Biraz erken gelen bir gebelik...

Canım benim ya Allah sana inşallah en kısa zamanda hayırlı zamanda bir bebek nasip eder yazmış olduğun mesaj gerçekten önemli bir mesaj aslında doğum kontrol hapı ile mi korunuyordun sen? Bende 2 senelik evliyim ama bir arkadaşım hapla korunuyordu üç sene filan sonra çocuk istediler çok zor oldu baya çaba gösterdiler....Her istediğimiz zaman nasip olmuyor dememiz lazım aslında Allah cümlesine bütün isteyenlere nasip etsin şuan düşünmüyoruz demekle olmuyor ben çok yanlış buluyorum.

Benim arkadaşım var hemde ilk haftasında kalanlardan bir ay sonra söylediğinde şok olmuştuk yapacak bişi yok nasip kısmet sakın aldırmayı düşünme dünyanın en büyük pişmanlığını yaşarsın Allah korusun ne güzel hemen çocuk ohhhh mis gibi hep beraber geçinir gidersiniz

bencede aldırmamalısın o miniği ben tüp bebekle bebek sahibi oldum bu hasretin ne demek oldugunu bilemezsin Allahım size vermiş ödülünüzü lütfen ALDIRMAYIN

keşke bende ilk evlendiğimizde korunmasaydım şimdi eşim her zaman yok geldiğinde deniyoruz ama nafile.korunmuyormuydunuz canım

Sakın aldırmayın.Sonra ömür boyu vicdan azabı çekersiniz.İnsanlar ona sahip olabilmek için yıllarca uğraşırken siz ne kadar da kolay sahip olmuşsunuz.sakıın

Evet ben varım seninle benzer durumda... 4 aylık evliyim 6 haftalık hamileyim. Ve benim eşimin yaşı 24 (bilmiyorum seninkini tabi) uzun zaman istemiyodu üstelik daha birbirimize doyamadık, borçlarımız bitmedi, gezicez vs:) ama haberini aldığı anda her şey değişti. Kardeşim 5 yıldır çocuk sahibi olmak için 3 kez tüp bebek yaptırdı hala bekliyo... Bu nimeti illaki Allah vermediğinde mi anlamamız gerekli yani? Kürtajı şiddetle reddediyorum kim ne derse desin katletmekten farklı görmüyorum. Bu biraz sert oldu:) o sana muhtaç ona yaşama hakkı ver

verdim verdim kıyabilir miyimmm hiiççççç =)

allah analı babalı büyütsün bebişlerimiziii =)

Tatlım bebeğini aldırmadığına cok sevindim bende evlendiğim gibi hamile kaldım ve isteyerek suanda 15haftalık olduk ve her gün bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ben daha balayında karar verdim bi bebişimizin olmasına ve hamile olduğumu öğrenince dünyalar benim oldu mink meleğimi kucağıma alacağım günü iple cekiyorum

Aynen bende sabırsızlanıyorum...çok değişik bir duyguymuş gerçekten :)

Biraz gec bir yorum oldu benimkisi .. bende aynı sekilde hamile kaldım, henüz 2 aylık evli iken..
Kesinlikle aldırmayı düsünmedim.. suan 18 haftalık hamileyim heycanla kucagıma alıcagım günü bekliyorum :)
Bebegi veren Allah rıskınıda verir hayırlısıyla

Son düzenleme:

Hayırlısıyla Kucağımıza alırız inş. kızlar, kendim gibi birilerini gördükçe daha da sevindirik oluyorum :)))

tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar dilerim. iyi ki aldırmamışsın canım. doğunca ÇOK ŞÜKREDECEKSİN İNŞALLAH. bi tanıdığım kariyer yapacağım diye aldırmıştı, üzerinden 4 sene falan geçtiği halde ortada ne kariyer ne de bebek vardı... vicdan azabı da cabası. Allah korusun...Rabb'im isteyenleri aratmasın. bebeklerimizi de korusun...

ben de 2 aylık evliyken hamile kaldım şu an 12 haftalık hamileyim.aldırıp aldırmamakta çok kararsız kaldık çünkü maddi durumumuz iyi değildi ama bebek nasibiyle geliyor birdenbire değişti herşey

ben de 2 aylık evliyken hamile kaldım şu an 12 haftalık hamileyim.aldırıp aldırmamakta çok kararsız kaldık çünkü maddi durumumuz iyi değildi ama bebek nasibiyle geliyor birdenbire değişti herşey

Kesinlikle , bebek herşeyi değiştiriyor hayatındaki olumlu değişikliklere hazırlıklı ol :)

Şimdiden şükrediyorum iyi ki aldırmamışım diye...İçimdeyken hissi böyleyse doğunca nasıl bir duygu olur gerçekten bilemiyorum :)

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inş.

hamile olduğumu öğrendim ama çok yanlış bir zaman. ben bende değilim, nasıl anne olacağım... kendimi çok kötü hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…