• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz dertleşelim mi sizinle

Madem eskiden daha kötüydü ne demeye evlendiniz ki?
Di mi ?insan merakediyor bu sorunun yanıtını?! Ama sanırım nedeni bizim kızlarımızın "biri tarafından evlenilmeye layık görülme" saplantısı yüzünden.O kutusundan çıkarılıp parmağa doğru götürülen yüzüğü görünce kendimizden geçiyoruz.Bu adam insan bile değil,benim ağzıma da s.çıyor ,ne evliliği ? burada benim ne işim var diyip kalkıp gitmiyoruz da "ay ambians da süper ..instegramdan gece mi paylaşsam bu olayı , yoksa direkt canlı yayın mı yapsam ?" tasası benim evlilikten beklentim ne ?Bu insan benim beklentimi karşılayabilir mi ? iç sesini tamamen örtüyor

lütfen önce siz kendinize değer verin , bunu mu hak ediyorsunuz ? Karşınızdaki insan iğrenç biri , yıllarınızı da verseniz ancak bir arpa boyu yol alırsınız. Böyle insanlar eğitilemez. Aile geçmişine baksanız yeterli merhamet ve sevgi görmemiştir. Eşinizin mesleğini , konumunu bilmiyorum ama aşağılık kompleksi var gibi geldi . Erkekler genelde böyle durumlarda olur olmaz hakarete başvurur , karşısındakini ezmeye çalışırlar.

Di mi ?insan merakediyor bu sorunun yanıtını?! Ama sanırım nedeni bizim kızlarımızın "biri tarafından evlenilmeye layık görülme" saplantısı yüzünden.O kutusundan çıkarılıp parmağa doğru götürülen yüzüğü görünce kendimizden geçiyoruz.Bu adam insan bile değil,benim ağzıma da s.çıyor ,ne evliliği ? burada benim ne işim var diyip kalkıp gitmiyoruz da "ay ambians da süper ..instegramdan gece mi paylaşsam bu olayı , yoksa direkt canlı yayın mı yapsam ?" tasası benim evlilikten beklentim ne ?Bu insan benim beklentimi karşılayabilir mi ? iç sesini tamamen örtüyor
Bana bu adamın bakire değilsin ama evleneceğim senle diye kadına algı yapmasından gibi geldi. Muhtemelen o kadar baskı gördü, o kadar eziklendi ki evleneyim dedi.
Neticede bakire de değilim, gelen daha iyi mi olacak? Ya evlenemezsem en azından boşanmış derler diye evlendi.
Yani “namusunu temizledi”

Çok çok üzgünüm sizin adınıza ne kadar terbiyesiz bir adam size böyle bir küfrü layık görünce kendisi ne oluyormuş sorsaydiniz . Pis herif .

Umarım bir psikolojik yardım alıp bu adamdan kurtulursunuz . Yazma tarzınızdsn bir şeylerin farkında olduğunuzu ve bilinçsiz bir insan olmadığınızı düşündüm . Hepimiz bazen hata yapabiliriz lütfen hatanizdan dönmek için gayret gösterin yoksa sizi daha kötü günler bekliyor .

ben olsam o ... lafına karşılık kendisinin de bir sıfatı oldugunu ağzımın dolusunca söylerdim
sende p...venksin diye

Bütün yorumları okumadım ama eşimden önceki erkek arkadaşım hemen hemen eşinizin profilinde biriydi. Asla katlanmayacağım, taviz vermeyeceğim şeyleri öyle bir sırtlandım ki, altında ezildim ezildim ve ilişkimiz bittiğinde benden geriye bir şey kalmamıştı. Derin depresyon ve anksiyete bozukluğu vardı elimde sadece. Terapiye başladım. 9 ay falan sürdü, toparladım.

Önemli olan şu, evet sizin birşeyiniz var. Eşinizden önce bir terapistle neyin yolunda gitmediğini bulun. Akabinde ne yapmak istediğiniz zaten kendiliğinden ortaya çıkacak.

Bunu kendinize yapmayın. Mecbur değilsiniz bunları duyup iğrenç bir insanla bir ömür sürdürmeye. İşiniz var, çocuk yok peki ne tutuyor sizi? Başarısızlık korkusu mu? Aileniz mi çok mükemmelliyetçi ve boşanmayı kaldıramayacak?
Ben üzüldüm size.

