Canım benim ya Allah sana inşallah en kısa zamanda hayırlı zamanda bir bebek nasip edersakın kıyma ona ne olur biz olması için şimdi neler yapıyoruz bir bilsen keşke bende baştan korunmasaydım da hemen hamile kalsaydım o kadar pişmanız ki bende eşimde şimdi tüp bebekle uğraşıyoruz olsun diye
Merhaba arkadaşlar,
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama daha 2 aylık bile evli değilim...
Ne yapmalıyım bilmiyorum.... Şimdiden çok alıştım ona elim hep karnıma gidiyor
Benim gibi erken gebe olanlar var mı ? Şuan ne durumdalar aldırdınız mı yoksa doğurdunuz mu ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz acaba?
Merhaba arkadaşlar,
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama daha 2 aylık bile evli değilim...
Ne yapmalıyım bilmiyorum.... Şimdiden çok alıştım ona elim hep karnıma gidiyor
Benim gibi erken gebe olanlar var mı ? Şuan ne durumdalar aldırdınız mı yoksa doğurdunuz mu ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz acaba?
Evet ben varım seninle benzer durumda... 4 aylık evliyim 6 haftalık hamileyim. Ve benim eşimin yaşı 24 (bilmiyorum seninkini tabi) uzun zaman istemiyodu üstelik daha birbirimize doyamadık, borçlarımız bitmedi, gezicez vs:) ama haberini aldığı anda her şey değişti. Kardeşim 5 yıldır çocuk sahibi olmak için 3 kez tüp bebek yaptırdı hala bekliyo... Bu nimeti illaki Allah vermediğinde mi anlamamız gerekli yani? Kürtajı şiddetle reddediyorum kim ne derse desin katletmekten farklı görmüyorum. Bu biraz sert oldu:) o sana muhtaç ona yaşama hakkı ver
aldırmadım kızlar cinsiyeti bile belli oldu erkek bir bebeğim olacak hayırlısıyla
tebrik ederim şekerim Allah tamamına erdirsinn
Tatlım bebeğini aldırmadığına cok sevindim bende evlendiğim gibi hamile kaldım ve isteyerek suanda 15haftalık olduk ve her gün bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorumben daha balayında karar verdim bi bebişimizin olmasına ve hamile olduğumu öğrenince dünyalar benim oldu mink meleğimi kucağıma alacağım günü iple cekiyorum
Biraz gec bir yorum oldu benimkisi .. bende aynı sekilde hamile kaldım, henüz 2 aylık evli iken..
Kesinlikle aldırmayı düsünmedim.. suan 18 haftalık hamileyim heycanla kucagıma alıcagım günü bekliyorum :)
Bebegi veren Allah rıskınıda verir hayırlısıyla
ben de 2 aylık evliyken hamile kaldım şu an 12 haftalık hamileyim.aldırıp aldırmamakta çok kararsız kaldık çünkü maddi durumumuz iyi değildi ama bebek nasibiyle geliyor birdenbire değişti herşey
tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar dilerim. iyi ki aldırmamışsın canım. doğunca ÇOK ŞÜKREDECEKSİN İNŞALLAH. bi tanıdığım kariyer yapacağım diye aldırmıştı, üzerinden 4 sene falan geçtiği halde ortada ne kariyer ne de bebek vardı... vicdan azabı da cabası. Allah korusun...Rabb'im isteyenleri aratmasın. bebeklerimizi de korusun...
hamile olduğumu öğrendim ama çok yanlış bir zaman. ben bende değilim, nasıl anne olacağım... kendimi çok kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?