Biraz daha güzel olabilirmişmişim..

Bazı kayınpederler boşboğaz olabiliyo. İçimden bi ses kayınpederinizin çok konuşan herşeye bişey diyen bi tip olduğunu söylüyo. Aynı model bende de var. Nişanlanmadan önce kiloluydum. Yüzyüzede tanışmamıştık bi yerde görmüş beni koca kıçlı demiş arkamdan evlendikten sonra haberim oldu.şimdi zayıfladım yedirmeye çalışıyo. Çokta kafana takma yani.

İlerde aynı şekilde senin söylediklerini ya da evinizin içinde olanları ailesine yetiştirecek, farkında mısın bilmem?

Gozum korktu valla bu cevaplardan sonra. Aslinda aile iliskileri biraz tuhaf. Ne sevgilim ne de abisi babalarini sevmiyor surekli kotuluyolar.. Hatta sevgilim evlendikten sonra annemlerle gorusmeyiz filan kafasinda biri ben onu uyariyorum surekli oyle olmaz onlar senin ailen diye. Ayy zor islermis bunlar cidden

Eşim ; ailesini bana,beni ailesine anlatmaz.

Sadece selamları var der

Sevgilin olgun ve akıllı başlı davranmamış.

Ailesinin her konuştuğunu sen bilmek zorunda değilsin.

Sevgilin yeterince olgun davranmadığı sürece sorunlar olacaktır.

Babasına vefa etmeyen adam el kızına vefa eder mi sence??
Bak güzel kardeşim. Sorunlu bir sevgilin var.

Gözünü bin aç. Bu ilişki sana göre olmayabilir.

Peki sevgiliniz bunu niye size söyledi. Bu tarz sözlerin unutulmadığını, kırıcı olduğunu bilmiyor mu. İlişkilerin karışmaması için 2li taraflar birbiri hakkında ne konuşuyor öyle pat diye anlatılmaz ki.

Ahaha biz burda çok gördük onlardan. Evlendikten sonra o sevilmeyen baba baştacı edilecek hiç merak etme.

Ayrıca ne çocukça bir şey sevgiliye aile içi meseleleri anlatmak. Çok ters bir durum yoksa ancak ergenler babamı sevmiyooeeem yeah diye ortalıkta dolanır. Siz ilişkinize en az bir 5 sene verin evlilik öncesi lütfen. Ancak olgunlaşır.

tovbeler olsun. evet cok bilmis bi adam sevgilim ve abisinin anlattigina gore. biraz da kendini begenmis bi tip. hatta mustakbel eltimi lise mezunu filan diye istememis bi adam yani.. onlara da engel olmak istemis.

Kayınpederi boşver de
Ben böyle bir lafı asla yetiştirmezdim. Babamdan utanarak söylemezdim karşımdaki insana, onu üzmekten de korkardım.

Erkek arkadaşın çok acemi davranmış. İlerde sorun yaşayacak olursan da bu acemilikten ötürü yaşarsın.

Bunları bilmek zorunda olduğunuzu düşünmüyorum . Eğer iki tarafta böyle , öyle dedi böyle dedi diye konuşursanız evlenene kadar daha çok canınız sıkılır.

Asıl suçlu sevgiliniz. Laf taşıyor çünkü. Babasının lafına bir şey diyemeyeceğim tabiki sizin güzelliğiniz onu ilgilendirmez ama bu da onun yorumu işte. Tıpkı sizin olayı anlatırken "Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak" demeniz gibi. Sıradan bir yorum.

Baba oğul, anne kız vs. bu muhabbetleri yapar. Hatta yakın arkadaşlar da yapar.

Annem bana sevgilimin fiziğini eleştirebilir mesela, ya da çok yakın arkadaşlarım (ki yaptılar da zaten değil mi? Okuyorsun bunu biliyorum!). Ama ben bunu kalkıp sevgilime yetiştirmem.

Biraz fazla boşboğaz ve gevşek ağızlı. Siz ileride kayınpedere tavır alsanız eline ne geçecek?

adriyana lima. bosta suan deseymis:) bakamayin siz ona .guzellikle olsaydi bu isler. butun cirkinler evde kalirdi yanlis anlamyin. size laf etmiyorum ama komik geldi kp adayinizin tutumu gulun gecin

tovbeler olsun. evet cok bilmis bi adam sevgilim ve abisinin anlattigina gore. biraz da kendini begenmis bi tip. hatta mustakbel eltimi lise mezunu filan diye istememis bi adam yani.. onlara da engel olmak istemis.
Herşeyin en iyisini onlar alır biz alamayız anlamayız. Herşeye konuşur ama boş konuşur. Nişanlandığımda çok takıyodum ama şimdi hiiiçççç o yüzden canını sıkma sen.

Babanin lafini neden sevgiline soylersinki be adam ne gerek var... birbirinizi seviyorsaniz annen baban dahi olsa eleştirileri sende kalsin, onlar fikrini söylemis hepsi bu.. Hem kendini hemde aileni neden küçük düşürüyosun!

Aile arasında bu tarz muhabbetler geçebilir hoş olmasa da. Ama sizin kulağınıza gelmemesi gerekirdi. Misal oturup siz de ailenizle sevgilinizin ailesinin herhangi bir şeyini eleştirebilirsiniz bu doğaldır onların kulağına gitmediği ve onlara karşı tavırlarınız değişmediği sürece.

Evet benim de en basitinden halam aman nerden buldun bunu sen daha guzelsin vs. tarzi yorumlar yapti yapmadi degil. Hatta en son yakin bi kiz arkadasim sana baskasini bulalim bosver x yakismiyo sana dedi ama ben gidip ona soylemedim hicbirini... bizimki cocuk daha biraz galiba, kotu niyetli olduguna da inanmak istemiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…