Biraz iğrenç bir konu

Offf evet Berbat biriyim değil mi ?
Pek tiksinmedim de etkilendim ben de hasta hissettim kendimi.
Sonra da çıkmadım işte
Kaç kere kustu bilmiyorum.
Estagfurullah öyle birisiniz demedim ama ne biliyim,
Allah korusun Önemli birşey olabilirdi,
Bazen dişimizi sıksak iyi olur,
En kötü sende kusardın

Estagfurullah öyle birisiniz demedim ama ne biliyim,
Allah korusun Önemli birşey olabilirdi,
Bazen dişimizi sıksak iyi olur,
En kötü sende kusardın
Babam zaten yanındaydı da evet,alışmak gerekebiliyor.İleride çocuğum olsa onun da altıyla gazıyla kusmasıyla vs. uğraşıcam.

Bende sizin gibiyim,birisinin kusma sesini bile duysam bögürmeye baslıyorum
Cocuklarım bebekken sorun olmuyo ama üç yastan sonra yanımda kusarlarsa gözümden yaşlar gele gele temizliyorum
Sizi çokkk iyi anlıyorum o yuzden
Hep dua ederim bakamayacaksam kimseyi bana muhtac etmesin diye

Aminnn
Bizi de başkalarına muhtaç etmesin.
Bende sizinki kadar tiksinme olmuyor hatta dizilerde filmlerde bile alenen kusma sahneleri gösteriliyor ben o an yemek bile yiyorum ama tabi gerçeği farklı.Bir de benimki hastalanma şeklinde.Biri kusarsa benim midem bulanır.Neden bilmiyorum.Anksiyeteden şüpheleniyorum ayrıca kendimde.Belki onunla ilgisi vardır.

Filmlerde görünce bende etkilenmiyorum
Yeterki canlı canlı görmeyeyim:))
Bundan önce gelen misafirin cocugu bizde kustu ama wc ye,o sesi duydum ve görüntüyü gördügüm için başladı midem bulanmaya.gözlerimden yaşlar geldi,hani çıkarsam rahatlayacam ama o da olmuyo.camı açtım kafamı dışarı uzattım,kadına bişeye ihtiyacın var mı diye bile soramadım inanki
Ama ben bunun bi hastalık oldugunu düşünmüyorum
Herkesin hassas oldugu bi konu vardır mutlaka
Bu da öyle bişey diye düşünüyorum

Olabilir.

Ben şey kısmını anlamadım anneniz sabaha kadar kusarken sizin odanızdan çıkmamanız nasıl bir şey ya. Saatlerce kusmuş resmen bayılıp kalsa ne olacaktı en azından birini uyandırıp haber verebilirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…