• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz dertleşelim mi sizinle

Kız bir de istesem manken beceririm demiş, hahahahahaah bu kornişon Türk erkeklerinin bu deli deli hâlleri ne olacak kardeşim. Pasif edilgen bir kadın değilse karşısındaki, bir de cinsel deneyimi varsa en ufak bir kızınca mızrak yemiş domuza dönüyorlar.
Kornişon mu ahahahahahah. 🤣🤣🤣

Herkese iyi akşamlar öncelikle. Yine dolup taştığı bir gün. En baştan anlatacağım her şeyi uzun da olabilir kısa da bilmiyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle 7 aydır evliyim. Zaman zaman kendimi kandırsam da sanırım mutlu bir evliliğim yok ve ben bu hatayı göz göre göre yaptım. 3 senelik sevgililik dönemi boyunca o kadar kalbimi kırdı ki buraya tek tek yazmaya kalksam sayfalar sürer velhasıl bir aptallık yapıp evlendim. Bu 7 aya dönüp baktığımda geçmişin hep kafamda dönüp durduğunu farkediyorum. Hep bir kavgam hep bir meselem var. Bana yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum. İyiyken çok iyi ama kötüyken o kadar çirkin şeyler söylüyor ki. O söyleyip geçiyor ama ben unutamıyorum.
Sevgililik dönemine göre evliyken daha iyi sayılır ama yine her kavgada konunun ne olduğundan bağımsız o zehiri yine saçıyor. Hepinizin evlerinde olabilecek sıradan kavgalar benim evimde “ orospu” olduğumu duymamla sona eriyor. Ne kadar çirkin ve ne kadar aciz değil mi. “Orospu, mutlu değilim ben bu evlilikte, sen sinsisin, sen şöylesin, sen böylesin” bunları ben en sıradan kavgalarda duyuyorum ve artık kanıksadım. Dünyada bana en yabancı kişi eşim aslında şöyle bir düşününce. Onun yanında sürekli tetikteyim. Çok tutuğum ve işin kötüsü o kadar çok duydum ki bu hakaretleri kanıksadım sanırım. Neyden tetiklenip saldıracağını bilemiyorum. Bir arkadaşımla tanıştırırken de geçmişe ait bir anıyı anlatırken de anı hiç yaşayamıyorum. Acaba arkadaşımın hangi hareketinden onun “orospu” akabinde benim de onunla arkadaş olduğum için “ orospu” olduğum kanısına varacak diye düşünüyorum. Acaba şimdi ben bu anıyı anlatırken eski sevgilim aklına düşer de oradan da bana saldırır mı diye hesap yapmak zorunda kalıyorum. Sonra yalana itiliyorum ister istemez. Buna neden katlanıyorum aslında onu da bilmiyorum başta çok seviyordum onun devamı mı onu da bilmiyorum. Sürekli böyle değil kendisi. İyiyken çok çok iyi dünyaları önüme sermeye hazır ama yukarıda da tekraren belirttiğim gibi en ufak bir kavgada öyle ağır şeyler söylüyor ki iyi olduğumuz dönem boyunca bunları mı içinde biriktirmiş diye şaşırıp kalıyorum. Mesela “orospu” olduğunu düşündüğü arkadaşıma iyi kızmış ya derken kavga sırasında birden kıza hakaret etmeye başlıyor. Ya bilmiyorum ben ne soracağımı da bilmiyorum bana bir şeyler söyler misiniz ben çok yalnızım yine bu akşam.
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm neden böyle insanlar var hayatta anlamıyorum…
Bende dün aynı şeyleri yaşadım sizinkinden farklı olarak benim ölmüş anneme kadar etti o lafı daha ilk kez 7 yıllık evliyim 3 yılda sevgililik 10 yılda ilk kez duydum ve dünyam başıma yıkıldı üstelik oruçtum o da normalde zaten sinirli bir adam ama oruçluyken resmen zehir saçıyor o kadar çok kırıldım anlatamam dünden beri napcağımı düşünüyorum 2 tane oğlum var bi 5 buçuk biri 2 yaşında gidicek hiçbiryerim yok annemi babamı erken kaybettim yaşadığım ilden evlenip başka ile yerleştim darmadağın bi haldeyim her kavgamızın sonu ayrılık lafı oluyor çok çirkinleşti artık biliyorum asla düzelmiycek 😞

