BIRAZ DERTLIYIM BUGÜN

demekki öyle olmuş ama hiç haketmedim gercekten çok uysal bir evlattim ben küçücük seylerle mutlu olurdum hepsine hasret kaldim
üzülmeyin sizinle ilgisi yok.keşke her önüne gelen anne/baba olamasa , ne biliyim bunun ehliyeti gibi bir şey olsa.olan çocuklara oluyor böyle :KK43:

Bak baban sorumsuz diyorsun tatlım, sen annenin yanına yerleş ve bir işe gir, kimseye muhtaç olma, ana gibi yar olmaz, babalar böyle olabiliyor
benim suan esimle sorunum yok çok şükür eski günlerde kaldi onlar hani babamla konusmak istemedigim ve ona kirildigim ani anlattim ben o günden beri konuşmuyorum

üzülmeyin sizinle ilgisi yok.keşke her önüne gelen anne/baba olamasa , ne biliyim bunun ehliyeti gibi bir şey olsa.olan çocuklara oluyor böyle :KK43:
hemde nasil oluyor paramparça bir cocukluk yıkık bir ergenlik ve okdr yukun altında ezilen sevgisizlikten ilgisizlikten yoksun bir gençlik keşke dediginiz gibi herkes anne bana olmasa

benim suan esimle sorunum yok çok şükür eski günlerde kaldi onlar hani babamla konusmak istemedigim ve ona kirildigim ani anlattim ben o günden beri konuşmuyorum
Anladım ben babamı böyle kabul ettim sende babanı öyle kabul et, paran varsa gönderirsin 500 çok para değil, yoksa da yok dersin, sen yuvana bak, herkes neler neler yaşıyor, ben hep eşime diyorum, eşiminde aile sorunları vardı, biz yeni aile kurduk ve onların yaptıklarını yapmayacağız diyoruz sende öyle de ve hayatını güzelleştir, geçmiş geçmişte kaldı

Anladım ben babamı böyle kabul ettim sende babanı öyle kabul et, paran varsa gönderirsin 500 çok para değil, yoksa da yok dersin, sen yuvana bak, herkes neler neler yaşıyor, ben hep eşime diyorum, eşiminde aile sorunları vardı, biz yeni aile kurduk ve onların yaptıklarını yapmayacağız diyoruz sende öyle de ve hayatını güzelleştir, geçmiş geçmişte kaldı
Evet öyle kabul ettim başka çarem yokki mesaj atti bana nekadr gonderdinix diye 300 var sadece bana dedim HIMM 300 BORCUM VAR BIRISINE BANA BISEY KALMIYOR SAGLIK OLSUN DEDI o an vicdanim sizladi sadeve bana bisey kalmiyor dedi bu lafi nereye ceksem bilemedim caresizlikmi yuzsuzlukmu cozemedim

Bence aramanız bile hata ben olsam yüzüne bakmam ne biçim baba o.Allah işte kimsenin yaptığı yanına kalmıyor şükür.

Evet öyle kabul ettim başka çarem yokki mesaj atti bana nekadr gonderdinix diye 300 var sadece bana dedim HIMM 300 BORCUM VAR BIRISINE BANA BISEY KALMIYOR SAGLIK OLSUN DEDI o an vicdanim sizladi sadeve bana bisey kalmiyor dedi bu lafi nereye ceksem bilemedim caresizlikmi yuzsuzlukmu cozemedim
Sende bu kadar bulabildim de geç, Bu insanların karakteri kafa yapısı belli birşey yapmak gelmez üzüldüğünle kalırsın

O sana babalık yapamamış ama sen ona insanlık yap evlatlık yap bence yoksa ne farkınız kalır ki ..Eğer durumun iyiyse yardımını et ..iyilik yap denize at Balık bilmezse Halık bilir neticede..Babanada seni özledim vs diye lafı dolandırmadan para için aradığını söyleyebilirsin merak etme ben senin yaptığını sana yapmam yoksa ne farkımız kalır de kızarırsa yüzü kızarır kızarmazsa da sen insanlığını yapmış ol işte ..