Herkese iyi akşamlar öncelikle. Yine dolup taştığı bir gün. En baştan anlatacağım her şeyi uzun da olabilir kısa da bilmiyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle 7 aydır evliyim. Zaman zaman kendimi kandırsam da sanırım mutlu bir evliliğim yok ve ben bu hatayı göz göre göre yaptım. 3 senelik sevgililik dönemi boyunca o kadar kalbimi kırdı ki buraya tek tek yazmaya kalksam sayfalar sürer velhasıl bir aptallık yapıp evlendim. Bu 7 aya dönüp baktığımda geçmişin hep kafamda dönüp durduğunu farkediyorum. Hep bir kavgam hep bir meselem var. Bana yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum. İyiyken çok iyi ama kötüyken o kadar çirkin şeyler söylüyor ki. O söyleyip geçiyor ama ben unutamıyorum.
Sevgililik dönemine göre evliyken daha iyi sayılır ama yine her kavgada konunun ne olduğundan bağımsız o zehiri yine saçıyor. Hepinizin evlerinde olabilecek sıradan kavgalar benim evimde “ orospu” olduğumu duymamla sona eriyor. Ne kadar çirkin ve ne kadar aciz değil mi. “Orospu, mutlu değilim ben bu evlilikte, sen sinsisin, sen şöylesin, sen böylesin” bunları ben en sıradan kavgalarda duyuyorum ve artık kanıksadım. Dünyada bana en yabancı kişi eşim aslında şöyle bir düşününce. Onun yanında sürekli tetikteyim. Çok tutuğum ve işin kötüsü o kadar çok duydum ki bu hakaretleri kanıksadım sanırım. Neyden tetiklenip saldıracağını bilemiyorum. Bir arkadaşımla tanıştırırken de geçmişe ait bir anıyı anlatırken de anı hiç yaşayamıyorum. Acaba arkadaşımın hangi hareketinden onun “orospu” akabinde benim de onunla arkadaş olduğum için “ orospu” olduğum kanısına varacak diye düşünüyorum. Acaba şimdi ben bu anıyı anlatırken eski sevgilim aklına düşer de oradan da bana saldırır mı diye hesap yapmak zorunda kalıyorum. Sonra yalana itiliyorum ister istemez. Buna neden katlanıyorum aslında onu da bilmiyorum başta çok seviyordum onun devamı mı onu da bilmiyorum. Sürekli böyle değil kendisi. İyiyken çok çok iyi dünyaları önüme sermeye hazır ama yukarıda da tekraren belirttiğim gibi en ufak bir kavgada öyle ağır şeyler söylüyor ki iyi olduğumuz dönem boyunca bunları mı içinde biriktirmiş diye şaşırıp kalıyorum. Mesela “orospu” olduğunu düşündüğü arkadaşıma iyi kızmış ya derken kavga sırasında birden kıza hakaret etmeye başlıyor. Ya bilmiyorum ben ne soracağımı da bilmiyorum bana bir şeyler söyler misiniz ben çok yalnızım yin
Ne okudum ben az önce😮😮😮😮😮😮😮😮

Cevabınız içşn çok teşekkür ederim. Beni en çok yaralayan noktalardan biri de bu. İşi gücü olmayan kadınlar dağ gibi durup boşanıyorlar. Ben avukatım ezik ezik duruyorum. Her sabah kendimden daha da nefret ediyorum bu nedenle
Gidin bir psikoloğa yardım alın. Kendinize bunu reva görmeniz sağlıklı bir ruh halinde olmadığınızı gösteriyor. Ondan sonra doğru kararı zaten verirsiniz.

Bunun birde ' seviyorummm, aşıkımmm' versiyonu var. Adam gibi adamları sevmek zor çünkü... nerede azıcık tipi düzgün it kopuk var, kızlarımız bayılıyor.

Büyük ihtimal narsist kişilik bozukluğu. İyi oldupu zamanlar ekstra anormal şekilde enerjik, abartılı sevgi davranışları varsa bipolar olabilir
Bu yazdığımdan ne anladınız bilmiyorum ama, bipolar bozuklukta, öfkeli, sinirli ruh hali ile, aşırı neşeli abartı enerjik ruh hali arasında geçiş yaparlar sık veya uzun aralıklı dönemlerde, ve iki ruh halini de uçlarda abartılı yaşarlar vs. Konu sahibinin eşi de, evet bipolar da olabilir, narsist kişilik bozukluğu da olabilir.

