biraz gıybet ama...

Wurstria

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.556
598
hanımlar bayramın son gününde hepinize merhaba...

bu kez beyin yakan bir şey hakkında değil belki de hepimizin en az bir kere kız kızayken falan dedikodusunu yapabileceğimiz/yaptığımız türden bir şey sormak istiyorum size. şimdi yakın bir kız arkadaşım var, uzaktan tanışıklığı olan bir çocuktan hoşlanmaya başladı. duyguları taze desem yeridir ama tabi biz çocuğun özel hayatı hakkında birşey bilmiyorduk, hala biliyor sayılmayız. çocukla benim girdiğim bir ortam vesilesi ile tanıştılar ama sadece merhaba-merhaba yani. o günden beri bizim kız takmış kafasına, sosyal medyada takipler falan filan ama aşk değil yani sadece hoşlanma (idi)

fakat yaklaşık bir haftadır falan bu çocuk bir kızla hikaye (instagram story'si, bilmeyenler için bir sosyal medya özelliği, kısa video ve fotoğraflar çekip paylaşıyorsunuz instagramda ve 24 saat sonra silinip gidiyorlar) paylaşıyor ara sıra, kalp koyuyor falan. tabi benim arkadaş bayağı bozuldu gerçi aralarında da birşey yoktu ama ne yapsam da yeniden bir araya gelsem çocukla diye düşünüyordu. ben de dedim ki oğlan sevgili yapmış, sen onu unut zaten sana hayır gelmez, boşver artık takip falan etme, bakma vs. dedim. çocuk dün de yine birşey paylaşmış ve paylaştığı minik videoda kız dans falan ediyor, bi ara takla atıyor oğlan da bunu çekmiş, eğlenceli bir ortam var yani. yalnız kız takla atarken bir detay ilgimizi çekti ki buradaki hanımların ne düşüneceğini merak ediyorum ben de... kız takla atarken özür dileyerek söylüyorum ama kızın iç çamaşırı olduğu gibi gözüküyor. frikik veriyor yani, bilmiyorum belki çocuk gördü ama umursamadı, ya da dikkatinden kaçtı.

şimdi ne var bunda? der misiniz bilmiyorum ama siz kaç tane "sevgilisinin frikik verdiği videoyu internette güle oynaya paylaşan erkek" tanıyorsunuz? şimdi konuyu nereye bağlayacağım...

bu video ilgimizi çekince kızın profilini bulup inceledik ve bir sürü açık saçık fotoğrafını herkese açık bir biçimde paylaşmış. paylaşabilir yargılamıyorum bundan kime ne tabi, sadece anlatabilmek için gördüğümü söylüyorum.

çocuktan bahsedecek olursak, instagramda yaklaşık 100 bin takipçisi var, kendisi çalıştığı sektörde tanınan biri, işi gücü iyi, maddi durumu da bayağı iyi ama tip olarak çok az kişinin ilgisini çekebilecek biri. daha başka şeyler de var mesela ama şimdi burada tepki almak istemediğim için onları yazmak istemiyorum zaten yeterince gıybet yaptık yani.

ve sonuç olarak benim arkadaşım bu hoşlandığı çocuğun o kızla yatak arkadaşlığı, kızın da bu çocukla parası için çıktığını düşünüyor. boşver ne olursa olsun hayatında biri var desem de hala umutlu. ha ben olsam bunları gördükten sonra böyle bir erkekten buz gibi soğurum ama arkadaşıma da üzülüyorum. yakında ayrılır onlar falan deyip duruyor. gıybetin suyunu çıkardığımın farkındayım hanımlar, şimdi tepki gösteren de olur ama olay şu, arkadaşımın üzülmesini istemiyorum çünkü ona çok değer veriyorum, bu çocuktan soğusun istiyorum. bana ne deyip dönüp gidemiyorum yani umarım anlatabilmişimdir. uzun oldu kusura bakmayın, siz bu az çok gördüklerimizin üzerine ne düşünürdünüz?