Herkese iyi akşamlar öncelikle. Yine dolup taştığı bir gün. En baştan anlatacağım her şeyi uzun da olabilir kısa da bilmiyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle 7 aydır evliyim. Zaman zaman kendimi kandırsam da sanırım mutlu bir evliliğim yok ve ben bu hatayı göz göre göre yaptım. 3 senelik sevgililik dönemi boyunca o kadar kalbimi kırdı ki buraya tek tek yazmaya kalksam sayfalar sürer velhasıl bir aptallık yapıp evlendim. Bu 7 aya dönüp baktığımda geçmişin hep kafamda dönüp durduğunu farkediyorum. Hep bir kavgam hep bir meselem var. Bana yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum. İyiyken çok iyi ama kötüyken o kadar çirkin şeyler söylüyor ki. O söyleyip geçiyor ama ben unutamıyorum.
Sevgililik dönemine göre evliyken daha iyi sayılır ama yine her kavgada konunun ne olduğundan bağımsız o zehiri yine saçıyor. Hepinizin evlerinde olabilecek sıradan kavgalar benim evimde “ orospu” olduğumu duymamla sona eriyor. Ne kadar çirkin ve ne kadar aciz değil mi. “Orospu, mutlu değilim ben bu evlilikte, sen sinsisin, sen şöylesin, sen böylesin” bunları ben en sıradan kavgalarda duyuyorum ve artık kanıksadım. Dünyada bana en yabancı kişi eşim aslında şöyle bir düşününce. Onun yanında sürekli tetikteyim. Çok tutuğum ve işin kötüsü o kadar çok duydum ki bu hakaretleri kanıksadım sanırım. Neyden tetiklenip saldıracağını bilemiyorum. Bir arkadaşımla tanıştırırken de geçmişe ait bir anıyı anlatırken de anı hiç yaşayamıyorum. Acaba arkadaşımın hangi hareketinden onun “orospu” akabinde benim de onunla arkadaş olduğum için “ orospu” olduğum kanısına varacak diye düşünüyorum. Acaba şimdi ben bu anıyı anlatırken eski sevgilim aklına düşer de oradan da bana saldırır mı diye hesap yapmak zorunda kalıyorum. Sonra yalana itiliyorum ister istemez. Buna neden katlanıyorum aslında onu da bilmiyorum başta çok seviyordum onun devamı mı onu da bilmiyorum. Sürekli böyle değil kendisi. İyiyken çok çok iyi dünyaları önüme sermeye hazır ama yukarıda da tekraren belirttiğim gibi en ufak bir kavgada öyle ağır şeyler söylüyor ki iyi olduğumuz dönem boyunca bunları mı içinde biriktirmiş diye şaşırıp kalıyorum. Mesela “orospu” olduğunu düşündüğü arkadaşıma iyi kızmış ya derken kavga sırasında birden kıza hakaret etmeye başlıyor. Ya bilmiyorum ben ne soracağımı da bilmiyorum bana bir şeyler söyler misiniz ben çok yalnızım yine bu akşam.
Psikopat,ruh hastası daha aklıma gelmeyen bir sürü sıfat sayabilirim cok iyi dediğiniz kocanız icin!
Millete böyle iftira atacagına dönsün de kendine baksın ben neyim diye? ... dediği kadının kocası olarak ne is yapıyormus ?Literatürde bi adı var onun sonucta😒

