• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz farkli goruslere ihtiyacim var...

Zor bir durum gerçekten, tüm yorumları da okuyamadım kusura bakmayın bir yanlışım olursa affola, şimdi benim anlamadığım kayınpederiniz ve eşinizin erkek kardeşi neden çalışmıyor? Bu çok tuhaf. Ancak ben olaya şöyle bakacağım, şimdi benim annem var, kız kardeşim var, babam var. Allah kimseye vermesin de, babam hayırsız bir insan olsa, evine bakmasa, ne desek dinlemese ee ne yapıcam??? Annemi kardeşimi de bırakacağım, ne halleri varsa görsünler mi diyeceğim? Yok ben yapamam, eğer kendi aileme yapamam diyorsam, sevdiğim erkeğin ailesine de yapamam bunu. Oturup konuşurum eşimle "aşkım, bizim gelirimiz bu, çocuğumuz evimizin giderleri ve çocuklarımızın geleceği de söz konusu. Biz annen için ne yapabiliriz, gel bir hesap kitap yapalım" derdim. yapılabilecek şeyleri ölçüp tartıp ona göre adım atar, eşimle de bu konu da asla kavga etmezdim.

Her ne olursa olsun, kendi açımdan da düşündüğümde annemdir benim, kötü de olsa zamanında kırılsakta birbirimize ondan vazgeçemem, sırf sorumsuz bir baba yüzünden onları yok sayamam.Bu benim şahsi görüşüm.

ara ara okudum yorumları ve gerçekten sinirlendim. Anlamadığım kv. ile k.p ayrılar mı? bide aynı şehirdemi yaşıyorsunuz? ev aldığınızda oyle bi durum olabilir. evlenicem masraflar size demiş yaa bu eve yerleşip k.vdenler yine kiraya kalabilrler..ev işi bana abartı geldi yarın öbürgün sahiplenir evide vermezler size. cocuklar için evet üzücü ama eğitim masraflarını karşıladıktan sonra başka yapacagınız bişe olmasın bence. kaynınız ve k.pederiniz bi zahmet geri kalan kısmı karşılasın. ipho 5 galaksi notelerle gezeceğinee eve ekmek getirsin düşünmeyin. bence onlar eşinizin saflığını iyi niyetliğini kullanıyorlar. görümcenizide bu zamana kadar kullanmışlar zaten evledikten sonra onada yaparlar aynısını ama elin oğlu kabul etmezz işte. Eşinede de çocukların ğitimleri için tamam ama başka hiçbirşeye karışmayacağız de. kaynın olacaklar asalak gibi yaşayacaklar diye ne düzenini nede huzurunuı bozma.Tamam annedir tabiki bakmakla yükümlü erkek evlat ama bu sartlarda değil.benim eşimde tek erkek 2 kız kardeşi var zamanı geldiğinde kp kv calışamayacak durumda olduğunda tabiki biz bakıcazz onlara ama bu şekilde değil aslaaa.. kendinden kısıp cocugunun hakkını bu şekilde vermen günah zatennn. aklını başına al ve asla bu durumu kabullenmeee yoksa sonrarsında cok daha fazlasıylakarşılasırsın tatlımmm. Allah yardımcın olsun

Tesekkurler yorumlariniz icin. Simdi tam olarak guvenemesem bile esim merak etme ben enayi degilim diye konuyu kapatti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nolur sakin ama sakin böyle bir sey yapmayin.Ne kayinvalideniz ne de digerlerinde is yok.Sizin böyle yapmaniz her seyi daha da kötülestirir.Sonra siz kendinizi bu gereksiz yardimdan dolayi kötü hissedersiniz.Esiniz de mantikli bir adamsa zaten kararinizi sorgulamaz bile.
Okurken ben burda sinirimden kudurdum.Resmen asalak bunlar.Ya kayinvalideye ne demeli.Olan cocuklara olacak ama siz yardimj ederseniz bu sefer de siz cok zarar görüceksiniz.Ben olsam bir kurus bile vermem.

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Valla helal olsun görümcenize abisi babası yatıcak o kız başına evi geçindirecek kaldı ki birde evlenecek. Anlaşılan baba da kardeşte hazırcı alışmışlar başkası getirsin yiyelim içelime. :47: Annesi ve küçük kardeşleri olsa yalnızca tamam yardım etsin diyebilirdim ama çalışan 2 yetişkin birey var o evde onlar dururken senin ve 2 çocuğunun rızkını onlara yedirmesi doğru gelmiyor bana :19:

canım yüz verme
gerekirse kv ile konuş
kadın halimle sabah köründe işe gidip kazandığım parayı
babam hiçbişey olmamış gibi harcayacaksa ben hiçbişey diyemem
yapacak bişeyim de yok zamanında beni dışladığına saysın
çoluğum çocuğum var rısklarını kimseye yediremem kimse k.bakmasın
açık ve net...

Ben konusursam sonuc bizim icin kotu olur:) ne kadar iyi olursa olsun aramiz agzimdan cikicak tek kelime dusman eder heralde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok saçma bence de siz haklısınızz...
Sağlıklı iki erkeğin boğazı neden sizden geçsin kii..
Bu millet ne kadar uyanık ya valla bak...
Eşin napar bilmiyorum ama biraz zor günler bekliyor sizi gibi...

bence siz haklısınız :31: Eli ayağı tutan iki üç tane adam yatsın sizde rızkınızı artırıp onlara verin hiç olacak iş mi bu yani:19: Arada yardımlar yapabilirsiniz elbette ama tüm aileyi hepten üstlenmek ne demek sizde bi ailesiniz neticede :19: Gerçekten çok sinir oldum şuan ne demek onların kendi ihtiyaçları varmış bu ailede sen ben mi var evde bulunan baba başta olmak üzere hepsi ailesine bakmak zorunda bu ne rahatlık yaa nasıl düzen anlamdım. Benim babam gelmiş 60 yaşına hala çalışıyo biz çalışma dediğimiz halde sırf bizim için yani.. Siz sonuna kadar haklısınız ve eşinizde sizin rızanız olmadan böyle bi durumu üstlenmemeli bence:47:

bence hiç kendınızı ezdırmeyın ne demek bu canım öyle şeymi olur çocuklarınızın rızkını neden eli ayağı tutanlar yesin ..kocana sert cık bence böyle saçmalık olmaz mıllet enayı mı

Back
X