herkese hayirli günler en anlasilir şekilde anlatmaya calisacagim annemle babam ayri benim ben çok küçükken ayrilmislar ben bir annemde bir babamda sonra akrabalarımin yani derken büyüdüm babam bu zamana kadar bana hiç kizmamistir sesini dahi yükseltmiştir ama gelgelelim ki kesinlike sahip cikmadi bana yani 1 tane evladim var şöyle yapayim bakayimm bablik sorumlulugu yoktu hicbir zaman neyse evlendikten bir süre sonra esimle surekli tartisirdik ve birgun evden gittim ben amcamlara( babam tek yasadigi için onun yanina gidemedim yani calisiyorda baya düzgün bir maasla tek kendisi yasiyor evinde)gittim amcamlara ama ayrilicaktik ozaman esimle amcam babami aradı ve gel kiz yanliz ben varim ama sende babasisin sahip çok kizina dedi babamda basta tabi cikarim benim kizim sahipsiz degil falan dedi 2 gün sonra aradığımızda acmadi telefonlar ve amcama BANANE BANA GUVENIPTEMI GELDI BEN UĞRAŞMAM NASIL GELDİYSE ÖYLE GITSIN EVINE dedi dünyam yikildi hiç bukadr incinmemistim ve kesinlikle haketmedim 2 sene geçti üstünde hiç konuşmadım bu sabah esimi aramış beni arasin diye bende çok düşündüm sonra aradim bana seni çok ozledim dedi işten ayrildim falan sorunlarim var dedi bana 500 tl gonderirimisizn dedi ha para için aramadim dedi ama şunu farkettim sadece acidim hiç ozlem yoktu icimde kizlar sizce normalmi dogrumu yapıyorum
Cnm yasadıklarını yasamadım ama anlattıklarından anladıgım sabırım para ıcın aramıs ıkı sene hıc mı aramaz bır ınsan baban anlarım ama bazen ınsanlar babalıgıda hak etmıyor ne dsem bılemedım ben bıraz katı dusunuyorum bu konuşlarda cok kazık yedıgom ıcın bence gonderme durumun ıyıyse bılemem ama ılerde esınlede arwn acılırmı bılmıyorum ha baya sıkıntılıysa bısey dıyemem senın kararın

baba olmakla baba olunmuyor, herkes "baba olmayı" bilmiyor. Böyle size muhtaç olunca "bir tanecik evladım var" oluyor. Ona acımakta haklısınız. Belki sevmek istiyor ama sevmeyi bilmiyor. belki baba olmak istiyor ama baba olmayı bilmiyor. Bunun okulu da yok maalesef.

Para için aramış belli
Siz elinizden gelen yardımı yapmışsınız
Şimdi bekleyin bakalım birdaha arayacak mı

Bildiğin yüzsüzlük. Vicdanına oynuyor. Hiç kafana takma bence. Sen elinden geleni yapmışsın. İki sene aramayan, zor gününde yanında olmayan biri için yeter.

annem var tabiki ama annem tek basina kizkardeimle yasiyor(uvey)kardesimle aramizda ozluk uveylik yok çok severim kendisini ama annem ozaman tek basina baş edemedi ondan bende babamdan yardım istedim
30 ekim tarihinde bir konu başlığı altında yanlış hatırlamıyorsam annenizin hamile olduğunu söylemiştiniz. Şimdi kızkardeşim ile yalnız yaşıyor demişsiniz. Aklım karıştı biraz 😕

30 ekim tarihinde bir konu başlığı altında yanlış hatırlamıyorsam annenizin hamile olduğunu söylemiştiniz. Şimdi kızkardeşim ile yalnız yaşıyor demişsiniz. Aklım karıştı biraz 😕
Evet o evlilik bitti bitmeden önce bebegi kaybetti zaten annem son1 ay a yakin tek yasiyor

ona okadr çok ibtiyacimin oldugu zamanlar olduki onun eksikligi yüzünden çok ezildim ben mazlumun sahibi allahtir dedim hep keske kizsaydi bagirsaydi azarlasaydi ama sahip ciksaydi dertlerim oldugunda dermanim olsaydi diyorum hep
Ver canım babana parayı ikiletme..Elbet bir gün o da pişman olur..Daha sonra gidişata bakar ona göre hareket edersin.

Back
X