Arkadaşınıza böyle birşey söylemeye hakkı yok bu büyük saygısızlık hem size hemde arkadaşınıza. Ve insan eşine nasıl bu kadar ağır hakaretler edebilir ki. Kısa sürede saygıyı yitirmiş veyahut hiç saygısı yoktu şu zamana kadar asıl kimliğini gizlemiş. Yani şuanda asıl kimliği, karakteri ortaya çıkmış oldu. Her evlilikte tartışma olur illa ki ama insan ne kadar sinirli olursa olsun sevdiğine böyle ağır şeyler söyleyemez. Bende olsam bu ağır şeyleri unutamam ki benim ex eşte çok ağır şeyler söylerdi. Bazen insanları aynı eve girmeden gerçekten tanımak imkansız oluyor. Hele ki olduğu gibi olmayan, köprüyü geçene kadar iyiymiş maskesini takıp, iş işten geçti evlendik diye asıl yüzünü çıkaranlar çok itici. Eşiniz bu yaptığı gerçekten büyük saygısızlık. Keşke sevgililik zamanında gerçek yüzlerini gösterse herkes neyse o olsa. Sonra evlilik oluyor ve asıl kimliğine bürünüp hayatı zehir ediyorlar. Eşiniz tam bir hadsiz , saygısız birisi. İçinde ne varsa diline dökülüyor yok sinirlilik yok öfke hali onları geçecek karşında bu hayatı paylaştığın insan var biraz kendini bilecek.

Kız bir de istesem manken beceririm demiş, hahahahahaah bu kornişon Türk erkeklerinin bu deli deli hâlleri ne olacak kardeşim. Pasif edilgen bir kadın değilse karşısındaki, bir de cinsel deneyimi varsa en ufak bir kızınca mızrak yemiş domuza dönüyorlar.

Mankenler de kucaklarını açmış bu lağım çukuru ağızlı dallamayı bekliyordur eminim .. edepsiz yvşak, kendini ne sanıyor kimbilir, ne havalarda uçuyor. konu sahibesi şu adama haddinin bildirir umarım tez zamanda.

Biraz daha açar mısınız rica etsem size zahmet olmayacaksa ? Bipolarlar bu şekilde mi davranıyor. Ben narsist diye düşünüyordum ama bipolar da olabilir.

Eşiniz kaç yaşında? Bipolar teşhisi 17-23 yaş arası getiriliyor genel olarak, istisnai durumlarda daha farklı yaşlarda travmaya bağlı ortaya çıkabiliyor (Trafik kazası, büyük bir iflas, ailede ölüm, kötü alışkanlıklar vb)

Teşhisi dikkatli takipler sonucu netleştiriliyor ve mani atağı/hipomani tablosunda oluyor genelde.
Sadece şu anlattıklarınıza bakıp da "Psikolojik problemleri olabilir" diyecek doktor çıkar ama "Bipolar mıdır ki?" diyecek olanını bulamazsınız. Ama maşallah bizim millet pek sever doktorculuk oynamayı.

“Ben istesem manken sikerim “, “ dur bundan sonra göreceksin sen gününü” , “sana iyi koca oldum yaranamadım gör bak bundan sonra ne olacak” bunlar da şu an aklıma gelen lafları.
Bana uzun uzun anlatın olur mu böyle şeylerin evlilikte asla yeri olmadığını çünkü alışmışım sanırım normal geliyor Bence boşa gitmez çünkü şu an kavgalı değiliz aksine eve çiçek yolladı içinden gelmiş ama böyle sözde “iyi” bir anımızda yalnızım diye ağlamaya başladıysam umut ışığı var galiba benim için.
😯 ne kadar basit ucuz kalitesiz🤮🤮🤮 bildigin ezik bu..kendini ispatlamaya calisiyor.. belli
Ki kompleksleri var.. bu kadar lafi hic bi kadin hak etmez…

Eşiniz kaç yaşında? Bipolar teşhisi 17-23 yaş arası getiriliyor genel olarak, istisnai durumlarda daha farklı yaşlarda travmaya bağlı ortaya çıkabiliyor (Trafik kazası, büyük bir iflas, ailede ölüm, kötü alışkanlıklar vb)

Teşhisi dikkatli takipler sonucu netleştiriliyor ve mani atağı/hipomani tablosunda oluyor genelde.
Sadece şu anlattıklarınıza bakıp da "Psikolojik problemleri olabilir" diyecek doktor çıkar ama "Bipolar mıdır ki?" diyecek olanını bulamazsınız. Ama maşallah bizim millet pek sever doktorculuk oynamayı.

