Biraz desteğe ihtiyacım var...

katinam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
779
4
66
Ankara
Merhaba,

ilk konum bugüne kısmetmiş.Uzun süren bir hastalık döneminden sonra nihayet tam olmasa da iyiyim artık.Zorlu ameliyatlar ve tedaviler

geçirdim.Her şey yoluna girdi derken,yine kötü bir şey oldu.O dönem her zaman yanımda olan bana destek olan sevgilimim işleri

bozuldu.Hastalık atlatmış biri olarak bu benim için çok önemli değil,Allah can sağlığı versin para yine gelir,yapılır,edilir.Fakat sevgilimin

morali o kadar kötü ki ,anlatmak mümkün değil.Tanıyamıyorum onu,beni hiç kırmayan adam gitti yerine başka biri geldi.Yaklaşık 3 yıldır

bir birlikteliğimiz var,dolayısıyla artık evlenmeyi bekliyorduk.Bana zaman zaman evlenme teklif etti ama öyle yüzükle falan değil,e ettti de

ne oldu hiç bir hareket yok.Ben de haliyle beklenti içine girdim,ömrümüzü birlikte geçireceğimiz hep konusuluyor ama atılan bir adım

yok.Bir de üstüne bu işlerin bozulması çıktı.Benim istediğim en azından bir yüzük takalım kendi aramızda da olsa,el gün bilsin ki ben

nişanlıyım bekliyorum,millete laf anlatmaktan yoruldum çünkü.Ama o maddi hali bu kadar kötüyken hiç bir şey yapamazmış.Ac değil acıkta

değil,gelecek paraları var,2 ay içinde onlarla borcunun bir kısmını kapatıyor ama yıne de çok yüklü bir miktar kalıyor geriye.Ancak büyük

işler yapılarak ödenebilecek miktarlar bunlar.Ben su anda calısmıyorum ama kendi gelirim var.İşe de girebilirim, baska olasılıklarımız da

var.Yani bu işin adını koysak,ben de planlarımı ona göre yapsam evi gecındirecek parayı ben kazanırım ,hatta daha fazlasını.Ama o bunu

da kabul etmiyor,gördüğünden geri kalmamalıymıs,kimseye kambur olamazmıs.Yani evlilik,yüzük ,nişan hiç bir şekilde gündeminde

yok.Beni sevdiğini bilmesem,hastalığım sırasında o sacım dökülmüş halde bile yanımda olmasa diyeceğim ki beni oyalıyor.Ama zor

anlarımda hep yanımdaydı,o konuda hakkını asla yiyemem.Ama şimdi böyle bir sürüncemedeyiz.Ben tabii ki su anda eglenceli bir

organizasyon istemiyorum,yanlıs anlasılmasın,sözünü ettiğim sadece belki bir isteme,isteme olmasa bile bir yüzük takmak.Bu arada

ailesinini bu kötü olaylardan haberi yok.Moralleri bozulmasın diye söylemedi.Yani gelip isteseler kimse batmıssın ama kız istiyoruz

demez.Ben ona her halde yanında olacagımı,batsa da cıksa da borclu da olsa her zamn yanında olacagımı söyledım kı zaten bunlar

asılmayacak seyler degıl benım gözumde.Bunbun hemen olmasını da ıstemıyorum yaz sonu olur,sanbahar olur,farketmez,ama önümü

görmek istiyorum.

Ne önerirsiniz? Benim göremediğim sizin gördüğünüz şeyler var mı?

Şimdiden teşekkürler...