Bence kızla oğlanın arasında ne olduğu arkadaşınızı hiç ilgilendirmez. İster yatak arkadaşlığı için sevgili olur ister evlenir, sonuçta şuan başı bağlı mı bağlı. Vazgeçmek zorunda.
Tabi şu da var çocuğun ne halt olduğu malum, o adamdan arkadaşınıza hayır gelmez

Ama siz bunu bi kere söylersiniz dinlerse kendi hayrına dinlemezse sizden günah gitti. Kendi düşen ağlamaz

(instagram story'si, bilmeyenler için bir sosyal medya özelliği, kısa video ve fotoğraflar çekip paylaşıyorsunuz instagramda ve 24 saat sonra silinip gidiyorlar) paylaşıyor ara sıra, kalp

bilmeyenlerden biri olarak videoyu çocuk mu çekmiş yoksa çekili videoyu mu paylaşmış? hani face de paylaşılan komik videolar gibi mi?

Yapabileceğiniz birşey yok hırs yaptı herhalde, zamanla unutur.
peki sizce benim kendi düşüncelerim, bana geçen izlenim yanlış mı?
çünkü ne yalan söyleyeyim ben de şaşırdım. belki çocuk çok modern, belki inanılmaz geniş bir vizyonu var çünkü bizim bazı erkeklerimiz böyle şeylere çok dar açılardan bakıyorlar. çocuk gayet efendi, sevilen, sayılan, işini iyi yapmaya çalışan biri. iyi biri de olduğunu düşünüyorum ama toplumda bir imaj yarattıysanız yanınızdakilerin imajı da kendi imajınızı etkiliyor. işin garip tarafı ben bu saatten sonra bu çocuğu fazla ciddiye alamam herhalde. kimsenin günahını almıyorum yanlış anlaşılmasın, istediğiyle istediği ilişkiyi kurar ama ben de şaşırdım açıkçası.

bilmeyenlerden biri olarak videoyu çocuk mu çekmiş yoksa çekili videoyu mu paylaşmış? hani face de paylaşılan komik videolar gibi mi?
yok şimdi şöyle anlatayım...
müzikli bir ortam, boş bir alan. çocuk telefonun ön kamerasından görüntüye hem kendini hem de kızı almış. kız bu sırada dans edip takla atıyor, takla atarken tam da kameraya doğru frikik veriyor. zaten üzerindeki çok kısa, bacaklar pergel gibi açıp takla atarsanız gözükür yani doğal olarak. görüntü bu, çocuk da gülüyor falan. kendi çektiği video yani. komik videolar gibi değil.

Her erkek bir degil , bi ara benim kardesim de deli divane asik olmustu , kiz beni sosyal medyada ekledi ki amanin yari ciplak fotolar , ic camasiriyla seksi pozlar
Cidden dumur olmustum
Kardesime emin misin cocugum asik misin dedim ölup bitiyorum dedi

O yuzden kizin ic camasirinin gozukmesi bazi erkekler icin sorun olmuyor yani arkadasinin tahminleri yanlis olabilir

e o zaman bir birliktelik olduğu kesin.
kızın frikiki önemli değildir belki onun için.
arkadaşın boşa hayal kurmasın.

aynen öyle ben de dumur oldum o çocuk hiç öyle biriyle gezecek bir erkek imajı vermiyordu çünkü.
yani burada kızı etiketliyorsun falan diyorlar ama etiketleme değil bu, itham etmek de değil. ben olayı anlatmaya çalışıyorum ve bunu da söylemek zorundayım.
bu kızın da profilinde bir sürü seksi poz var zaten kas mas yapmış, e vücudu sergileyecek tabi o kadar spor yapmış yani. ama birçok erkeğin baktığı zaman afedersiniz ağzını sulandıracak resimler var. koyabilir bize ne bundan... mesela çocuğun evinde çocuğun köpeğiyle poz vermiş şimdi kızın üzerindekini ve verdiği pozu burada anlatıp da kimseyi rahatsız etmeyeyim.
böyle şeylerden rahatsız olmuyor da olabilir.