Adam düz yvşak ve şerefsiz yahu ne bipolarlığı ne narsisitliği .. her türlü rezilliği hastalığa bağlamayın rica ediyorum :halay:

Kendinizden nefret etmeyin. Çok da uzun olmayan bir süre önce öylesine ezik, zavallı, kendine saygısı olmayan biriydim ki, bu duruma katlanan haliniz bile dünyalar güçlüsü kalırdı yanımda. Ben de eğitimli, ayakları üzerinde duran, iyi geliri olan biriyim ve buna rağmen kimsenin çekmediği eziyetlere katlandım uzun süre.

Benim kurtuluşumdu boşanmak, tek bir saniye bile pişman olmadığım tek şeydir hayatımda. Her şeyin alternatifini şöyle bir düşünüp, "acaba" diyen biriyimdir. Dandik bir tişört alışverişi sonunda bile. Ama BİR TEK AN olmadı pişman olduğum. O tedirginlik halini, tetiklememe çabasını öyle iyi bilirim ki. Asla sen olamazsın, asla gerçek fikrini söyleyemezsin, dünyalar üzerine yıkılmış da sen ezilmişsin gibi bir eziklik hali...

Oysa dünyalar değil üstümüzdeki. Bir yanılgı mı, bir umut mu bilmiyorum. Ama ben o ezik kadın değilim artık. Her gün, her saniye şükrediyorum buna. Bazen sıradan bir anımda bile hatırlayıp mutlu oluyorum. Boşandığım için yaşadığım mutluluk hiç azalmadı biliyor musunuz? Mesela lüks bir eşya alırsınız, bir süre aşırı mutlusunuzdur ve zamanla alışırsınız, normal gelmeye başlar. Bu duygu asla öyle olmuyor. Her an öncekinden daha mutlu hissediyorsunuz. Çünkü yaşadığınız her güzel, özgür hissettiren, güçlü hissettiren detayda dahi bunu boşanmayı başardığınız için hissedebildiğinizi, boşanmamış olsanız yanına bile yaklaşamayacak olduğunuzu hatırlıyorsunuz. Kendinize bu duyguyu hediye edin. Kurtulun.

Adam düz yvşak ve şerefsiz yahu ne bipolarlığı ne narsisitliği .. her türlü rezilliği hastalığa bağlamayın rica ediyorum :halay:

Onu bağlayanlara söylemelisin; bağlanmaması için bilgi verene değil.
Bir arkadaşının eşine konmuşmuş da bipolar teşhisi, ondan demişmiş... Onlar da bir iyiymiş bir kötüymüş çift karakterliymiş ama tam bilmiyormuş tabiiiğğğ..

Bilmiyorsan sus arkadaşım işte, sanki sirkte maymun izlemiş de gelmiş anlatıyor burada. İçini bilmez, üzerine bilgisi yok, bir okumuşluğu bir şeyi yok, "Aaa ben bipolar gördüm"... İyi ettin gördün de. Her yere yaz eksik kalma. Sinirlendim.
Bipolarım ben. Aha bak sinirlendim, küfürsüz de yazdım. Yoksa dohtür bağa yanlış teşhis mi koydu ne dersin?

Pehhh.

