biraz gıybet ama...

Boyle igrenc bor mutailist ilişki icindeki adamı (sizin tabirinizle gercek mi bilemem) kabul edebilecek mideye sahip bi arkadaşın var ve adamin ayrılmasını bekliyor. Kendisi de parasi ve populerligi için herseye okey diyorsa bırakın beklesin ve sevgili olsunlar. Sana ters gelen birseye normal gören birisine daha ne yapabilirsin? Koca kız acı çekecekse cekecek, düşecekse düşecek hep arkasını kollayamazsın. Yarin öbür gün beni kıskandı bile diyebilir.

Ben dedim ona bu çocuk bence sana göre değil seni üzer diye dünkü olayı da öyle söyledim, bak dedim herif sevgilisinin çamaşırının gözüktüğü video atmış, o kız sen olsan hoşuna gider miydi, gör bak demek ki böyle bir erkek bu dedim.
böyle biriyle mutlu olanın kendi meselesi ama sen olamazsın dedim. Kabak başıma patlamazsa iyi :KK70:

Teselli vermeye çalışmayın bence, birileri daha yazmış sonradan "Beni kıskandın ettin" bile diyebilir, bu kadar takıntılıysa elin adamına. Ben olsam kendi haline bırakırdım, yaşayarak görmesinde fayda var.

Kizmayin da sanki siz de biraz etkilenmişsiniz gibi bu 100k takipcili çocuktan.

Etkilendim ama iş başarısından. İmrendim iyi bişey yapmış çünkü yaşına rağmen Şimdi anlatsam ifşa falan olur anlatamıyorum ama ülkedeki herkeste bundaki akıl olsa biz çoktaaan kaçıncı sırada gelirdik en iyi ülkeler sıralamasında. Hiç diğer gözle bakmadım tabi çünkü benim kriterlerim çok farklı.adamın iş bağlantıları falan bayağı iyi yanı arkadaş olmak isterdim ama zor ihtimal. Fakat şu olayından sonra gözümdeki ciddiyet ve profesyonelliği gitti desem yalan olmaz.

Dip not: bu gıybet olmuyor çünkü biz bahsettiğiniz insanlarsan hiç birini tanımıyoruz.

Şu an duygusal açıdan bakıyor ama olaylara.
Zamanla unutur merak etmeyin...bir süre etkilendigi için konuşur, takip eder. Ayrıca diyelim ki çocuk ayrıldı veya öyle biri ile ilişkisi yok. Arkadaşınız onunla tekrar karşılabilecek mi? yani onu etki alanı içine alabilecek mi? önemli olan bu bence. Bir planı var mi kısaca?

Kiz danscidir belki.sonucta hangimiz dans ederken takla atabiliyoruz ki : )
Ne kadar cok etiketlemissiniz kizi.benimde instgramimda bikinilide fotograflarim var.
Arkadasinizda ortam bekleyecegine cok hoslandi ise mesaj atsin.
Tekrar bir ortamda karsilasinca ne bekliyor ki

Kiz danscidir belki.sonucta hangimiz dans ederken takla atabiliyoruz ki : )
Ne kadar cok etiketlemissiniz kizi.benimde instgramimda bikinilide fotograflarim var.
Arkadasinizda ortam bekleyecegine cok hoslandi ise mesaj atsin.
Tekrar bir ortamda karsilasinca ne bekliyor ki
ben kimseyi etiketlemedim ve mesele bikini değil. salak değilim di mi bikinili fotoğrafı var diye kız hakkında böyle düşüneyim... burada anlatamıyorum işte, daha önce de söyledim. burada her şeyi her gördüğümüzü söylemek mümkün değil ben de böyle birşey için buradan uyarı ya da ban yemek istemem. burada benim yorumlarıma denk gelen, yorumlarımı bilen herkes sırf bikinili ya da dansçı diye böyle düşünmediğimi bilir.

hanımlar bayramın son gününde hepinize merhaba...

bu kez beyin yakan bir şey hakkında değil belki de hepimizin en az bir kere kız kızayken falan dedikodusunu yapabileceğimiz/yaptığımız türden bir şey sormak istiyorum size. şimdi yakın bir kız arkadaşım var, uzaktan tanışıklığı olan bir çocuktan hoşlanmaya başladı. duyguları taze desem yeridir ama tabi biz çocuğun özel hayatı hakkında birşey bilmiyorduk, hala biliyor sayılmayız. çocukla benim girdiğim bir ortam vesilesi ile tanıştılar ama sadece merhaba-merhaba yani. o günden beri bizim kız takmış kafasına, sosyal medyada takipler falan filan ama aşk değil yani sadece hoşlanma (idi)

fakat yaklaşık bir haftadır falan bu çocuk bir kızla hikaye (instagram story'si, bilmeyenler için bir sosyal medya özelliği, kısa video ve fotoğraflar çekip paylaşıyorsunuz instagramda ve 24 saat sonra silinip gidiyorlar) paylaşıyor ara sıra, kalp koyuyor falan. tabi benim arkadaş bayağı bozuldu gerçi aralarında da birşey yoktu ama ne yapsam da yeniden bir araya gelsem çocukla diye düşünüyordu. ben de dedim ki oğlan sevgili yapmış, sen onu unut zaten sana hayır gelmez, boşver artık takip falan etme, bakma vs. dedim. çocuk dün de yine birşey paylaşmış ve paylaştığı minik videoda kız dans falan ediyor, bi ara takla atıyor oğlan da bunu çekmiş, eğlenceli bir ortam var yani. yalnız kız takla atarken bir detay ilgimizi çekti ki buradaki hanımların ne düşüneceğini merak ediyorum ben de... kız takla atarken özür dileyerek söylüyorum ama kızın iç çamaşırı olduğu gibi gözüküyor. frikik veriyor yani, bilmiyorum belki çocuk gördü ama umursamadı, ya da dikkatinden kaçtı.

