Biraz dertleşelim

Biraz anlatıym derdimi..

2015 ağustosda evlendim şubat 2016 da çocuk için denemelere başladık 1 yıl boyunca hiç hamile kalamayınca hormon testlerimi hsg mi yaptırdım temiz çıktı herşeyim çok şükür,

eşimi ikna ettim o da testlerini yaptırdı o da temiz çıktı çok şükür.. ocak sonunda hsg çekindim yine olmadı.. geçen ay klomene başladım yine olmadı bu ay yine klomen denedim pazartesi günü çatlatma iğnesi vurundum şimdi bekliyorum Rabbimin ol demesini..

Bu ay da olmazsa aşılama istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla inşallah..

Biraz anlatıym derdimi..

2015 ağustosda evlendim şubat 2016 da çocuk için denemelere başladık 1 yıl boyunca hiç hamile kalamayınca hormon testlerimi hsg mi yaptırdım temiz çıktı herşeyim çok şükür,

eşimi ikna ettim o da testlerini yaptırdı o da temiz çıktı çok şükür.. ocak sonunda hsg çekindim yine olmadı.. geçen ay klomene başladım yine olmadı bu ay yine klomen denedim pazartesi günü çatlatma iğnesi vurundum şimdi bekliyorum Rabbimin ol demesini..

Bu ay da olmazsa aşılama istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla inşallah..
Aminnn. Rabbim hiç bir derdi dermansız vermesinn. İnşAllah şifamıza kavuşur bizde Allah'ın mucizesini önce karnımızda hissederiz sonrada sağlıkla kucagımıza alırızzz.AMİİİNNN

Biraz anlatıym derdimi..

Rabbim seninde yuzunu tez zamanda güldürsün inşallah canim

Kızlar bişey sorucam size eşim spremlerin sıkıntı var di şükür çok çok iyi olmasada şimdilik iyi doktor olmasına engel olacak bı durum yok dedi ama şu an hiç birşey yapmıyoruz aceba sprem hareketi faln düşer mı

merhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)

Back
X