Biraz iğrenç bir konu

yapacak birşey yok... ablamda sizin gibi hatta o kendi kusmuğundan iğrenip tekrar takrar kusar, resmen sabaha kadar bir döngüye girer ... bazı insanlar daha hassas oluyor . vicdan yapmanıza da gerek yok annenizde bu hassasiyetinizi biliyordur,anlayış göstermiştir

Bende aynı sizin gibiyim :) öğürme sesi bile beni fena yapar. Eşim rahatsızlandıgında öğürünce bırakıp kaçmıştım yere düşmüş adam doktorlar kaldırmış :)) bebeğim kustugunda da aynı şekilde surat şekli kokusu geldiği an gidiyorum valla ıslak mendili burnuma agzıma yapıştırım dogru banyoya :))

Anneniz sabaha kadar kustu ve siz odanızdan çıkmadınız mi gerçekten. Allah evladın da hayırlısını versin.

Ay keşke o kadar detay vermeseydin

Neyse o kadar kusmuktan bahşedilmişken bende içimi dökeyim anne olmadan önce bende bu konuda pek bi hassastım ama şimdi oğlan iki yaşında ufacık bişey olsun hemen kusar koynuma kaç defa doldurdu sıpa dün midesini üşütmüş yine sürekli kusuyor sabah kustu yine temizledim yattı koynuma ama buram buram kokuyor hala dedim başkası olsa midem kalkar ama evladın kusmuğu bile rahatsız etmiyor hey yarabbim sana gelince tavsiyem yok kusmuk genel olarak insanları rahatsız eder bence sende sorun yok

Geçmiş olsun annenize. Gıda zehirlenmesi sanırım. Sizi çok anlayabildiğimi söyleyemeyeceğim. Vicdan yapmalısınız bencede.

Bu konu vesilesiyle ne kadar vefalı bir kardeşim olduğunu bir daha anladım. Detaylı ultrason için aç karna iki şişe su içince bende olanlar olmuştu. Kardeşim de çok etkilenir ama beni yalnız bırakmamak için yanımda kustu o da. Bir yandan abla dayan yanındayım deyip kusmaya devam etmesi

Keşke annenizin yanında olsaydınız.

Bana gore oda parfumu direk girmeden bi sıkıcaksın malum bolge alanına. Domestosu dayayip temizliceksin bak bakalim alabiliyomusun koku. Ayrica aliş bebegin olsa hep kusup durur ustune.

Alt tarafı yemek dıskısı
Anan baban çocuğun hastalanır allah vermesin temizlenir
Çok tikli biriyim
Beni tanıyan herkes aşırı temizlik bagımlısı birisin der ama böyle iken abartılı buldum

Yemek dıskısı diye düşün

Piskolojik bence.Annen hasta iken bütün gece odandan cikmamani anlayamadim Sonuçta bugün annen kendi işini halledebiliyor.Yarin yatağa düştüğünde işeyecek sıçacak kusacak.E o zaman napican bakmayacak misin?

Valla iyiki bizim evde yaşamıyorsun.
Hamileyken kusmadığım yer kalmamıştı ,aklıma getirdin.ıyyy iğrençtim..

Kimin kustuğunun önemi yok.
Kusma sesi bile duysam anında kusarım.
Çocuk sahibi olduktan sonra daha bir zor olmaya başladı.
Malum çocuklar sık hastalanır kusma olur v.s
Ardından ben..

Ouuu bu bende de var. Ammmmmma sevdiğim bir insan kusunca katlanabiliyorum. Normalde biri kusmaya başladığı an saniye sekmeden ben de kusarim. Bu sefer kendi kusmamdan iğrenir ve midem tamamen boşalana kadar bir döngüye girer. Ama annem, eşim, kardeşim hastalanıp kustuklarinda çok zorlansam da başlarına gider yardım ederim. İç güdüsel bir olay herhalde.. annen insallah bu konuda hassas olduğunu biliyordur da o kadar kustum gelmedi diye gönül koymamıştır

Hayatın sillesini yemen gerekiyordur. Şimdi evin premsesi modunda takıldığın için hassassındır..

Gün gelir öyle şeyler yaparsın ki "bir zamanlar bu kusmuktan köşe bucak kaçardım" dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…