şimdi ne var bunda? der misiniz bilmiyorum ama siz kaç tane "sevgilisinin frikik verdiği videoyu internette güle oynaya paylaşan erkek" tanıyorsunuz? şimdi konuyu nereye bağlayacağım...

bu video ilgimizi çekince kızın profilini bulup inceledik ve bir sürü açık saçık fotoğrafını herkese açık bir biçimde paylaşmış. paylaşabilir yargılamıyorum bundan kime ne tabi, sadece anlatabilmek için gördüğümü söylüyorum.

çocuktan bahsedecek olursak, instagramda yaklaşık 100 bin takipçisi var, kendisi çalıştığı sektörde tanınan biri, işi gücü iyi, maddi durumu da bayağı iyi ama tip olarak çok az kişinin ilgisini çekebilecek biri. daha başka şeyler de var mesela ama şimdi burada tepki almak istemediğim için onları yazmak istemiyorum zaten yeterince gıybet yaptık yani.

ve sonuç olarak benim arkadaşım bu hoşlandığı çocuğun o kızla yatak arkadaşlığı, kızın da bu çocukla parası için çıktığını düşünüyor. boşver ne olursa olsun hayatında biri var desem de hala umutlu. ha ben olsam bunları gördükten sonra böyle bir erkekten buz gibi soğurum ama arkadaşıma da üzülüyorum. yakında ayrılır onlar falan deyip duruyor. gıybetin suyunu çıkardığımın farkındayım hanımlar, şimdi tepki gösteren de olur ama olay şu, arkadaşımın üzülmesini istemiyorum çünkü ona çok değer veriyorum, bu çocuktan soğusun istiyorum. bana ne deyip dönüp gidemiyorum yani umarım anlatabilmişimdir. uzun oldu kusura bakmayın, siz bu az çok gördüklerimizin üzerine ne düşünürdünüz?
ayy bu kızın konularından baygınlık geldi kendi için konu acmasi az geliyor bir de arkadaşı için açıyor için şişti yeminlen pirtlatsa buraya yazıyor bak karşı komşun cama çıkmış onun için de konu aç niye çıktı ki

ayy bu kızın konularından baygınlık geldi kendi için konu acmasi az geliyor bir de arkadaşı için açıyor için şişti yeminlen pirtlatsa buraya yazıyor bak karşı komşun cama çıkmış onun için de konu aç niye çıktı ki
Mune Mune şu üsluba bakar mısınız? şikayet ettim çünkü bu terbiyesizliğe cevap vermeye değmez.

İster sadece yatak arkadaşlığı olsun ister deli divane aşık olsunlar ne farkı var ki? Adamın hayatında bir başkası var. Kız açık saçıkmış, iç çamaşırı gözüküyormuş. Sonuçta siz burada onlar hakkında konu açmışsınız, onların sizden haberi bile yok hayatlarını yaşıyorlar.

İster sadece yatak arkadaşlığı olsun ister deli divane aşık olsunlar ne farkı var ki? Adamın hayatında bir başkası var. Kız açık saçıkmış, iç çamaşırı gözüküyormuş. Sonuçta siz burada onlar hakkında konu açmışsınız, onların sizden haberi bile yok hayatlarını yaşıyorlar.
orası öyle, ben de bunu söyledim zaten. senin soğuman lazım bence dedim çünkü adam başkasıyla. gördüğümüz manzara da hoşumuza gitmedi, 2 kat uzaklaşmalısın dedim. benim fikirlerime değer verir ben de onunkilere. sözlerim mantıklı geldi de bakalım... seviyorum arkadaşımı, kıyamıyorum pek.

Boyle igrenc bor mutailist ilişki icindeki adamı (sizin tabirinizle gercek mi bilemem) kabul edebilecek mideye sahip bi arkadaşın var ve adamin ayrılmasını bekliyor. Kendisi de parasi ve populerligi için herseye okey diyorsa bırakın beklesin ve sevgili olsunlar. Sana ters gelen birseye normal gören birisine daha ne yapabilirsin? Koca kız acı çekecekse cekecek, düşecekse düşecek hep arkasını kollayamazsın. Yarin öbür gün beni kıskandı bile diyebilir.
valla bize geçen izlenim belli, yanılıyor da olabiliriz, biz öyle sanıyor olabiliriz bir yığın ihtimal var. ben arkadaşıma da sordum, parası için mi hoşlanıyorsun acaba doğruyu söyle falan dedim hayır dedi zaten benim arkadaşımın da durumu iyi, ailesinden gelen birşey. aslında ona da hoş gelmedi ama bence şu an yoğun bir kıskançlık hissediyor. boşver dedim ya ne erkekler var, sen bunu ne yapacaksın... sanmıyorum arkadaşım benim hakkımda kıskandı falan desin, kıskanılacak konumda değil ki. ortaokul arkadaşım yani derse artık insanlara karşı zerre kadar güvenim kalmaz :)

100k takipçi olayına gelince de takipçi satın alma diye birşey var, bayağı da ucuzladı. 100 TL verse zaten 100k takipçi satın alabilir kendisine. takipçi konusunu paylaşılan gönderiyi kaç kişinin görmüş olduğu hakkında bilgi vermek için yazdım.

fuckbody veya değil oğlanın ilişkisi var işte
bu kadar takıntı yapmak nedir ya

Back
X