Biraz dertlesmeye ihtiyacım var

Benim cocukla derdim yokki gercektende seviyorum ama neyse siz beni anlamak istemiyorsunuz kp kazanip digerleri harciyo demeniz de kirici sekilde kimse kimsenin neler yasadigini bilmez ve benim psikolojimi anlayamazsiniz gorumcemin cocugunu emin olun kendi cocuklarimdan ayirt etmem hic bi zaman

Benim cocukla derdim yokki gercektende seviyorum ama neyse siz beni anlamak istemiyorsunuz kp kazanip digerleri harciyo demeniz de kirici sekilde kimse kimsenin neler yasadigini bilmez ve benim psikolojimi anlayamazsiniz gorumcemin cocugunu emin olun kendi cocuklarimdan ayirt etmem hic bi zaman

Eşin neden çalışmıyor cevap vermiyorsun ki bu tür sorulara. Ya da çocuklara bakamaz mı sen temizliğe filan gitsen.

Esimin rahatsizligi psikolojik bi rahatsizlikti yazmak istemedim ama dedigim gibi amacim tek dertlesmekti lakin yazilanlar sanki sucluymusum gibi oldu dedigim gibi kimse boyle oksun istemezdi amacim tek buydu

Peki, allah korusun kayınpederinizin başına bir şey gelse ne yapacaksınız?

Valla onu bunu eşinin neden çalışmadığını bilemem bildiğim tekşey çalışmayan bir erkekle evli olmak çok kötü birşey.Umarım kısa zamanda iyileşiriş bulur ve sizde yeni bir evde güzel bir düzen kurarsınız...

Konuyu nerelere getirdiniz bayanlar işi resmen girgira almissiniz ama benim amacım biraz konuşabilmek ti kimseye diyemedigim için burada söyleyip azıcık kafami rahatlatmak istedim ama siz neler soyluyorsunuz

Back
X