evet zaten şahsi düşüncemi söylüyorum, ben de kısıtlayan, kıyafete karışan erkeklerden hoşlanmıyorum ama bu örnekteki gibi, böyle şeylerden rahatsızlık duymayanından da hoşlanmıyorum. ben zamanında yeni tanıştığı kızın vücudunun tüm detaylarını anlatan erkekler de gördüm ne yazık ki. meze yapmıştı yani sohbetine... e bi de şu da olabilir, bu çocuk pek yakışıklı değil, biraz kilolu falan, şimdi yanında güzel bir kız olduğu zaman kendini daha iyi hissediyordur.Tahmininiz doğru olabilir, ama yanlış da olabilir.
İnsanların mideleri, ilişkiye bakış açıları değişiyor. Ben kız arkadaşının ve hatta eşinin über frikik ve dekolte fotoğraflarını paylaşırken rahatsızlık hissetmeyen erkek gördüm maalesef. Sizin bahsettiğiniz olması gereken erkek modeli, ama o öyle birisi mi bilemeyiz.
Oğlanın kızla ne ilişkisi olduğu, nasıl bir ilişkisi olduğu bence hiç önemli değil, böyle bir hayata kendini yakıştırabiliyor mu arkadaşınız orayı bir düşünmeli bence. O hayata ayak uydurur mu mesela, sonucunda çok üzüleceğini farkında mı? Gibi gibi...
Siz arkadaşı olarak üstünüze düşenden fazlasını yapıp onun için çok derin ve geniş çaplı düşünmüşsünüz zaten. Bundan sonrası onun doğru/yanlışıdır. Siz de çok karışmayın, yarın bir gün top size dönmesin :)
eğer çocuk böyle şeyleri umursamıyorsa zaten kafa yapımız aynı değildir. bu biraz mahalle baskısına da benziyor ama bence işin içine kişisel duygular da giriyor. ben de hep çok açık saçık insanların arasında büyüdüm, evet tek başına yapıldığı zaman garip gelmiyor ama şöyle düşünüyorum, mesela ben farkında olmadan frikik versem, bi tarafım açılsa, bunu da sevgilimin takipçileri görse, sonuçta erkeklerin de ne mal olduklarını biliyoruz, bunlar da üff hatuna bak bilmem nesi gözükmüş oh ne güzel falan deseler ben kendimi kötü hissederim. ama ben hissederim işte, mesela teşhircilik fantezisi olan insanlar var. ayrıca bikini, şort ya da üstte havlu varken çekilen görüntüler frikik değil ki. belli ki deniz ya da havuzdasınız orada onlar giyilir zaten frikik olarak düşünmem, garip de gelmez. burada resmen istemdışı verilen bir görüntü var belli ki. mesela şöyle düşünün burada hangi kadın diğer kadınların kocası hakkında üff şu adama bak ne yakışıklı, şurası ne güzel burası ne hoş diye düşünsün, içi gitsin? kaç tane kadın ister? umursamayan, isteyen de vardır onlara da birşey demiyorum saygım sonsuz. ben sadece bana geçen düşünceyi ifade etmeye çalışıyorum.
zaten çocuğun 100k takipçisini bir yana bırakalım parası pulu var. kaç tane zengin erkek yalnız kalıyor bu dünyada? çok azı. hayal dünyasında yaşıyor arkadaşım yani.
yani... yapacak başka birşey yok ama inandırmış kendini bunlar f.ckbody kesin diyor. ha bana sorarsanız ben asla cinselliğe karşı değilim, o tür arkadaşlıklar da yaşayan kişileri alakadar ediyor. tabi benim kendime yakıştırabileceğim bir arkadaşlık türü değildir.Benim bir arkadaşım da çocuğun ne mal olduğunu bile bile bizi dinlemeden peşinde koşmaya devam ediyor. Sizinle aynı durumda sayılırım ne desem vazgeçmedi ama sonuç belli işte. Bize gereken uyarıları yapıp anlamazsa susmak kalıyor sanırım.