Canım öncelikle geçmiş olsun. sağlıktan daha önemli bir şey yok gerçekten. bak biz de iş konusu yüzünden yıllarca bekledik. beklemek çok zor ve yıpratıcı ama zamana bırak. biz iş konusunu hallettikten sonra 2 ay içinde isteme nişan nikah hepsini hallettik şükür. yaza da düğünümüz var. sen de birkaç ay bekle bakalım borçları bitince o da gerekli adımları atar.umarım çoook mutlu olursunuz :)

Teşekkür ederim,onun borçları bir kac ayda ödenecek borçlar değil maalesef.Yalnızca bir kısmını kapatabiliyor.Yeni iş yapıp satması 1 yılı bulur bir kac yılı bulur yani o borçlar.bu süre içinde ayrı kalmanın anlamı var mı?Nasıl olsa karnımız doyuyor,nasıl olsa sağlıklıyız? Bu arada bunalımın dibine vrurdu alkol ve sigaraya verdi kendini,bir düzenimiz olsa derdine daha çok ortak olabilirim,hayatını mahvetmez böyle ama beni uzak tutarsa elimden ne gelir ki ?

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin zor günlerinizde yanınızda olmuş. Sevdiğine inanıyorsunuz. Bekleyin her şey yoluna girer. Borç işleri zordur. Morali de bozukmuş zaten.
Düzelir her şey merak etmeyin. Zor günlerinizde yanınızda olan adamı bırakmayın.

Sizi sevdiginden eminseniz biraz daha bekleyin derim, simdi kafasinda binbirturlu sey vardir ondan o tur strese girmek istemiyordur, erkekler maalesef biz kadinlar gibi degiller ince dusunemiyolar, acele etmeyin onada belli etmeyin bu surecte yaninda olunki sizdende sogumasin, onu anlamaya calisin yaninda olun.. Bikac ay sonra tekrar konusmayi deneyebilirsiniz.. Hakkinizda hayirlisi olsun simdiden mutluluklar

Valla canım nasip işleri bunlar, rabbim nezaman nasip ettiyse ozaman olur elbette. Birde bilinçli erkekler geleceklerini garanti altına almadan evlenmek istemiyolar. Aynısı benim erkek arkadaşımda var. Neymiş evlendiğimizde maddi sıkıntımız olmaması gerekiyormuş. Sevgisinden emin olmasam 5 dk durmam ama işte seviyor ve seviliyorum :) Sende bekle bakalım biraz daha şartlar düzelsin elbette olur bişeyler.

teşekkürler, evet korkum bu sürecte sogumak çünkü 3 yıldır hıc kavga etmeyen bız tartısır olduk.ben benden daha ne bekledıgını de anlamıyorum.sordugumda da cevap vermıyor.beklerım dedım,100 sene beklerım bılıyor,sevdıgımı bılıyor,ama uzuntunun en son ıhtıyacım olan sey oldugunu da bılıyor.Bır sey daha var,ben hastalanmadan once de evlılık korkusu vardı zaten ve bu yuzden yardım almıstı.sımdı o korkularının depresıp ,tamamen vazgecmesınden korkuyorum.AYrıca bu batak olayı eskıymıs ama yumurta kapıya gelınce artık kacacak yerı kalmayınca soylemıs bana,zaten 3 yıldır var olan bır seymıs yanı.Bu konuda dürüst olmamasına da kızdım acıkcası.

Belki de acik acik konusmalisiniz.

Sonucta nisanli bile olmadiginiz icin insanlara laf anlatmak sizi boguyordur.

Sorunu sevgisizlik degil fakat galiba sevgiliniz sizin kadar olaya genis bir acidan bakamiyor..

Belki de ailenizin sizi biriyle gorusturmek istedigini soylerseniz bir degisiklik olabilir?

Erkeklerin olayları yaşama tarzı biz kadınlarınkinden oldukça farklıdır.

Biz ağlayarak atarız dışarı hislerimizi onlarsa içine atarak yaşarlar üzüntülerini.

Konuşmak anlatmak istemezler.Tıpkı senin sevgilinin ailesine anlatmayışı gibi.

Ama keşke abisi yada ablası veya kardeşi varsa onla paylaşsaydı bari .Ne bileyim babası yakınsa babasıyla....

Belki bir yardımları dokunurdu.Böyle de herşeyi kendi içinde yaşayıp tüketmek kendini de tüketir.

