Bazı kayınpederler boşboğaz olabiliyo. İçimden bi ses kayınpederinizin çok konuşan herşeye bişey diyen bi tip olduğunu söylüyo. Aynı model bende de var. Nişanlanmadan önce kiloluydum. Yüzyüzede tanışmamıştık bi yerde görmüş beni koca kıçlı demiş arkamdanMerhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demisSevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
İlerde aynı şekilde senin söylediklerini ya da evinizin içinde olanları ailesine yetiştirecek, farkında mısın bilmem?
Babasına vefa etmeyen adam el kızına vefa eder mi sence??Gozum korktu valla bu cevaplardan sonra. Aslinda aile iliskileri biraz tuhaf. Ne sevgilim ne de abisi babalarini sevmiyor surekli kotuluyolar.. Hatta sevgilim evlendikten sonra annemlerle gorusmeyiz filan kafasinda biri ben onu uyariyorum surekli oyle olmaz onlar senin ailen diye. Ayy zor islermis bunlar cidden
Gozum korktu valla bu cevaplardan sonra. Aslinda aile iliskileri biraz tuhaf. Ne sevgilim ne de abisi babalarini sevmiyor surekli kotuluyolar.. Hatta sevgilim evlendikten sonra annemlerle gorusmeyiz filan kafasinda biri ben onu uyariyorum surekli oyle olmaz onlar senin ailen diye. Ayy zor islermis bunlar cidden
Bazı kayınpederler boşboğaz olabiliyo. İçimden bi ses kayınpederinizin çok konuşan herşeye bişey diyen bi tip olduğunu söylüyo. Aynı model bende de var. Nişanlanmadan önce kiloluydum. Yüzyüzede tanışmamıştık bi yerde görmüş beni koca kıçlı demiş arkamdanevlendikten sonra haberim oldu.şimdi zayıfladım yedirmeye çalışıyo. Çokta kafana takma yani.
Merhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demisSevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
adriyana lima. bosta suan deseymis:) bakamayin siz ona .guzellikle olsaydi bu isler. butun cirkinler evde kalirdi yanlis anlamyin. size laf etmiyorum ama komik geldi kp adayinizin tutumu gulun gecinMerhaba herkese...
Herşeyin en iyisini onlar alır biz alamayız anlamayız. Herşeye konuşur ama boş konuşur. Nişanlandığımda çok takıyodum ama şimdi hiiiççççtovbeler olsun. evet cok bilmis bi adam sevgilim ve abisinin anlattigina gore. biraz da kendini begenmis bi tip. hatta mustakbel eltimi lise mezunu filan diye istememis bi adam yani.. onlara da engel olmak istemis.
Baba oğul, anne kız vs. bu muhabbetleri yapar. Hatta yakın arkadaşlar da yapar.
Annem bana sevgilimin fiziğini eleştirebilir mesela, ya da çok yakın arkadaşlarım (ki yaptılar da zaten değil mi? Okuyorsun bunu biliyorum!). Ama ben bunu kalkıp sevgilime yetiştirmem.
Biraz fazla boşboğaz ve gevşek ağızlı. Siz ileride kayınpedere tavır alsanız eline ne geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?