Biraz daha güzel olabilirmişmişim..

Yeni aile kurabilecek ve arada köprü oluşturabilecek bi yeterliliği yok erkek arkadaşının. Bunu ömrün boyunca unutamayacak her gördüğünde adamdan nefret edeceksin maalesef.

Senin yorumlarını da onlara götürmüştür şimdi işin içinden çık çıkabilirsen gerçekten niyeti evlenmek mi bu arkadaşın?

tamam da kayinpeder güzel bulsa ne hatta bu konuda yorum yapmasin cok gereksiz. esinizin beyenmesi önemli. cok sacma ne haddine

Baba ogluna herseyi der de oglu niye bunu size soyler ki?

Kp bunu söylemesi o kadar da tuhaf degil, kendi oğlunu demek ki aşırı beğeniyor ve seviyor ki Adriana Lima fln bekliyor gelin olarak hatta belki onu da beğenmez. Bunu söylemesi tabi saçma ve gereksiz ama ortada daha büyük bir sorun var o da adamın gelip te bunu sana yetiştirmesi, çok daha saçma ve çok daha gereksiz. Yok efendim senden gizleyemezmiş. Sanki sen kendini fazla beğenme diye söylemiş gibi geldi bana.

benim sevgilimin de ailesi çok uzun babası 2 metreye yakın kendisi 1.90 dan uzun. konuşurken babası "eheheh biz ailece uzunuz hepimizin eşi de uzun oluyor valla kısa sevmeyiz" demişti şakayla karışık. benim 1.57 olmam dışında bir sorun yok tabi

direkt belli ettim tepkimi daha doğrusu kendimi tutamayıp kahkaha attım hep beraber güldük. takmadım niye takayım çünkü adam isterse açıkça söylesin bana ne oğlu beni sevmiş. istediği kadar konuşsun takmayın derim ama sevgiliniz her lafı böyle taşımasın.

Kp değil de kaynana söylemiş gibi geldi. Sevgiliniz de güvenilir gibi gelmedi insan bunu koşa koşa yetiştirmez. Sizin yorumlarınızı da onlara yetiştiriyordur. Ben kp yi degil sevgiliyi tehlikeli buldum.

Kendisi de daha saygili bir insan olabilirmis de iste soylenmiyor bazen..

Aileler böyle yorumlar yapabiliyor. Bu art niyet vs den değil. Çok rastladım ben. Öyle ilk görüşte bir değerlendirme durumu çoğumuzun yaptığı gibi.

Erkek arkadaşının bunu sana söylemesi garip. Hoş bir şey değil ki paylaşıyor , durduk yerde aranıza mesafe girmiş laf taşıma yüzünden.

Biraz daha güzel olabilirmişsin demek :)) onu söylemesi tabi yanlış onane ona güzel olmayan başkasına dünya güzeli. Ama bunu sana söyleyen sevgilin dahada yanlış bence söylenir mi böyle şey

Boyumuz aynı, sevgilim babası da benim arkamdan "Çok güzel ama kısaymış" demişti Bütün aile aşırı uzunlar, annesi bile 1.83. Sevgilisinin anlatmasını laf taşıma olarak görmedim çünkü benim sevgilim de aynı şekilde her şeyi anlatır bana tuhaf gelmedi o yüzden. Yorumuna atlamış gibi oldum ama çok hoşuma gitti )))

Yaslarimiz henuz kucuk aslinda aile kurmak icin erkek arkadasim 22 yasinda ben 21.. okul bitince evlenmeyi dusunuyoruz ikimiz de universite okuyoruz suan. Niyeti evet en bastan beri ikimiz de ciddiyiz ama tabi sonu ne olur bilemem tabi

Ben şurda kayınpederinize gram kızmadım.

Herkesin ailesi çocuğunun kız/erkek arkadaşının tipine yorum yapar, hele karşıdaki erkekse acımasızlaşabilir bile yorumlar. Adam gömmemiş de zaten biraz daha güzel olabilirdi demiş, klasiktir yani herkes çocuğunu dünya güzeline-yakışıklısına layık görür.

Densiz olan erkek arkadaşınız, kendince mesaj mı verdir nedir bu lafı taşıyarak.

Her ailede böyle yorumlarda bulunulur ama bu kalkıp karşındakine söylenebilecek bir şey değil..
Hem nezaketen değil hem usulen değil..
Ben söyleyeyim ileride bir sorun yaşarsanız emin ol ki bu sadece eşin ile senin aranda kalmayacak :)
Maalesef erkek arkadaşın biraz boş boğaz :)

Yaslarimiz henuz kucuk aslinda aile kurmak icin erkek arkadasim 22 yasinda ben 21.. okul bitince evlenmeyi dusunuyoruz ikimiz de universite okuyoruz suan. Niyeti evet en bastan beri ikimiz de ciddiyiz ama tabi sonu ne olur bilemem tabi

Aileyle tanışma olunca yakındır evlilik diye düşündüm keşke sana karşı daha dikkatli davransaymış bu tip şeyleri takıyorsan kesin bir dille duymak istemediğini söyle o zaman kendisi düşüncesizce davranmış.

Hadi babası patavatsızlıkla öyle dedi , oğlu size bunu niye aktardı? Canınızı sıkmayı hedeflememişse ben bir mantık göremedim

Evet soylemek istemedim ama senden de saklamis gibi olmayayim icim rahat etmez dedi :/

İlerde aynı şekilde senin söylediklerini ya da evinizin içinde olanları ailesine yetiştirecek, farkında mısın bilmem?

oy oyy o sevgiliyle işiniz zor.
daha şimdiden kp re biletmeyi başarmış sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…