Psikolojisi alt üst olur.Ona da hak ver bu sıralar.

Yanında olmaya devam et.

Sorunun sevgisizlikten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sadece maddiyat problem işte.

O da Allahın izniyle çözülür.Hastalık olmasın da gerisi kolay.

Senin açıkça konuşmanı tavsiye edebilirim ben.

Direk söyle hani aramızda sadece yüzük takalım diye.

Canım öncelikle geçmiş olsun . En önemlisi sağlık .

Ben eminim o adam seviyor sizi . Yalnız biraz kafası karışmış . Evlilikte yük üzerinde olacak ve geçim kaygısı sarmış durumda . Biliyorsunuz ekmek artık aslanın ağzında değil midesinde ...

Kendisine biraz zaman verin derim . O kötü günlerde tıpkı o sizin yanınızda olduğu gibi , sizde desteğinizi eksik etmeyin . Allah yardımcınız olsun . Zaman her şeyi çözecek inşallah

sevgili pupiqq ,bunların farkında sevgilim ,acık acık konustuk,söyledim biliyor da.ailem degıl ama mılletın bana ılla bırılerını tanıstırmak ıstedıgını bılıyor.bana da guvenıyor tabıı kı.bılmesıne ragmen hıc bır degısıklık olmadı maalesef.o nedenle aslında belkı de cok nıyetlı olamdıgını düşünüyorum bazen,bazen de bu işler olmadan once ne zaman evlenecegız vs dıyordu ,tamamen iş durmu yuzden dıyorum ,ben de karısığım anlayacagın.

Sevgili G-string dediğim gibi konustuk bunları defalarca.zaten hastalanmadan önce artık sınıra geldiğimiz için terapi almıstı evlilik korkusu konusunda.benı sevıyor ama evlılıkten korkuyormus.ben de tabıı kızmıstım,bu yasta o zaman ne dıye benımle tanıstın ,konustun ve ılıskımızı ılerlettın dıye.bunun uzerıne caba gösterdı.benım asıl derdım bu korkusunun maddı problemlerle ortaya tekrar cıkması.yoksa evlenen borcla da evlenıyor,ya da yuzuk dedıgın nedır kı? kac lıralık sey? gercekten ısteyen en azından bır yuzuk takar dıye dusunuyorum.ama o ben gelecegımı kararttım ,cok borcum var falan dıyor.calısınca yapılır bunlar,o da cabalıyor zaten.en ıyısı bıraz zaman vermek ,tabıı kı onu desteklıyorum ,hep yanındayım.ama bır yandan da bız bu kadar zaman kaybetmısken , daha fazla zaman kaybetmeye tahammulum yok benım de.kısmet bakalım bu yazı bır atlatalım,neler olacak.ben ne kadar ıstesem de nasıl olsa parmagını kıpırdatmaya nıyetı yok.kendı üzüldüğümle kalıyorum.

Tesekkurler sevgili Günes :) bekliyorum işte ...hayırlısı olsun

Son düzenleme:
oncelıkle gecmış olsun cnm
ısteme olmasada yuzuk takalım demişisn. oyle şey olur mu cnm. pastane sözümü bu ergen sözümü. yuzuk takmak artık adın konmasındır bu ılışkıye. ve malesef kolay değil yuzuk taktıktan sonra gerısı ıllakı ıstenır. masraf çok oluyo sen nekadar az şey ıstesende oluyo yanı
o yuzden sevdığın zamana bırakalım dıyosa bekle ama sen daha ıyı bılırsın herşeyı yolundaysa işi gucu yerıne geldığı halde hala cıddı bır adım atmazsa o zaman iş değişir. o zaman olumlu bır yorum yazmazdı kımse zaten

tesekkurler sibelim

bugun aılesıne nıhayet soylemıs arkadaslar.abısının zaten haberı vardı.sımdı bıraz yuku hafıflemıstır umarım.hepinize tesekkurler.bekleyecegız artık yapacak bır sey yok.dılegım bu arada kendını harap etmemesı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…