- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
-
İnanın ben artık gezmek değilde ailelerimize gidelim bi çay içip gelelim istiyorum sinemaya gidelim yemeğe çıkalım falan geçtim onlardan minimum şeyleri istiyorum o bile lüks gibi gözümde,maddi yönden rahatız çok şükür ama manevi tarafım boşluktaİşe 5 de gidip 10 da gelmesi sizin probleminiz değil, kendi seçimi.
Şikayetçi ise basar istifayı.
Onun işte çok yoruluyor olması demek, ailesini ihmal etmesi ve bütün boş zamanlarında yan gel yat Osman'a bağlamasını gerektirmiyor.
İş yerinde nasıl 17 saat çalışabilecek gücü buluyorsa, eşiyle de 2-3 saat gezebilecek gücü olmalı.
Bence tavrınızı koyun.
Çalışmamı istemiyor ama ben yinede evde bişeyler yapıp satıyorum destek olmak amaçlı ona bile razı değil biraz gerikafalı,eşim işine aşık resmen koşa koşa gidiyor hastayken bileYa boşanacaksınız ya da kabullenip bu hayata devam edeceksiniz. Ya da esiniz de is yoğunluğundan şikâyetçiyse siz de bir ise girecek ve maddi olarak destek olacaksınız. Belki o zaman bu kadar çok calismak zorunda kalmaz esiniz...
Parayla saadet olsaydı, en mutlular sultanlar, kraliçeler olurdu.İnanın ben artık gezmek değilde ailelerimize gidelim bi çay içip gelelim istiyorum sinemaya gidelim yemeğe çıkalım falan geçtim onlardan minimum şeyleri istiyorum o bile lüks gibi gözümde,maddi yönden rahatız çok şükür ama manevi tarafım boşlukta
Çalışmamı istemiyor ama ben yinede evde bişeyler yapıp satıyorum destek olmak amaçlı ona bile razı değil biraz gerikafalı,eşim işine aşık resmen koşa koşa gidiyor hastayken bile
Arkadaşlarımdan sıkca duyduğum bi söz sen kocan olmadanda bu hayatınyaşarsın malesef herkes farkında eşimin yanımızda olmadığınıParayla saadet olsaydı, en mutlular sultanlar, kraliçeler olurdu.
Ama olmuyor maalesef...
İnsanın ruhu doymadıktan sonra önünde binbir çeşit yemek, altında trilyonluk araba olsa ne fayda?
Ayrıca yarın ne olacağımız belli değilken, hayata gelme amacını maddiyatla özdeşleştiren insanlara çok kızıyorum.
Para, mutlu bir yaşam için ancak araçtır.
Eşinize, hayattaki önceliklerini gözden geçirmesi gerektiğini söyleyin.
Çünkü siz zaten sadece maddi anlamda onunla evlisiniz, hayatınızda bedenen ve ruhen adam yok.
Onsuz da gayet şuanki şeklinizle yaşayabilirsiniz.
Söyleyince hemen kızıyo artık dile getirmiyorum sadece çocuklara yokluğunu hissettırmemeye çalılıyorm maddiyata önem vermezdi aslında ama biraz işinde yükseldi hırs yaptı gözü bişey görmüyoGunde 17 saat is'mi olur..bu nasil bir is.. aile hayatinizin olmamasi normal yani.. birde pazar gunleride gidiyormus arada.. bosanilacak birsey soz konusu degil ama isi'de is degil'ki, bu sekilde sagligindan bile olabilir... maneviyattan daha cok maddiyati on planda tutuyor galiba esiniz..
Benim babam da mesleği sebebiyle bu şekilde bir yaşam sürüyordu.Arkadaşlarımdan sıkca duyduğum bi söz sen kocan olmadanda bu hayatınyaşarsın malesef herkes farkında eşimin yanımızda olmadığını
fiziki olarak dikkat çeken biriyimdir giyinmesini süslenmeyi severim ama nedense eşimden değil komşudan veya arket çalışanından ne biliyim okuldaki öğretmenden iltifat alırım eşim saolsun hiç demez yakışmış veya güzel olmuşsundyeO zaman al karşına konuş canım. Bu boyle yürümez. 2 çocuklu bekar anne hayati yasamak için evlenmedin sonuçta. İş konusunda bağımlılığı varsa tedavi olsun. Sen saksıda çiçek değilsin ki suyunu güneşini eksik etmemeye mutlu olasın. Hatta cicekler bile azıcık ilgilenmeyince küsüyor çiçek açmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?