Bıraksam kendi oglu edecek torununu?

Onu birkez yaptim . Oglum nerde diyor bende torunun icerde dedim ama yine oglum dedi
Ne var yani lafın gelişi ki torunları yani oğlum desin kızım desin..Olabilir bana göre
Sevdikleri ,değer verdikleri için şükür edin.

Vay be..

Bir tane canımdan çok sevdiğim yeğenim var. Oğlum derim hep, canımın içine içine koyasım gelir.

Ablam böyle düşünseydi vay halime(!)

Ay Allah razi olsun beni anladin... farkli algilandim anlatamadim sen beni anlatmissin teşekkür ederim Rabbim senin evladini hayırlı evlat etsin

Oyle elbette ama bana karsida iyi olsunlar istiyorum..
Haklısınız ama çokta beklentiye girmeyin.Yeri geliyor insan kendi anne-babasıyla anlaşamıyor ya da yeri geliyor kendi evladıyla anlaşamıyor. Zaman zaman değişiyor.
Siz saygı sevginizi yitirmeyin.Ne güzel onlarda torunlarına düşkün sonuçta sizi sevmeselerdi torunlarina da böyle ilgili olmazlardı buna inanın. .

Ben sizi anlıyorum böyle okuyunca abartılı gibi geliyor ama yaşayınca hic de öyle değil bende de aynısı oldu ben birde calisiyodum annesi seni hiç aramiyo akşam gelip almanıza gerek yok uykusu bölünmesin (tam alacağımız saatte uyuturdu) uyanmasını beklerdi eşim 9 10 gibi gelirlerdi emzirirken sütün yok heralde çocuk aç çocuk seni bilmiyo ay hatirlayinca bile sinir oluyorum birde gelip bizde kalıyordu 40i çıkana kadar odamda yatıcam bebeği yanıma alınca kusuyodu bana ben niye kalıyorum o zaman benim odamda kalicak diyodu ilkinde beni deli ettiler bunda kimsenin canımi sıkmasına izin vermicem mesele sevmek değil arkadaslar sahiplenirken seni disliyolar Allah yardımcın olsun kardeş mümkün olduğunca karşı tarafida kırmadan kendi bildiğin ve istediğin gibi yetiştir üzme tatlı canini

Benide rahatsız eder vallahi. Verdiğim emek, yaptığım fedakarlıklardan sonra eşitmişiz gibi düşünülmesi, konu hakkında şaka yollu bizim olsun falan demesi bir süre sonra can sıkıyor.
ozaman kayın valıdelerde eşlerınıze cok emek verdi...kayınvalıdeler oglulcu olunca sıkayet edıyorsunuz..neyse herkes cocuk buyutuyor...yaslanınca kayınvalıde olunca bunları hatırlarsınız belkı bir gun..

Birincisi hiçbir konuda benim kayınvalidemden şikayet ettiğimi -hele hele oğluna düşkün diye- göremezsiniz. Görürseniz buyrun alıntalıyın.

İkincisi kayınvalide diye belirtmiş miyim? Kendi annem babamdan duyuyorum belki de bunları?

Canım hiç kendini üzme İnan ki bak boş bu düşünceler.İnsan ilk çocuğu olunca herkesten kıskanıyor içten içten.Kendince bir koruma durumuna geçiyorsun.Sanıyorsun ki onlar çok sevince evladın seni sevmicek onlara alışcak anne gibi hissetmiyorsun.Ama çocuk biraz büyütüp sana yapışınca anlıyorsun ki bunlar boş :) Herkes yaşıyor bunları hiç sıkma canını sen.Zamanla geçiyor diyemem bana bazen hala öyle oluyor ama o da babaanne yapıcak bişey yok

Canım bana dediler .Tek sıkıntı evlerimiz arası 400 km.Ama iyi insanlar ki tatillerde gelirsen cocugumuzu gorebilirsini de eklediler.

Sevselerdi hamileykende dogum sancısı cekerkende yanimda olmazlar miydi

E tabi oyle fazla beklentim yok kimse de kendi annen baban olamiyor malesef

Y
Oo ben hep diyorum çocuğum buyuyunce ne sadece beni tutsun ne de esini iki tarafi dengede ve yerinu bilerek hareket etsin istiyorum

Evet evet oyle dusunuyorum zaten hissedemiyorum anneligi neden bilmiyorum tabi ki yok oblarinda torunu.. anlayis olmadığı surece olamaz zaten

Canım bana dediler .Tek sıkıntı evlerimiz arası 400 km.Ama iyi insanlar ki tatillerde gelirsen cocugumuzu gorebilirsini de eklediler.
Seninki uzakmis hayatim,isine yaramaz. Ben dip dibe oturup da etinden sutunden faydalanmayanlara hayret ediyorum. Cunku yalniz olmak cok zor,basit bir kuafore gidebilmek bile lukse donusuyor

Seninki uzakmis hayatim,isine yaramaz. Ben dip dibe oturup da etinden sutunden faydalanmayanlara hayret ediyorum. Cunku yalniz olmak cok zor,basit bir kuafore gidebilmek bile lukse donusuyor
ben yanlarına gittigim zaman çocukları bırakıp dışarı çıkıyorum.Alisveris yapıyorum,arkadaşlarımla görüşüyorum,hiçbirsey bulamazsam pazarlari dolaşıyorum.Ayni evde akşama kadar "bu çocuk en çok bizi seviyor" ayarında yüzbin cümleye maruz kalacagima atarım kendimi sokaklara

Son düzenleme:
Kanımca yeni annesiniz yakında geçer merak etmeyin aşırısı sıkar elbet ama ilerde sevmeleri hoşunuza bile gidecek

Bence aşırı müdahale etmelerine izin verme nasıl alışırlarsa öyle gider.Torunları tabiki sevecekler ama anneyide yok sayamazlar.Keşke herkes yerini bilsede huzursuzluk hic olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…