Biraz cesaret ve ha gayret! :)

Colorayzn

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
9.439
45.111
548
Yarın olsun,hayrolsundu bugüne kadar ama artık hiç hoşuma gitmiyor bu durum!
Eee buraya kadar!
Haydi bakalım Yarın olsun,diyet olsun,güzelim daha da güzellik olsun :)
Amin!

Diyete başlayacaksınız galiba yarın yanlız degilsiniz bende yarın başlıyorum hayırlısıyla yogurt zencefil zerdeçal ve tarçınlı karısımı duydum konu hakkında bilgisi olan yada denemiş faydasını görmüş yada görememiş olanlar varsa yazabilirmi lütfen ...

Bağırsakları çalıştıran bu şekilde ödem ve su attıran kilo vermiş gibi gösteren bir uygulama.Tek başına kilo verdiren mucizevi bir iksir yok ama bağırsak prb varsa öneririm.Diyetlerde bu tür içecek yiyecekler metabolizmayı hızlandırıyor bir de.

Diyete başladım, iki gün oldu daha erken başlamam gerekirdi fakat aksaklıklar oldu bir takım :) Doktor kontrolünde zayıflayacağım bakalım kısmetse :) İki gün oldu ve mümkün olduğunca delisi olduğum çikolata ve sütlü tatlı türevlerinden kaçıyorum. Her ne kadar zor olsa da!
Arkadaşlık tabiki edebilirsiniz.Siz kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz?

yaa aslında benım vermem gereken kılo mıktarı 40 kg kadar ama verebılırmıyım bılemıyorum kısmet deneyecegız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…