biraz gıybet ama...

evet zaten şahsi düşüncemi söylüyorum, ben de kısıtlayan, kıyafete karışan erkeklerden hoşlanmıyorum ama bu örnekteki gibi, böyle şeylerden rahatsızlık duymayanından da hoşlanmıyorum. ben zamanında yeni tanıştığı kızın vücudunun tüm detaylarını anlatan erkekler de gördüm ne yazık ki. meze yapmıştı yani sohbetine... e bi de şu da olabilir, bu çocuk pek yakışıklı değil, biraz kilolu falan, şimdi yanında güzel bir kız olduğu zaman kendini daha iyi hissediyordur.

Benim bir arkadaşım da çocuğun ne mal olduğunu bile bile bizi dinlemeden peşinde koşmaya devam ediyor. Sizinle aynı durumda sayılırım ne desem vazgeçmedi ama sonuç belli işte. Bize gereken uyarıları yapıp anlamazsa susmak kalıyor sanırım.

Sektörde tanınan, o kadar takipcisi olan bi adamin kiz arkadasiyla gülüş oynaş videolarını koyması, fotoğraflara kalp falan koyması bilemedim. Buradan bakinca ergen ve laubali bir insan görüyorum.

Çocuğun sevgilisi var, üstelik o kadar iyiyse durumu tipi falan talibi de çoktur. Arkadaşın zaman kaybediyor, sen de ona üzülmekle zaman kaybediyorsun sen ne dersen de bildiğini okuyacaktır.

yani... yapacak başka birşey yok ama inandırmış kendini bunlar f.ckbody kesin diyor. ha bana sorarsanız ben asla cinselliğe karşı değilim, o tür arkadaşlıklar da yaşayan kişileri alakadar ediyor. tabi benim kendime yakıştırabileceğim bir arkadaşlık türü değildir.

Merak ettim. Arkadaşınız bahsettiğiniz kişinin hangi özelliğinden etkilenmiş? Anlattı mı bunu size ? Yani hal ve tavırlarından mı? Bazen bir bakış veya bir gülüş insanı etkileyebilir. Konuyla ilgili yorumum ise şu: Bahsettiğiniz kişi yaşam tarzı ve kafa yapınız açısından sizden farklı duruyor...Arkadaşınızın onun yaşam tarzına ayak uydurması zor olabilir. Çocuk da birlikte olduğu kız gibi rahat kişilerden hoşlanıyor olabilir.

Çocuğun sevgilisi var, üstelik o kadar iyiyse durumu tipi falan talibi de çoktur. Arkadaşın zaman kaybediyor, sen de ona üzülmekle zaman kaybediyorsun sen ne dersen de bildiğini okuyacaktır.
yok ya kısa boylu, göbekli falan biri. yani kendine bakmadan etmeden taş gibi kızları götürmek isteyen erkek profiline benziyor biraz. belki sempatik sayılabilir, işinde de iyi sayılır o konuda takdir edilir. bence arkadaş olarak hoş biri ama sevgili olarak açıkçası benim kalbimi çalamaz öyle biri. ama durumu gerçekten iyi ve sahip olduklarını kendisi elde etmiş, 27-28 yaşında falan.

nesinden etkilendiğini bence kendisi de bilmiyor çünkü onu tanımıyor bile. :) benim anladığım kadarıyla iyi kalpli ve işini düzgün yapmaya çalışan bir çocuk ama hepsi bu. belki gerçekten bakışından ya da gülüşünden etkilenmiştir. ben şu an arkadaşımın kıskançlık duygusunun daha ağır bastığını düşünüyorum.

tabi canım birlikteler, gezmiş tozmuşlar. başka şeyler de paylaşmış kız ama burada anlatmam uygun olmaz.

Arkadaşının midesi nasıl kaldırıyor bunu yahu! Kiminle fik fiki yaptığını alenen görüyor resmen

Secimlerimizi yaşıyoruz ve arkadasinin seçimi ayrilmasini bekleyip ortaya cikmaksa bence engel olma ki olamazsinda.

Ondan sonra yasanacaklar icin milyon tane ihtimal yazılabilir.

bence çok fazla irdelemeye, üzerinde konuşmaya gerek yok çünkü siz her ne kadar kızın giyim kuşamını tasvip etmeseniz de çocuk kızla kalpli, danslı story koyuyor. arkadaşınız vazgeçsin bu sevdadan.

Kizin isterse poposu gozuksun cocuk onla ilgili paylasim yapmaktan hoslaniyor ve kalp koyup fotograf atiyorsa arkadasiniza da aynen boyle uzaktan kafa yorup kendi poposunun uzerine oturmak duser. Ister yatak arkadasi ister hayat arkadasi onu hic ilgilendirmez acikcasi.

100k takipçili kim ayol, Hakan Sabancı mı ehehe. Şaka bir yana, arkadaşınız halk arasında "züğürt avutması" denilen şeyi yaşıyor. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, bırak mırak demeniz ters teper hatta daha çok üzerine düşer. Kendi kendine gelin güvey olmuş zaten, böyle sille yiye yiye unutacak. Çevremden de biliyorum kendimden de biliyorum, insan başkası söyleyince değil kendisi birebir deneyimleyince anlıyor anca. İster yatak arkadaşlığı olsun ister başka bir şey, adam sosyal medyada 100k takipçisine göstere göstere kalp koyuyor mu koyuyor. Seviyor demek ki.

Profilinde acik pozlari var diye ve cekilen videoda verdigi frikik yuzunden kadinin direkt bu olsa olsa fuckbuddydir diye yargilanmasindan hic hoslanmadim. Herkes belirli kaliplarda yasamiyor.

Ben frikik olayında kadını değil erkeği ayıpladım.
Fuckbuddy olayı bi nevi teselli işte ben de diyorum ya sen fuckbuddy'si olan adamın neslinden hoşlanıyorsun, ne yapacaksın diye.. Gerçekten öyle mi değil mi bilemeyiz sonuçta o görüntüler olmasaydı yine de herifin fckbuddysi olabilirdi ve kim nereden bilecekti? Bak bu sana bi işaret bence diyorum benim kıza :)

Profilinde acik pozlari var diye ve cekilen videoda verdigi frikik yuzunden kadinin direkt bu olsa olsa fuckbuddydir diye yargilanmasindan hic hoslanmadim. Herkes belirli kaliplarda yasamiyor.
+1
Universitede genc bir hocamizin sevgilisi vardi goren herkes bu kiz striptiz mi yapiyor derdi cunku videolarinda hep sirikla spor yapiyordu ustunde de bikini vardi.
Sonuc evlendiler

Ben dedim ona bu çocuk bence sana göre değil seni üzer diye dünkü olayı da öyle söyledim, bak dedim herif sevgilisinin çamaşırının gözüktüğü video atmış, o kız sen olsan hoşuna gider miydi, gör bak demek ki böyle bir erkek bu dedim.
böyle biriyle mutlu olanın kendi meselesi ama sen olamazsın dedim. Kabak başıma patlamazsa iyi

Biz anca gıybet yaparız yani adamın fantezisi bu demek ki. Aah ah ne çocuklar var da görür ileride onları da.

Biz anca gıybet yaparız yani adamın fantezisi bu demek ki. Aah ah ne çocuklar var da görür ileride onları da.
Gorse bile yine uzaktan seyreder bence. Baskalarinin hayatiyla bu kadar ugrasmaktan kendi önünü gorebilir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…