- 3 Nisan 2014
- 36.482
- 149.208
- 798
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Evet abartmış olabilirim biraz.
Hayır bırakıp gitmem tabiiki
Bilmiyorum bakmadım işte.Şimdi siz söyleyince pişman oldum.Babam vardı yanında.Ben kendim de hastalanınca yanımda birileri olsun istemem ama evet hiç değilse kustuktan sonra bir kere bakabilirdim.Of yaKusmuk felan neysede ben nasıl olurda annenize 1 kez olsun bakmadınız oraya takıldım..
Söylemesem bu sefer insan bir başta belirtir uyarır diye kızardınızeeee?
bizi niye zehirledin şimdi
uyarı merakı arttırıyor bi kere:))
Haklı olabilirsiniz :/Babanızın temizleme şeklini, kullandığı cümleleri dahi yazmak zorunda mıydınız peki?
Tamam başta uyarmışsınız ama bilirsiniz uyarılar daha çok dikkat çeker ve siz bu kadar da detay vermek zorunda değilsiniz.
Ayrıca buradan kim ne yapsın?Evet kötü bir durum, iğrenmek de çok doğal ama bu kadar hayatınızı etkiliyorsa psikolojik tedavi alın.
Çünkü hayatın ne getireceği belli olmaz,birilerine bakmak zorunda kalabilir, kusmuk temizleyebilir, altından alabiliriz yakınlarımızın :/
Teşekkürler.Midem bulanmıyor şu an sabah 1 kere bir dakikalık bulandı o kadar.Ama deneyeceğim dediklerinizi.Kolonya, nane yagi kokla. Naneli sakiz cigne.
Peki unutayım gitsin :) Babam bu kadar muhabbetini yapmasa unuturdumSiz küçükken kustuğunuzda, altınızdan kakanızı temizlerken sabır gösteren annenize siz de aynısını gösterin. Yani unutun gitsin :)
Kusmadan tiksinmekten çok otomotik olarak kendimi kötü hissediyorum.İlerde çocuğun olunca ne yapacaksın
Offf evetKusmuktan herkes tiksinir ama anneniz sabaha kadar kusmuş ve odadan çıkmadınız ?
İyki de etkileniyorsunuz. Ballandıra ballandıra anlatmışsınız
Sizin mide bizlerden saglam bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?