Merak ettim. Arkadaşınız bahsettiğiniz kişinin hangi özelliğinden etkilenmiş? Anlattı mı bunu size ? Yani hal ve tavırlarından mı? Bazen bir bakış veya bir gülüş insanı etkileyebilir. Konuyla ilgili yorumum ise şu: Bahsettiğiniz kişi yaşam tarzı ve kafa yapınız açısından sizden farklı duruyor...Arkadaşınızın onun yaşam tarzına ayak uydurması zor olabilir. Çocuk da birlikte olduğu kız gibi rahat kişilerden hoşlanıyor olabilir.evet zaten şahsi düşüncemi söylüyorum, ben de kısıtlayan, kıyafete karışan erkeklerden hoşlanmıyorum ama bu örnekteki gibi, böyle şeylerden rahatsızlık duymayanından da hoşlanmıyorum. ben zamanında yeni tanıştığı kızın vücudunun tüm detaylarını anlatan erkekler de gördüm ne yazık ki. meze yapmıştı yani sohbetine... e bi de şu da olabilir, bu çocuk pek yakışıklı değil, biraz kilolu falan, şimdi yanında güzel bir kız olduğu zaman kendini daha iyi hissediyordur.
yok ya kısa boylu, göbekli falan biri. yani kendine bakmadan etmeden taş gibi kızları götürmek isteyen erkek profiline benziyor biraz. belki sempatik sayılabilir, işinde de iyi sayılır o konuda takdir edilir. bence arkadaş olarak hoş biri ama sevgili olarak açıkçası benim kalbimi çalamaz öyle biri. ama durumu gerçekten iyi ve sahip olduklarını kendisi elde etmiş, 27-28 yaşında falan.Çocuğun sevgilisi var, üstelik o kadar iyiyse durumu tipi falan talibi de çoktur. Arkadaşın zaman kaybediyor, sen de ona üzülmekle zaman kaybediyorsun sen ne dersen de bildiğini okuyacaktır.
nesinden etkilendiğini bence kendisi de bilmiyor çünkü onu tanımıyor bile. :) benim anladığım kadarıyla iyi kalpli ve işini düzgün yapmaya çalışan bir çocuk ama hepsi bu. belki gerçekten bakışından ya da gülüşünden etkilenmiştir. ben şu an arkadaşımın kıskançlık duygusunun daha ağır bastığını düşünüyorum.Merak ettim. Arkadaşınız bahsettiğiniz kişinin hangi özelliğinden etkilenmiş? Anlattı mı bunu size ? Yani hal ve tavırlarından mı? Bazen bir bakış veya bir gülüş insanı etkileyebilir. Konuyla ilgili yorumum ise şu: Bahsettiğiniz kişi yaşam tarzı ve kafa yapınız açısından sizden farklı duruyor...Arkadaşınızın onun yaşam tarzına ayak uydurması zor olabilir. Çocuk da birlikte olduğu kız gibi rahat kişilerden hoşlanıyor olabilir.
tabi canım birlikteler, gezmiş tozmuşlar. başka şeyler de paylaşmış kız ama burada anlatmam uygun olmaz.
Secimlerimizi yaşıyoruz ve arkadasinin seçimi ayrilmasini bekleyip ortaya cikmaksa bence engel olma ki olamazsinda.hanımlar bayramın son gününde hepinize merhaba...
bu kez beyin yakan bir şey hakkında değil belki de hepimizin en az bir kere kız kızayken falan dedikodusunu yapabileceğimiz/yaptığımız türden bir şey sormak istiyorum size. şimdi yakın bir kız arkadaşım var, uzaktan tanışıklığı olan bir çocuktan hoşlanmaya başladı. duyguları taze desem yeridir ama tabi biz çocuğun özel hayatı hakkında birşey bilmiyorduk, hala biliyor sayılmayız. çocukla benim girdiğim bir ortam vesilesi ile tanıştılar ama sadece merhaba-merhaba yani. o günden beri bizim kız takmış kafasına, sosyal medyada takipler falan filan ama aşk değil yani sadece hoşlanma (idi)
fakat yaklaşık bir haftadır falan bu çocuk bir kızla hikaye (instagram story'si, bilmeyenler için bir sosyal medya özelliği, kısa video ve fotoğraflar çekip paylaşıyorsunuz instagramda ve 24 saat sonra silinip gidiyorlar) paylaşıyor ara sıra, kalp koyuyor falan. tabi benim arkadaş bayağı bozuldu gerçi aralarında da birşey yoktu ama ne yapsam da yeniden bir araya gelsem çocukla diye düşünüyordu. ben de dedim ki oğlan sevgili yapmış, sen onu unut zaten sana hayır gelmez, boşver artık takip falan etme, bakma vs. dedim. çocuk dün de yine birşey paylaşmış ve paylaştığı minik videoda kız dans falan ediyor, bi ara takla atıyor oğlan da bunu çekmiş, eğlenceli bir ortam var yani. yalnız kız takla atarken bir detay ilgimizi çekti ki buradaki hanımların ne düşüneceğini merak ediyorum ben de... kız takla atarken özür dileyerek söylüyorum ama kızın iç çamaşırı olduğu gibi gözüküyor. frikik veriyor yani, bilmiyorum belki çocuk gördü ama umursamadı, ya da dikkatinden kaçtı.