“Ben istesem manken sikerim “, “ dur bundan sonra göreceksin sen gününü” , “sana iyi koca oldum yaranamadım gör bak bundan sonra ne olacak” bunlar da şu an aklıma gelen lafları.
Bana uzun uzun anlatın olur mu böyle şeylerin evlilikte asla yeri olmadığını çünkü alışmışım sanırım normal geliyor Bence boşa gitmez çünkü şu an kavgalı değiliz aksine eve çiçek yolladı içinden gelmiş ama böyle sözde “iyi” bir anımızda yalnızım diye ağlamaya başladıysam umut ışığı var galiba benim için.
Ne gibi bir büyük olay kavga vs oldu da bu küfürlere başladı onu merak ettim. Ya da evlenmeden önce de küfüreder miydi size yada bir başkasına? Veya senden bağımsız da olsa iş yerinde vs ne yaşadı merak ettim. Yanlış anlama ne olursa olsun onu haklı çıkarmaz dediğim gibi sadece merak ettim...
Dediğin gibi aranız iyiyken bunları düşünüyor olman bir şeyleri artık iyice farkettiğin ve yorulduğunun göstergesidir.
Bi söz vardi ve bence çok doğru. SEN KENDİNI SEVMEZSEN KİMSE SENİ SEVMEZ, SEN KENDİNE DEĞER VERMEZSEN KİMSE VERMEZ..! Vermesini de bekleme gerçekten. Bunu sadece eş değil annenden babandan arkadaşından.....
Sürekli kötü sözler duymaktan gerçekten artık normal gelebilir seni anlıyorum. Benim de anne babam öyle kavga ederlerdi ki artık herkese normal gelirdi.. ama bu olan yanlışı asla doğru yapmaz. Sen kendine bunu yaparsan adam napsın? Koskoca avukatsın. Bi müvekkilin olsa böyle boşamazmısın. Elin adamı gelsin seni böyle ezsin diye mi okudun sen veya bu yaşa geldin sen. Her insan değerlidir.
İyiyken çok iyi demişsin ya acaba ona mı kıyamadın bilemedim. Sadece son dönem değil küçüklükten bugüne tüm yaşantımız etkiler davranışlarımızı. Maddi açıdan iyi olmalısın, bi destek alsan önce bi ferahlasan... sanki bunları anlattığın çok yakın birilerin yokmuş gibi geldi :KK43:

Ve tekrar eklemek istedim. Ne olur kendine değer ver. Sen bu küfürleri hak etmiyorsun. Kimsenin seni üzmesine ezmesine izin verme

Arkadaslar kadinlar kulubunde herkes teshis uzmani falan mi? Yok narsist yok bipolar. Yapmayin su etiketlemeleri rica ediyorum yanlis yonlendirme oluyor.
Adam sadece manyak kotu biri. İyiyken cok iyi demene kizardim konu sahibi ama neyse farkindasin kendinin demiyorum. Hem de avukatmissin. Ne yapman gerektigini burda soylemeye gerek bile yok. Bence yap artik ve gel burda bize anlat kurtuldugunu.

İnsanların, gördüğü her dengesizliği(!) bipolara bağlama hastalığı ne zaman bitecek acaba? :işsiz:
Ağır küfür mü etmiş, bi yandan da çok mu iyiymiş iyiyken? Bipolar mığ acabağğ?

BDVdeki kocaların yarısından fazlası bipolar o zaman tövbest.
Diğer yarısı da narsist bebeyyim 😂

Babası da bu psikolojide bir adammış annesine çok çektirmiş ama annesi çok umursamıyor sanırım. Bence kendi pisliği yüzünden bu şekilde eşim. Baya yakışıklı, maddi durumu iyi karakteri de doğuştan lider, gözü çok kara ( bunları övmek için söylemiyorum tanıtmak için söylüyorum) Her ortamda onun sözü geçer, kendinden 20 yaş büyük makam mevki sahibi adamlar bunun peşinde pervane olur garip bir şekilde. Bu nedenle çok sevgilisi olmuş belli yüzlerce. Benim gibi aptal kızlar bi halt sanmış işte bunu. Bu da çok aldatmış herkesin kalbini kırmış. Sanırım bir yerden sonra bu döngü kendine döndü. O kötü biri olduğu için herkesi kendisi gibi kötü sanıyor
Ohooo bunu şimdi gördüm. Babasından da böyle gördüyse asla düzelmez. Sakın öyle bekleme. Aksine daha da kötüye gider. Bugün küfreder yarın dövmeye de başlar.. bunu da sineye çekecekmisin?

