- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
Hiç gebe kaldın mı cnm ??2.5 yildir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç gebe kaldın mı cnm ??2.5 yildir :)
Kimyasalim var bir taneHiç gebe kaldın mı cnm ??
Aynı sayılırız cnm. Olsun yinede gebe kaldıgımızı biliyorz :)Kimyasalim var bir tane
Aynen cok sukur. Hadi bu gece birbirimize dua edip uyuyalim. Hic tanimadigimiz hic gormedigimiz birbirimize sadece Allah rizasi icin dua edelim.Aynı sayılırız cnm. Olsun yinede gebe kaldıgımızı biliyorz :)
Tamam cnmm ben ederimm. Allah kabul etsinn. AMİNNNNAynen cok sukur. Hadi bu gece birbirimize dua edip uyuyalim. Hic tanimadigimiz hic gormedigimiz birbirimize sadece Allah rizasi icin dua edelim.
Insallah canim. Aminnnnn. Iyi gecelerTamam cnmm ben ederimm. Allah kabul etsinn. AMİNNNN
Hayırlı gecelerInsallah canim. Aminnnnn. Iyi geceler
Aminnn. Rabbim hiç bir derdi dermansız vermesinn. İnşAllah şifamıza kavuşur bizde Allah'ın mucizesini önce karnımızda hissederiz sonrada sağlıkla kucagımıza alırızzz.AMİİİNNNBiraz anlatıym derdimi..
2015 ağustosda evlendim şubat 2016 da çocuk için denemelere başladık 1 yıl boyunca hiç hamile kalamayınca hormon testlerimi hsg mi yaptırdım temiz çıktı herşeyim çok şükür,
eşimi ikna ettim o da testlerini yaptırdı o da temiz çıktı çok şükür.. ocak sonunda hsg çekindim yine olmadı.. geçen ay klomene başladım yine olmadı bu ay yine klomen denedim pazartesi günü çatlatma iğnesi vurundum şimdi bekliyorum Rabbimin ol demesini..
Bu ay da olmazsa aşılama istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla inşallah..
Aminnn. Rabbim hiç bir derdi dermansız vermesinn. İnşAllah şifamıza kavuşur bizde Allah'ın mucizesini önce karnımızda hissederiz sonrada sağlıkla kucagımıza alırızzz.AMİİİNNN
Rabbim seninde yuzunu tez zamanda güldürsün inşallah canimBiraz anlatıym derdimi..
2015 ağustosda evlendim şubat 2016 da çocuk için denemelere başladık 1 yıl boyunca hiç hamile kalamayınca hormon testlerimi hsg mi yaptırdım temiz çıktı herşeyim çok şükür,
eşimi ikna ettim o da testlerini yaptırdı o da temiz çıktı çok şükür.. ocak sonunda hsg çekindim yine olmadı.. geçen ay klomene başladım yine olmadı bu ay yine klomen denedim pazartesi günü çatlatma iğnesi vurundum şimdi bekliyorum Rabbimin ol demesini..
Bu ay da olmazsa aşılama istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla inşallah..
Rabbim seninde yuzunu tez zamanda güldürsün inşallah canim