Cnmm hayirli olsun insaallah..ne kd sanslisin bi bilsenn..olsun allahim size surpriz yapmis o guzelligiyle sabriyla sizin mutlulugunuzu artirir..evliligimi yasamasim daha deme o hemn buyur sizde o zmn yasarsizni..hem daha onunde cocuksuz 9ay varr..cok isterdim hmn hamis kalmayii aldirtma cnmm zatende kiyamazsinnn
Merhaba arkadaşlar,
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama daha 2 aylık bile evli değilim...
Ne yapmalıyım bilmiyorum.... Şimdiden çok alıştım ona elim hep karnıma gidiyor
Benim gibi erken gebe olanlar var mı ? Şuan ne durumdalar aldırdınız mı yoksa doğurdunuz mu ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz acaba?
kesinlikle aldırma genc anne olmakda her zaman ıcın guzeldır
Allahın takdiri bak ben tedavi görüyorum inş banada nasip olur ....
İnş. allah sanada nasip eder
İçimdeki ses aldırmamamdan yana inş. değiştirmek zorunda kalmam bu fikrimi ...
eşinmi istemiyo neden aldırasın ne güzel bebişiniz erken anne dicek sana ilerde arkadas gibi olucaksınız gayet guzel
evliliğe alışma süreci 4 senede gecse aynı 5 senede geçse aynı 2 ayda olsa aynı bence bu sekılde düşün
Eşim biraz daha şartların iyi olduğu zaman istiyor...
Tövbe tövbeee.. Aldırmayı dusunmen bile cok yanlıs bisey..
Allah'ın verdigi canı sen asla alamazsın Allah'ım onu senden almadıkca. Ha bir insanı vurup öldürmüsüsn ha onu aldırmızsın.. Aynı sey
Allah'ım sana mucize vermis evliliginde hemen vermis cocugunu. Ben de evlendigim gibi hamile kaldım hem de isteyerek esim de istiyordu tabi. Daha 19 yasındayım..
Merhaba arkadaşlar,
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama daha 2 aylık bile evli değilim...
Ne yapmalıyım bilmiyorum.... Şimdiden çok alıştım ona elim hep karnıma gidiyor
Benim gibi erken gebe olanlar var mı ? Şuan ne durumdalar aldırdınız mı yoksa doğurdunuz mu ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?