Biraz daha güzel olabilirmişmişim..

Kayınpeder fikrini söylemiş bence çok normal anne baba evlenecek oğlu veya kızının eş adayı için böyle yorumlar yapabilirler. Bana öyle geldiki sevgilinizde bu yoruma katılıyor ki gelmiş size söylemiş.Burda anormal olan sevgilinizin tavrı evlendiğinizde de bu davranışına devam ederse her iki taraf içinde huzursuzluk kaçınılmaz olur.

Yorumları okumadım. Buradaki en büyük sıkıntı erkek arkadaşının gelip bunu sana anlatması.

Benim eşimin babası böyle bir laf etse eşimin tavrı hiç iyi olmazdı çok ayıp gerçekten

Sen sevgilini gozden gecir bence. Babam boyle dedi belki kendi beklentilerini dile getirdi. Ve hic bir ksyinpederin tipe laf edecegini dusunmuyorum.

Bi büyük olarak kızı yaşındaki genç kıza bunu söyleyen bi adama ilerde evlilik olursa eğer temkinli davranırdım. Neler duyuyoruz görüyoruz tövbe est. Oğlu beğenmiş babası beğenmedim diyor

Yakın zamanda ben de erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım. Abisinin eşi benimle pek konuşmadı. Orada olduğum sürece beni incelemiş. Boyunu daha uzun bekliyordum. Bir de iri ve kemikli falan demiş. Hiç alakası yok kollarım falan incelikten kopuyor. Erkek arkadaşıma ne yorum yaptılar diye ısrar edince bunları söyledi. Ben de bozuldum. Ayrıca yengesine de gıcık kaptım Benim kuzenimde erkek arkadaşımın resmini ilk gördüğü zaman çirkin senin yanına yakışmamış dedi. Ben kalkıp bunu erkek arkadaşıma asla söylemem. Böyle şeyler söylenmemeli diye düşünüyorum

Kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş. Kendi oğlunu çok güzel bulması normal. De böyle kayınpederde duydum şükür enteresan olmuş
Müstakbel kayınpederine aynen bunu diyen bir arkadaşım var. Sevgilisinin yeterince arkasında duymamasından dolayı bitti ilişkileri.
Ne kadar ayıp ya koskoca adamlara yakışıyor mu çocuklarının sevdiği kadına o gözle bakmak!

Bi büyük olarak kızı yaşındaki genç kıza bunu söyleyen bi adama ilerde evlilik olursa eğer temkinli davranırdım. Neler duyuyoruz görüyoruz tövbe est. Oğlu beğenmiş babası beğenmedim diyor

Bana da garip geldi acikcasi annesi filan dese yine anlardim ama 60 yasinda adam oglunun kiz arkadasinin guzelligiyle niye ilgilenir

Normalde begenmesi gereken oglu halbuki kaynbabaya ne .fakat malesef sizi begenmemisler gorsel olarak buda illa ki laf olur ilerde.aynisini komsumun kizi yasadi evlenincede surekli sagda solda duyuyodu kiz begenilmedigini

Ya güzellik çok göreceli ben de güzelim kendimce ama sarışın renkli gözlü beğenen birine göre çirkin de olabilirim yani bu bir gerçek
Burada sorun babasının sizi beğenmemesi değil beğenmeyebilir
Erkek arkdaşınızın bunu size söylemesi sorun bence;(

Sevgilin seni çok beğenmiş olsaydı gelip babasının söylediğini sana yetiştirmezdi.

Madem cok begenmiyor o zaman neden evlilik teklifi ediyor ? ki cok da ilgilidir bana karsi.her yere fotograflarimizi koyar, her arkadasiyla tanistirir. begenmese saklamaya ugrasirdi herhalde. beni begenmedigini nasil bagdastirdiniz ki konuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…