Herkese iyi akşamlar öncelikle. Yine dolup taştığı bir gün. En baştan anlatacağım her şeyi uzun da olabilir kısa da bilmiyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle 7 aydır evliyim. Zaman zaman kendimi kandırsam da sanırım mutlu bir evliliğim yok ve ben bu hatayı göz göre göre yaptım. 3 senelik sevgililik dönemi boyunca o kadar kalbimi kırdı ki buraya tek tek yazmaya kalksam sayfalar sürer velhasıl bir aptallık yapıp evlendim. Bu 7 aya dönüp baktığımda geçmişin hep kafamda dönüp durduğunu farkediyorum. Hep bir kavgam hep bir meselem var. Bana yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum. İyiyken çok iyi ama kötüyken o kadar çirkin şeyler söylüyor ki. O söyleyip geçiyor ama ben unutamıyorum.
Sevgililik dönemine göre evliyken daha iyi sayılır ama yine her kavgada konunun ne olduğundan bağımsız o zehiri yine saçıyor. Hepinizin evlerinde olabilecek sıradan kavgalar benim evimde “ orospu” olduğumu duymamla sona eriyor. Ne kadar çirkin ve ne kadar aciz değil mi. “Orospu, mutlu değilim ben bu evlilikte, sen sinsisin, sen şöylesin, sen böylesin” bunları ben en sıradan kavgalarda duyuyorum ve artık kanıksadım. Dünyada bana en yabancı kişi eşim aslında şöyle bir düşününce. Onun yanında sürekli tetikteyim. Çok tutuğum ve işin kötüsü o kadar çok duydum ki bu hakaretleri kanıksadım sanırım. Neyden tetiklenip saldıracağını bilemiyorum. Bir arkadaşımla tanıştırırken de geçmişe ait bir anıyı anlatırken de anı hiç yaşayamıyorum. Acaba arkadaşımın hangi hareketinden onun “orospu” akabinde benim de onunla arkadaş olduğum için “ orospu” olduğum kanısına varacak diye düşünüyorum. Acaba şimdi ben bu anıyı anlatırken eski sevgilim aklına düşer de oradan da bana saldırır mı diye hesap yapmak zorunda kalıyorum. Sonra yalana itiliyorum ister istemez. Buna neden katlanıyorum aslında onu da bilmiyorum başta çok seviyordum onun devamı mı onu da bilmiyorum. Sürekli böyle değil kendisi. İyiyken çok çok iyi dünyaları önüme sermeye hazır ama yukarıda da tekraren belirttiğim gibi en ufak bir kavgada öyle ağır şeyler söylüyor ki iyi olduğumuz dönem boyunca bunları mı içinde biriktirmiş diye şaşırıp kalıyorum. Mesela “orospu” olduğunu düşündüğü arkadaşıma iyi kızmış ya derken kavga sırasında birden kıza hakaret etmeye başlıyor. Ya bilmiyorum ben ne soracağımı da bilmiyorum bana bir şeyler söyler misiniz ben çok yalnızım yine bu akşam.