Biraz gerçekçi olsun arkadaşınız. 100k takipçisi olan,etrafında gülüp eğlendiği hatta sevgili olma ihtimalinin olduğu kızlar olan bir adamı aynı ortamdan merhaba merhaba var diyerekten etkileyemez. Belki adam ona selam verdiğini bile unuttu.

Ayrıca belli ki kafa yapınız onlarla aynı değil. Frikik dediğiniz eminim büyük bir şey değildir. Benim erkek arkadaşımın da bu zamana kadar attığı storylerde ben bikinili,şortu, havuzdan çıkmış üstümde havlu varken bulunmuşumdur. Sevgili olmadığımız anlamına gelmiyor.

Tamm bize ters olabilir ama bundan hoslanan erkek de var , birebir yasadim , kardesim 1 yila yakim bir sure cikti kizla hatta benimle tanistirdi , kiz o kadar guzeldi ki sokakta yururken 10 insandan 9 u donup bakiyordu
Sonra kotu bitti iliskileri ama bazen erkekler umursamiyor boyle seyleri
O yuzden arkadaeiniz vaz gecsin bu sevdadan

neyi nasilini bosverin ozaman . gayet birlikteler.
arkadasiniz silip atsin kafasindan.

Tahmininiz doğru olabilir, ama yanlış da olabilir.

İnsanların mideleri, ilişkiye bakış açıları değişiyor. Ben kız arkadaşının ve hatta eşinin über frikik ve dekolte fotoğraflarını paylaşırken rahatsızlık hissetmeyen erkek gördüm maalesef. Sizin bahsettiğiniz olması gereken erkek modeli, ama o öyle birisi mi bilemeyiz.

Oğlanın kızla ne ilişkisi olduğu, nasıl bir ilişkisi olduğu bence hiç önemli değil, böyle bir hayata kendini yakıştırabiliyor mu arkadaşınız orayı bir düşünmeli bence. O hayata ayak uydurur mu mesela, sonucunda çok üzüleceğini farkında mı? Gibi gibi...

Siz arkadaşı olarak üstünüze düşenden fazlasını yapıp onun için çok derin ve geniş çaplı düşünmüşsünüz zaten. Bundan sonrası onun doğru/yanlışıdır. Siz de çok karışmayın, yarın bir gün top size dönmesin :)

eğer çocuk böyle şeyleri umursamıyorsa zaten kafa yapımız aynı değildir. bu biraz mahalle baskısına da benziyor ama bence işin içine kişisel duygular da giriyor. ben de hep çok açık saçık insanların arasında büyüdüm, evet tek başına yapıldığı zaman garip gelmiyor ama şöyle düşünüyorum, mesela ben farkında olmadan frikik versem, bi tarafım açılsa, bunu da sevgilimin takipçileri görse, sonuçta erkeklerin de ne mal olduklarını biliyoruz, bunlar da üff hatuna bak bilmem nesi gözükmüş oh ne güzel falan deseler ben kendimi kötü hissederim. ama ben hissederim işte, mesela teşhircilik fantezisi olan insanlar var. ayrıca bikini, şort ya da üstte havlu varken çekilen görüntüler frikik değil ki. belli ki deniz ya da havuzdasınız orada onlar giyilir zaten frikik olarak düşünmem, garip de gelmez. burada resmen istemdışı verilen bir görüntü var belli ki. mesela şöyle düşünün burada hangi kadın diğer kadınların kocası hakkında üff şu adama bak ne yakışıklı, şurası ne güzel burası ne hoş diye düşünsün, içi gitsin? kaç tane kadın ister? umursamayan, isteyen de vardır onlara da birşey demiyorum saygım sonsuz. ben sadece bana geçen düşünceyi ifade etmeye çalışıyorum.

zaten çocuğun 100k takipçisini bir yana bırakalım parası pulu var. kaç tane zengin erkek yalnız kalıyor bu dünyada? çok azı. hayal dünyasında yaşıyor arkadaşım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…