şimdi ne var bunda? der misiniz bilmiyorum ama siz kaç tane "sevgilisinin frikik verdiği videoyu internette güle oynaya paylaşan erkek" tanıyorsunuz? şimdi konuyu nereye bağlayacağım...
bu video ilgimizi çekince kızın profilini bulup inceledik ve bir sürü açık saçık fotoğrafını herkese açık bir biçimde paylaşmış. paylaşabilir yargılamıyorum bundan kime ne tabi, sadece anlatabilmek için gördüğümü söylüyorum.
çocuktan bahsedecek olursak, instagramda yaklaşık 100 bin takipçisi var, kendisi çalıştığı sektörde tanınan biri, işi gücü iyi, maddi durumu da bayağı iyi ama tip olarak çok az kişinin ilgisini çekebilecek biri. daha başka şeyler de var mesela ama şimdi burada tepki almak istemediğim için onları yazmak istemiyorum zaten yeterince gıybet yaptık yani.
ve sonuç olarak benim arkadaşım bu hoşlandığı çocuğun o kızla yatak arkadaşlığı, kızın da bu çocukla parası için çıktığını düşünüyor. boşver ne olursa olsun hayatında biri var desem de hala umutlu. ha ben olsam bunları gördükten sonra böyle bir erkekten buz gibi soğurum ama arkadaşıma da üzülüyorum. yakında ayrılır onlar falan deyip duruyor. gıybetin suyunu çıkardığımın farkındayım hanımlar, şimdi tepki gösteren de olur ama olay şu, arkadaşımın üzülmesini istemiyorum çünkü ona çok değer veriyorum, bu çocuktan soğusun istiyorum. bana ne deyip dönüp gidemiyorum yani umarım anlatabilmişimdir. uzun oldu kusura bakmayın, siz bu az çok gördüklerimizin üzerine ne düşünürdünüz?
Profilinde acik pozlari var diye ve cekilen videoda verdigi frikik yuzunden kadinin direkt bu olsa olsa fuckbuddydir diye yargilanmasindan hic hoslanmadim. Herkes belirli kaliplarda yasamiyor.
+1Profilinde acik pozlari var diye ve cekilen videoda verdigi frikik yuzunden kadinin direkt bu olsa olsa fuckbuddydir diye yargilanmasindan hic hoslanmadim. Herkes belirli kaliplarda yasamiyor.
100k takipçili kim ayol, Hakan Sabancı mı ehehe. Şaka bir yana, arkadaşınız halk arasında "züğürt avutması" denilen şeyi yaşıyor. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, bırak mırak demeniz ters teper hatta daha çok üzerine düşer. Kendi kendine gelin güvey olmuş zaten, böyle sille yiye yiye unutacak. Çevremden de biliyorum kendimden de biliyorum, insan başkası söyleyince değil kendisi birebir deneyimleyince anlıyor anca. İster yatak arkadaşlığı olsun ister başka bir şey, adam sosyal medyada 100k takipçisine göstere göstere kalp koyuyor mu koyuyor. Seviyor demek ki.
Kizin isterse poposu gozuksun cocuk onla ilgili paylasim yapmaktan hoslaniyor ve kalp koyup fotograf atiyorsa arkadasiniza da aynen boyle uzaktan kafa yorup kendi poposunun uzerine oturmak duser. Ister yatak arkadasi ister hayat arkadasi onu hic ilgilendirmez acikcasi.
Gorse bile yine uzaktan seyreder bence. Baskalarinin hayatiyla bu kadar ugrasmaktan kendi önünü gorebilir umarim.Biz anca gıybet yaparız yani adamın fantezisi bu demek ki. Aah ah ne çocuklar var da görür ileride onları da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?