Merhaba,
ilk konum bugüne kısmetmiş.Uzun süren bir hastalık döneminden sonra nihayet tam olmasa da iyiyim artık.Zorlu ameliyatlar ve tedaviler
geçirdim.Her şey yoluna girdi derken,yine kötü bir şey oldu.O dönem her zaman yanımda olan bana destek olan sevgilimim işleri
bozuldu.Hastalık atlatmış biri olarak bu benim için çok önemli değil,Allah can sağlığı versin para yine gelir,yapılır,edilir.Fakat sevgilimin
morali o kadar kötü ki ,anlatmak mümkün değil.Tanıyamıyorum onu,beni hiç kırmayan adam gitti yerine başka biri geldi.Yaklaşık 3 yıldır
bir birlikteliğimiz var,dolayısıyla artık evlenmeyi bekliyorduk.Bana zaman zaman evlenme teklif etti ama öyle yüzükle falan değil,e ettti de
ne oldu hiç bir hareket yok.Ben de haliyle beklenti içine girdim,ömrümüzü birlikte geçireceğimiz hep konusuluyor ama atılan bir adım
yok.Bir de üstüne bu işlerin bozulması çıktı.Benim istediğim en azından bir yüzük takalım kendi aramızda da olsa,el gün bilsin ki ben
nişanlıyım bekliyorum,millete laf anlatmaktan yoruldum çünkü.Ama o maddi hali bu kadar kötüyken hiç bir şey yapamazmış.Ac değil acıkta
değil,gelecek paraları var,2 ay içinde onlarla borcunun bir kısmını kapatıyor ama yıne de çok yüklü bir miktar kalıyor geriye.Ancak büyük
işler yapılarak ödenebilecek miktarlar bunlar.Ben su anda calısmıyorum ama kendi gelirim var.İşe de girebilirim, baska olasılıklarımız da
var.Yani bu işin adını koysak,ben de planlarımı ona göre yapsam evi gecındirecek parayı ben kazanırım ,hatta daha fazlasını.Ama o bunu
da kabul etmiyor,gördüğünden geri kalmamalıymıs,kimseye kambur olamazmıs.Yani evlilik,yüzük ,nişan hiç bir şekilde gündeminde
yok.Beni sevdiğini bilmesem,hastalığım sırasında o sacım dökülmüş halde bile yanımda olmasa diyeceğim ki beni oyalıyor.Ama zor
anlarımda hep yanımdaydı,o konuda hakkını asla yiyemem.Ama şimdi böyle bir sürüncemedeyiz.Ben tabii ki su anda eglenceli bir
organizasyon istemiyorum,yanlıs anlasılmasın,sözünü ettiğim sadece belki bir isteme,isteme olmasa bile bir yüzük takmak.Bu arada
ailesinini bu kötü olaylardan haberi yok.Moralleri bozulmasın diye söylemedi.Yani gelip isteseler kimse batmıssın ama kız istiyoruz
demez.Ben ona her halde yanında olacagımı,batsa da cıksa da borclu da olsa her zamn yanında olacagımı söyledım kı zaten bunlar
asılmayacak seyler degıl benım gözumde.Bunbun hemen olmasını da ıstemıyorum yaz sonu olur,sanbahar olur,farketmez,ama önümü
görmek istiyorum.
Ne önerirsiniz? Benim göremediğim sizin gördüğünüz şeyler var mı?
Şimdiden teşekkürler...