Cevabınız içşn çok teşekkür ederim. Beni en çok yaralayan noktalardan biri de bu. İşi gücü olmayan kadınlar dağ gibi durup boşanıyorlar. Ben avukatım ezik ezik duruyorum. Her sabah kendimden daha da nefret ediyorum bu nedenle
hemde avukatmısın lütfen çocuk felan yapma ve bitir bu evliliği o küfürlerin dozajı artacak biliyosun demi

Bir erkek, eşine nasıl o.... diyebilir ve siz bunu nasıl kabul ediyorsunuz? Ağzından ilk çıktığı zaman çekip gidecektiniz, sınırlarınızı çizecektiniz.
Avukatım demişsiniz, tüm bunları neden kabul ediyorsunuz? Önünüze daha nice kapılar açılır, bu b.k herifle ömrünüzü heba etmezsiniz umarım.

Herkese iyi akşamlar öncelikle. Yine dolup taştığı bir gün. En baştan anlatacağım her şeyi uzun da olabilir kısa da bilmiyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle 7 aydır evliyim. Zaman zaman kendimi kandırsam da sanırım mutlu bir evliliğim yok ve ben bu hatayı göz göre göre yaptım. 3 senelik sevgililik dönemi boyunca o kadar kalbimi kırdı ki buraya tek tek yazmaya kalksam sayfalar sürer velhasıl bir aptallık yapıp evlendim. Bu 7 aya dönüp baktığımda geçmişin hep kafamda dönüp durduğunu farkediyorum. Hep bir kavgam hep bir meselem var. Bana yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum. İyiyken çok iyi ama kötüyken o kadar çirkin şeyler söylüyor ki. O söyleyip geçiyor ama ben unutamıyorum.
Sevgililik dönemine göre evliyken daha iyi sayılır ama yine her kavgada konunun ne olduğundan bağımsız o zehiri yine saçıyor. Hepinizin evlerinde olabilecek sıradan kavgalar benim evimde “ orospu” olduğumu duymamla sona eriyor. Ne kadar çirkin ve ne kadar aciz değil mi. “Orospu, mutlu değilim ben bu evlilikte, sen sinsisin, sen şöylesin, sen böylesin” bunları ben en sıradan kavgalarda duyuyorum ve artık kanıksadım. Dünyada bana en yabancı kişi eşim aslında şöyle bir düşününce. Onun yanında sürekli tetikteyim. Çok tutuğum ve işin kötüsü o kadar çok duydum ki bu hakaretleri kanıksadım sanırım. Neyden tetiklenip saldıracağını bilemiyorum. Bir arkadaşımla tanıştırırken de geçmişe ait bir anıyı anlatırken de anı hiç yaşayamıyorum. Acaba arkadaşımın hangi hareketinden onun “orospu” akabinde benim de onunla arkadaş olduğum için “ orospu” olduğum kanısına varacak diye düşünüyorum. Acaba şimdi ben bu anıyı anlatırken eski sevgilim aklına düşer de oradan da bana saldırır mı diye hesap yapmak zorunda kalıyorum. Sonra yalana itiliyorum ister istemez. Buna neden katlanıyorum aslında onu da bilmiyorum başta çok seviyordum onun devamı mı onu da bilmiyorum. Sürekli böyle değil kendisi. İyiyken çok çok iyi dünyaları önüme sermeye hazır ama yukarıda da tekraren belirttiğim gibi en ufak bir kavgada öyle ağır şeyler söylüyor ki iyi olduğumuz dönem boyunca bunları mı içinde biriktirmiş diye şaşırıp kalıyorum. Mesela “orospu” olduğunu düşündüğü arkadaşıma iyi kızmış ya derken kavga sırasında birden kıza hakaret etmeye başlıyor. Ya bilmiyorum ben ne soracağımı da bilmiyorum bana bir şeyler söyler misiniz ben çok yalnızım yine bu akşam.
Boşan.

Ben yalnızca kocanıza suc bulamayacağım siz de kendinize bu hakeretleri ettirmeyin. O size ddiği de sende oç sun deseydimiz bakslım ne diyecekti.
Bir insanın diğerine hakaret ya da küfür etmesi kişinin biraz de kendi tercihi. Susarsanız haddini bildirmezseniz. Böyle pis karakterler zaten pis.. Tepenize çıkar.
Saygı verilmez alınır diye bosa dememişler.

konu sahibesi arkadaş, bu yazılanlardan sonra azıcık olsun napıyorum ben dediniz mi? uyanın artık bu kabustan lütfen.

Hayatımın hiç bir döneminde sosyal medya hesabım olmadı.

Back
X