. Cok mutlu bir cocuk. Ilk zamanlar daha cok bebeginizle yalniz kalmak istediginizi de anliyorum. Alisma süresi ikiniz icinde. Ama zamanla insanlar normallasir tekrar. Hayirli olsun evladiniz bu arada
Oyle elbette ama bana karsida iyi olsunlar istiyorum..Ne var yani lafın gelişi ki torunları yani oğlum desin kızım desin..Olabilir bana göre
Sevdikleri ,değer verdikleri için şükür edin.
Haklısınız ama çokta beklentiye girmeyin.Yeri geliyor insan kendi anne-babasıyla anlaşamıyor ya da yeri geliyor kendi evladıyla anlaşamıyor. Zaman zaman değişiyor.Oyle elbette ama bana karsida iyi olsunlar istiyorum..
Ay Allah razi olsun beni anladin... farkli algilandim anlatamadim sen beni anlatmissin teşekkür ederim Rabbim senin evladini hayırlı evlat etsin
ozaman kayın valıdelerde eşlerınıze cok emek verdi...kayınvalıdeler oglulcu olunca sıkayet edıyorsunuz..neyse herkes cocuk buyutuyor...yaslanınca kayınvalıde olunca bunları hatırlarsınız belkı bir gun..Benide rahatsız eder vallahi. Verdiğim emek, yaptığım fedakarlıklardan sonra eşitmişiz gibi düşünülmesi, konu hakkında şaka yollu bizim olsun falan demesi bir süre sonra can sıkıyor.
Birincisi hiçbir konuda benim kayınvalidemden şikayet ettiğimi -hele hele oğluna düşkün diye- göremezsiniz. Görürseniz buyrun alıntalıyın.ozaman kayın valıdelerde eşlerınıze cok emek verdi...kayınvalıdeler oglulcu olunca sıkayet edıyorsunuz..neyse herkes cocuk buyutuyor...yaslanınca kayınvalıde olunca bunları hatırlarsınız belkı bir gun..
Canım bana dediler .Tek sıkıntı evlerimiz arası 400 km.Ama iyi insanlar ki tatillerde gelirsen cocugumuzu gorebilirsini de eklediler.Bi bana vurmamis soyle piyango. İste herkesin istekleri farkli olunca. 2,5 yasinda oglum var daha bir allahin kulu sen emzir de bana ver demedi yav. Keske deseler de ben biliyorum yapacagimi,oglani tepelerine atar ziv ziv gezerdim valla
Bence krizi firsata cevirmeyi bilmiyor kk kadini.
Sevselerdi hamileykende dogum sancısı cekerkende yanimda olmazlar miydiHaklısınız ama çokta beklentiye girmeyin.Yeri geliyor insan kendi anne-babasıyla anlaşamıyor ya da yeri geliyor kendi evladıyla anlaşamıyor. Zaman zaman değişiyor.
Siz saygı sevginizi yitirmeyin.Ne güzel onlarda torunlarına düşkün sonuçta sizi sevmeselerdi torunlarina da böyle ilgili olmazlardı buna inanın. .
Daha nelerCanım bana dediler .Tek sıkıntı evlerimiz arası 400 km.Ama iyi insanlar ki tatillerde gelirsen cocugumuzu gorebilirsini de eklediler.
Oo ben hep diyorum çocuğum buyuyunce ne sadece beni tutsun ne de esini iki tarafi dengede ve yerinu bilerek hareket etsin istiyorumozaman kayın valıdelerde eşlerınıze cok emek verdi...kayınvalıdeler oglulcu olunca sıkayet edıyorsunuz..neyse herkes cocuk buyutuyor...yaslanınca kayınvalıde olunca bunları hatırlarsınız belkı bir gun..
Evet evet oyle dusunuyorum zaten hissedemiyorum anneligi neden bilmiyorumCanım hiç kendini üzme İnan ki bak boş bu düşünceler.İnsan ilk çocuğu olunca herkesten kıskanıyor içten içten.Kendince bir koruma durumuna geçiyorsun.Sanıyorsun ki onlar çok sevince evladın seni sevmicek onlara alışcak anne gibi hissetmiyorsun.Ama çocuk biraz büyütüp sana yapışınca anlıyorsun ki bunlar boş :) Herkes yaşıyor bunları hiç sıkma canını sen.Zamanla geçiyor diyemem bana bazen hala öyle oluyor ama o da babaanne yapıcak bişey yok
Seninki uzakmis hayatim,isine yaramaz. Ben dip dibe oturup da etinden sutunden faydalanmayanlara hayret ediyorum. Cunku yalniz olmak cok zor,basit bir kuafore gidebilmek bile lukse donusuyorCanım bana dediler .Tek sıkıntı evlerimiz arası 400 km.Ama iyi insanlar ki tatillerde gelirsen cocugumuzu gorebilirsini de eklediler.
ben yanlarına gittigim zaman çocukları bırakıp dışarı çıkıyorum.Alisveris yapıyorum,arkadaşlarımla görüşüyorum,hiçbirsey bulamazsam pazarlari dolaşıyorum.Ayni evde akşama kadar "bu çocuk en çok bizi seviyor" ayarında yüzbin cümleye maruz kalacagima atarım kendimi sokaklaraSeninki uzakmis hayatim,isine yaramaz. Ben dip dibe oturup da etinden sutunden faydalanmayanlara hayret ediyorum. Cunku yalniz olmak cok zor,basit bir kuafore gidebilmek bile lukse donusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?