Zor bir durum gerçekten, tüm yorumları da okuyamadım kusura bakmayın bir yanlışım olursa affola, şimdi benim anlamadığım kayınpederiniz ve eşinizin erkek kardeşi neden çalışmıyor? Bu çok tuhaf. Ancak ben olaya şöyle bakacağım, şimdi benim annem var, kız kardeşim var, babam var. Allah kimseye vermesin de, babam hayırsız bir insan olsa, evine bakmasa, ne desek dinlemese ee ne yapıcam??? Annemi kardeşimi de bırakacağım, ne halleri varsa görsünler mi diyeceğim? Yok ben yapamam, eğer kendi aileme yapamam diyorsam, sevdiğim erkeğin ailesine de yapamam bunu. Oturup konuşurum eşimle "aşkım, bizim gelirimiz bu, çocuğumuz evimizin giderleri ve çocuklarımızın geleceği de söz konusu. Biz annen için ne yapabiliriz, gel bir hesap kitap yapalım" derdim. yapılabilecek şeyleri ölçüp tartıp ona göre adım atar, eşimle de bu konu da asla kavga etmezdim.
Her ne olursa olsun, kendi açımdan da düşündüğümde annemdir benim, kötü de olsa zamanında kırılsakta birbirimize ondan vazgeçemem, sırf sorumsuz bir baba yüzünden onları yok sayamam.Bu benim şahsi görüşüm.
Her ne olursa olsun, kendi açımdan da düşündüğümde annemdir benim, kötü de olsa zamanında kırılsakta birbirimize ondan vazgeçemem, sırf sorumsuz bir baba yüzünden onları yok sayamam.Bu benim şahsi görüşüm.