Diğer yarısı da narsist bebeyyim 😂

Bi bakıyorum tipin birine "Bipolar kesin" yazıyor; geçtiğimiz senelerde daha netlerdi ha, anlata anlata artık "Mı acabağğ?" ya döndürdüler. Biraz daha denk geldikçe anlatırım Hilal'e anlatır gibi, keserler sesi inş.

Vallahi yıldım.

Öncelikle yaklaşık bir aydır her şeyin görünürde güzel gittiğini söyleyeyim. Dünyanın en aşık adamıyla evliyim. Benim yoluma ölür, beni çok özler falan filan. Ama bugün şunu farkettim hiçbir değeri kalmamış. Evde yalnızdım çiçek geldi. Normalde insanlar mutlu olur ya ben hiçbir şey hissetmedim. Çünkü ben bugün dünyanın en mükemmel eşi olabilirim ama bir saat sonra “sinsi karı” olmayacağımın garantisi yok.
Bu farkındalık benim için çok iyi. Tüm bunları aramız sözde iyiyken düşünmem çok daha iyi. Bu yolun sonu boşanmak o açık. Ama tüm bunların ötesinde ben neden böyle biriyim? Bu çok daha büyük bir sorun. Benim derdim ne ki ben böyle şeylere katlanmışım apaçık belli bende de bir problem var.
Bir de yorumunuz için teşekkür ederim iyi niyetli olduğunuz çok açık o nedenle size yapıyorum bu açıklamayı ben yardımsever derken özünde iyi biridir anlamında bahsetmedim.
Neden yıkama yağlama yapayım? Her yönünü yazmak istedim ki ne bileyim belki burada birisi psikolog çıkar da sen onun yardımseverliğinde şöyle bir şey bulmuşsun da o sebeple kapamamışsın diye açıklama yapar diye yazdım. Özünde iyi biridir diye düşünecek olsaydım şu an alırdım çiçeğimi otururdum.
O babasına çekmiş ya.. belki annende böyle birçok şeye katlanan biriydi. Sen de kader motifi yaşıyor olabilir misin. İlla psikolojik sebebini arıyorsak :KK43:

Keşke değil , iyi ki demek için çok uzatmadan kurtul bu işkenceden kardeşim. Psikolojini iyice yıpratmana değmez. Bundan sonraki ilişkilerinde daha sağlıklı ilerleyebilesin..
Okurum takip ederim ama her zaman yazmam. Herkes gerekeni söylüyor burda evelallah 😊 susamadım üzüldüm sana. Lütfen sende kendine üzül..!

Son düzenleme:
Hastalık tartışmalarına ithafen şunu da belirteyim, mesajımda da bahsettiğim eski eşim sülale boyu psikotik rahatsızlıkları olan insanlardı. Bunlar tedavi edilmez demiyorum. Ama hastalık kötü insan olmayı değiştirmiyor, ya da kötü biri olmaya sebep olmuyor. Ne bipolar bozukluğu olan, paranoid bozukluğu olan insanlar gördüm, hiçbiri de hastalık yüzünden böylesine kötü değildi.
Hastalık gerçeklik algısını bozar, elbette sonucunda tatsızlık yaşanabilir, ama benim yaşadıklarım ve tahminime göre konu sahibinin yaşadıkları düpedüz kötü, bencil insanlarla karşı karşıya olmaktan kaynaklanıyor.
Hastalıktan değil.
Bundan %100 eminim. Çünkü çok uzun süre "hastalık yüzünden mi?" tartışmasını yaptım içimde. En iyi doktorlarla da görüştüm, en sağlam kaynakları da okudum.
Kötülük ve bencillik sadece kötülük ve bencilliktir...

Back
X