BIRAZ DERTLIYIM BUGÜN

Ver canım babana parayı ikiletme..Elbet bir gün o da pişman olur..Daha sonra gidişata bakar ona göre hareket edersin.
verdim 300 bulabildim gonderdi esim sagolsun ama bu ilk ve son olur ve zaman gidisat bir daha ona asla isinamiycagimi gosteriyor hicbisey hissetmiyorum cunku

gonderdim kuzum ben istemedede esim gonderirid ama ya bir yabanciya gondermisim hayir niyetine ha ona hiç farketmedi en onemlisi hicbisey hissetmiyorum ona karsi

aynen senin soylediklerini dusunerek gonderdim ben onun gibi vicdansiz merhametsiz degilim

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Talihsiz zamanlar ve konuşmalar geçmiş aranızda. Seni anlıyorum , haklısın ve nekadar yaralandığını tahmin edebiliyorum. Malesef ki eski toprak ve güncel düşünmeyen bazı ebeveynler kız çocuğuna " Ben senin arkandayım. İstediğin zaman gelebilirsin" dediğinde kıza yüz vermiş olunur, evliliği biter, gel dememek lazım diye düşünüyor. Babanın sana bunu söylerken ki niyetini karakterine istinaden ancak sen bilebilirsin. Ben kendisini tanımadığım için hatalı bir yaklaşım da göstermiş olsa kötü düşünüp sizi birbirinize daha çok kızdıracak şeyler yazmak istemiyorum. Senden para istemesi mevzusuna gelecek olursak, bu tabiki senin bileceğin bir şey. Ama ben durumum varsa verirdim. Hakettiğinden değil, Allah rızası için.

Sen bir evlat o da iyide kötü de olsa bir baba. Senin asıl insanlığının merhametinin ve evlat vazifesinin Allah katında değeri, sana yüz çeviren birine yardım etmendir. Ver parayı Allah rızasını gözeterek ama ne kötü laf et ne de sevgi dile. Allah a havale et.

Işte bebegim bende hakettiginden değil allah rizasi icin ve acidigim için verdim ama babam öyle eski kafali degil yani simdiki caga göre modern de diyebiliriz ama iste en büyük hata kkizi zor durumdayken arkasını donmesi

Işte bebegim bende hakettiginden değil allah rizasi icin ve acidigim için verdim ama babam öyle eski kafali degil yani simdiki caga göre modern de diyebiliriz ama iste en büyük hata kkizi zor durumdayken arkasını donmesi
Herkes hata yapar. Bu onun affedilir birşey yaptığı anlamına gelmiyor ama et tırnaktan ayrılmaz. Sen bir hata yaptığında eminim o da seni affeder. Bazen evlatlar anne baba gibi olmak zorundadır bu hayatta. Ona sana neler hissettirdiğini anlatırsan anlayacaktır diye düşünüyorum

valla anlayacagini hiç sanmıyorum evlilikten öncesi de var sorumsuzluğu hep ona buna muhtaç etmesi daha birusu sey ama bende onu bitiren tek cümle yetti (BANANE BANA GUVENIPTEMI GELDI BEN UĞRAŞMAM NASIL GELDİYSE ÖYLE GITSIN EVINE DEDİ ve o an bittim

BANANE BANA GUVENIPTEMI GELDI BEN UĞRAŞMAM NASIL GELDİYSE ÖYLE GITSIN EVINE

Bu mesajı aynen yazın gönderin ardından da, "Ben sana güvenmeyi bıraktım. Sen de işten çıkarken bana mı güvendin çıktın çok merak ediyorum. Çıktığın gibi geri dönebilirsin. Bu aklı senden almıştım" yazın.

baban sonuçta yine de saygısızlık etmek istemem ama bu tip insan profilini o kadar iyi biliyorum ki, zaten onun amacı da vicdanınıza oynamak. Allah kolaylık versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…