- Konu Sahibi AdventureTime
-
Estagfurullah öyle birisiniz demedim ama ne biliyim,Offf evetBerbat biriyim değil mi ?
Pek tiksinmedim de etkilendim ben de hasta hissettim kendimi.
Sonra da çıkmadım işte
Kaç kere kustu bilmiyorum.
Babam zaten yanındaydı da evet,alışmak gerekebiliyor.İleride çocuğum olsa onun da altıyla gazıyla kusmasıyla vs. uğraşıcam.Estagfurullah öyle birisiniz demedim ama ne biliyim,
Allah korusun Önemli birşey olabilirdi,
Bazen dişimizi sıksak iyi olur,
En kötü sende kusardın
Özür dilerimBir yerden sonra okumadım. Çok ciddi ayrıntı sen bizi buraya kusturmaya mı geldin
Yani mecbur bi yerde karsına cıkarBabam zaten yanındaydı da evet,alışmak gerekebiliyor.İleride çocuğum olsa onun da altıyla gazıyla kusmasıyla vs. uğraşıcam.
Bende sizin gibiyim,birisinin kusma sesini bile duysam bögürmeye baslıyorumKonu midesi hassas olanlar için uygun değil.Bunu en baştan belirteyim.Ona göre okuyup okumayacağınıza karar verirsiniz :)
Ben bulunduğum ortamda biri kusunca etkilenen biriyim.İğrenme,tiksenmeden çok etkilenme.Benim de midem bulanmaya başlar.Kokusunu alırım.Kusmuk yıkansa bile benim burnuma o koku gelir psikolojik olarak da olsa.
Dün dışarıda tavuk yedik.Annem rahatsızlandı gece 3ten sonra kustu sanırım.Ben sesleri duymamaya çalıştım midem bulanır diye.Kusmalar devam etti gece boyunca.Ben tabi uyuyamadım.Normalde öyle bir ortamdan mümkün olduğunca erkenden uzaklaşmaya çalışırım yardım edilecek bir şey varsa ederim ama çok yaklaşamam.O gece de merak etmeme rağmen odamdan hiç çıkmadım.Banyo hemen odamın yanında.Sabah 6ya kadar uyuyamadım seslerden dolayı,sabah da benim midem bulanmaya başladı hemen geçti ama kasılmalar devam etti.Sabah 6 buçuk gibi uyudum,8'de yeni bir kusma sesiyle uyandım.Babam haber verdi doktora gittiler.
Sonra lavaboya gideyim dedim lavaboda biraz kusmuk lekeleri vardı ama azdı görmezden geldim.Yerde suyun akıp gittiği havalandırma gibi bir delik vardır ya,orada da kusmuk kalmıştı temizlenmemişti.Pek kokmuyordu çok azdı.Görmezden geldim ama ondan sonra hiç tuvalete gitmedim bugün.Şu an sıkışmaya başladım.
O gün iştahım da azaldı nedense,normalde böyle olmazdı.Sanki ben hastalanmışım gibi oldu.Babam da ben yemek yerken bile kusmuk muhabbeti yaptı lavaboyu baştan başa yıkadım,elimle aldım attım tavuk parçaları elime geldi barbekü sos kokusu çok keskin,çok beterdi vs..
Normalde hassas değilim hatta midesizim ama kusmuk konusunda titizim ve bütün gün babam evde temizlediği kusmuk muhabbetini yapınca bugün pek bir şey yiyemedim.
Uyuyamadığım için dinlenip uyumaya çalıştım evden çıkmadım.
Şu an iyiyim ama iştahım az,evde kimseye bir şey yansıtmadım.Neden böyle oldu anlamadım amaBir yandan da bir insan hastayken,acı çekerken hele de o kişi annemken ben başka şeylerin derdine düştüğüm için utandım kendimden.Annem daha hiç kusmadı hastanede yediği serumdan sonra ama ben hâlâ lavaboya gitmedim kurumuş kusmuk görmek istemediğim için.Görünce tiksinmedim pek ama nasıl desem rahatsız oldum.
Bunda yardım edilecek,yol gösterilecek bir şey de yok ama yazmak istedim.Gerçekte kiminle gidip bu konuyu konuşayım ki..
AminnnBende sizin gibiyim,birisinin kusma sesini bile duysam bögürmeye baslıyorum
Cocuklarım bebekken sorun olmuyo ama üç yastan sonra yanımda kusarlarsa gözümden yaşlar gele gele temizliyorum
Sizi çokkk iyi anlıyorum o yuzden
Hep dua bakamayacaksam kimseyi bana muhtac etmesin diye
Bu kadar etkilenecegimi dusunmemistim uyarini okuyuncaAma uyarmıştım başta
Özür dilerim ;( Hakkınızı helal edin ben de öyle yazmışım açık açık.Güya çok etkilenmişim (!)Bu kadar etkilenecegimi dusunmemistim uyarini okuyunca
Özür dilerim ya hakkınızı helal edinYok sen başkasına anlatma biz kusarız herkesin yerine burada. Tavuk parçalarını söylemek zorunda miydin?
Filmlerde görünce bende etkilenmiyorumAminnn
Bizi de başkalarına muhtaç etmesin.
Bende sizinki kadar tiksinme olmuyor hatta dizilerde filmlerde bile alenen kusma sahneleri gösteriliyor ben o an yemek bile yiyorum ama tabi gerçeği farklı.Bir de benimki hastalanma şeklinde.Biri kusarsa benim midem bulanır.Neden bilmiyorum.Anksiyeteden şüpheleniyorum ayrıca kendimde.Belki onunla ilgisi vardır.
Olabilir.Filmlerde görünce bende etkilenmiyorum
Yeterki canlı canlı görmeyeyim:))
Bundan önce gelen misafirin cocugu bizde kustu ama wc ye,o sesi duydum ve görüntüyü gördügüm için başladı midem bulanmaya.gözlerimden yaşlar geldi,hani çıkarsam rahatlayacam ama o da olmuyo.camı açtım kafamı dışarı uzattım,kadına bişeye ihtiyacın var mı diye bile soramadım inanki
Ama ben bunun bi hastalık oldugunu düşünmüyorum
Herkesin hassas oldugu bi konu vardır mutlaka
Bu da öyle bişey diye düşünüyorum
Babam yanındaydı zaten.Ben şey kısmını anlamadım anneniz sabaha kadar kusarken sizin odanızdan çıkmamanız nasıl bir şey ya. Saatlerce kusmuş resmen bayılıp kalsa ne olacaktı en azından birini uyandırıp haber verebilirdiniz
Konudan çıkardığım daha iğrenç yerler de varO kadar cok kusmuk yazmissin ki hassas olduguna inanamadim, okumadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?