Biraz erken gelen bir gebelik...

Ya kizlar bebek bi mucize bende nisan sonunda evlendim 10+3 hamileyim ve herkez bana cok erken dio sen daha cocuksun diyolar (ki ben 20 yasindayim ) haaa ben ne simdi olsun diodum nede olmasin ama oldu ve hamile oldugumu ogrendigimde cok farkli bi duygu hissediyor insan inanin hemen dogsa diorum o kadar sabirsizlaniyorum ve bide esimle severek evlendik insanin sevdiginden bi parca tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs harika bi duygu..... Ama ben simdiden anne olmak icin sabirlaniyorum hayirlisiyla ins tabi ... Ve kendimi sansli goruyorum cevremde oyle insanlar goruyorum ki bebek istiolar ama olmuo bi dunya para harciyorlar gene olmuyor cok sukur Allahim bize o mucizeyi gosterdi tamamina erdiririz insallah ....

evet biran önce kucağıma almak istiyorummmmm çok değişik bir duygu içimizde kendimizden bir parça var süper bişey buuuu

bnde daha 1 defa adet oldum sonra hamile olduğumu öğrendim..yani evleneli 20 gün olmuştu..son adet tarihimin başlangıcını göz önünde bulundurursak..ama biz istedik ve hep dua ettik çünkü bn pkoluyum ve hep tedaviyle hamile kalabilirim anca diye düşünüyodum ama Allaha yalvardım tedavi için imkanımız yok doğal yolla olsun diye Rabbim kabul etti ve ilk ay müjdemizi aldık..asla aldırmayı fln düşünme o senin yavrun sonra istediğin zmnda Allah vermez..insanlar yıllarca uğraşıyo bu hbri almak için snn eline geçmiş şükret Allaha..

senin adına cok sevındım canım..rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasıp etsın.bende evlenır evlenemz hamıle kaldım.herşey yolundaydı ve cok ıstıyordum.o kadar bağlanmıştım kı ama 22 haftalıkken alındı özürlü olduğu için bugun kızımın ölüm yıldönümü.TEK TESELLİM ŞUAN 30+2 GUNLUK HAMILE OLUŞUM KIZIMI İÇİMDE HISSETTIKCE DUNYALAR BENIM OLUYOR..ŞUANDA BILE KIPIR KIPIR ..

üzüldüm cnm..artık o kdr hassasımki kadınların böyle evlatlarıyla ilgili bebekleriyle ilgili olumsuz bişi duyuyim hmn ağlıyorum..çnkü artk anlıyorum onlara sahp olmk ve onları büyütmek kolay değil..annelik çok başka bişey Allah isteyen herkese nasip etsin snada kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

cok saol canım.RABBİM OLMAYANLARA NASİP ETSİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…