Biraz ilgi görmek istiyorum çokmu?

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
103
İçşme dökmek istiyrm kızlar bilen bilir eşimin iş saatleri çok yoğun kendi işi değil ama şef olarak çalışıyor haftanın 6günü saat05 te gider 22 de gelir hatta bazen pazar günlerde gider iki evladımız var bütün sorumluluk yük omuzlarımda artık eziliyorum yetemiyorum geçen hafta tadilat yaptırdık eve ve eşim işe gitti ustalarla babam ilgilendi istediğinde izin alabilir ama uğraşmak istemiyor evle onun tek derdi işinde yükselmek tamam bizim için ama herşey maddiyatla bitmiyor ben eşimin koluna girip bi arkadaşa çaya gidemiyorum ailelerimize gitmiyoruz ben tek giderm onun ailesine,alışverişi ben yaparım çocukların okul toplantıları soktorları herşey bende,izin gününde uyur sürekli biyere gidelim desek pf yorgunum der ya tamm yoruluyor ama bu kadarda insan kendini paralamazki bende gencim daha ilgi iatiyorum kadın olduğumu hissetmek istiyorum bunu dile getirnce ben kmtü oluyrm gemen kavga küslük oluyr bıktım artık başkalarına imrenmekten neşeliyim değişiklikleri severim her fırsatta sırnaşırım nazımı yaparım ona hediye alırım şarkı yollarım ne biliyim küçük notlar yazarım ama karşılığını hiç görmüyorum bi şarkı yollamak çokmu zor ya? Dışardan ilgi görüyorum eşim dışında beni beğendiğini dile getirenler oldu ama eşim den böyle şeyler duymuyorum napıcam nasıl davranayım artık dile getirmekten bıktım çok konotkn sıradan sıkıcı bir hayatım var ve korkarım evliliğimize zarar vericek git gide bu durum çünkü bir ömür böyle yaşamak istemiyorum

Kendinle ilgilen.Eşin gerçekten yorgun gibi.Bir de ilgi vs deyip soğutma kendinden.

Ya boşanacaksınız ya da kabullenip bu hayata devam edeceksiniz. Ya da esiniz de is yoğunluğundan şikâyetçiyse siz de bir ise girecek ve maddi olarak destek olacaksınız. Belki o zaman bu kadar çok calismak zorunda kalmaz esiniz...

İşe 5 de gidip 10 da gelmesi sizin probleminiz değil, kendi seçimi.
Şikayetçi ise basar istifayı.
Onun işte çok yoruluyor olması demek, ailesini ihmal etmesi ve bütün boş zamanlarında yan gel yat Osman'a bağlamasını gerektirmiyor.
İş yerinde nasıl 17 saat çalışabilecek gücü buluyorsa, eşiyle de 2-3 saat gezebilecek gücü olmalı.
Bence tavrınızı koyun.

Mesafe var 2saatlik taşınalım dedik özel seveplerden dolayı askıya aldık günlük gidip geliyor,istediğinde geç gidebilir iki üç saat patronu sıkmıyor veya yerine bi başkasını yollıyabilir 5te kendiside 9da gider ama yok beyfendi işini çol seviyomuş çok yorulursa büroda yatıyomuş o kadar fazla yorulmuyomuş.... önceliğim zaten onun sağlığı yolda uyuklarmı diye korkuyorum kaza yapar diye ama sonrasında iki evladımız var onlarla bi faaliyeti yok çünkü çocuklar babaları gelmeden uyuyor sabahta onlar uyurken baba gidiyor haftada macimum iki defa görüşüler bu beni çok ğzüyo

İnanın ben artık gezmek değilde ailelerimize gidelim bi çay içip gelelim istiyorum sinemaya gidelim yemeğe çıkalım falan geçtim onlardan minimum şeyleri istiyorum o bile lüks gibi gözümde,maddi yönden rahatız çok şükür ama manevi tarafım boşlukta

Çalışmamı istemiyor ama ben yinede evde bişeyler yapıp satıyorum destek olmak amaçlı ona bile razı değil biraz gerikafalı,eşim işine aşık resmen koşa koşa gidiyor hastayken bile

Parayla saadet olsaydı, en mutlular sultanlar, kraliçeler olurdu.
Ama olmuyor maalesef...
İnsanın ruhu doymadıktan sonra önünde binbir çeşit yemek, altında trilyonluk araba olsa ne fayda?
Ayrıca yarın ne olacağımız belli değilken, hayata gelme amacını maddiyatla özdeşleştiren insanlara çok kızıyorum.
Para, mutlu bir yaşam için ancak araçtır.
Eşinize, hayattaki önceliklerini gözden geçirmesi gerektiğini söyleyin.
Çünkü siz zaten sadece maddi anlamda onunla evlisiniz, hayatınızda bedenen ve ruhen adam yok.
Onsuz da gayet şuanki şeklinizle yaşayabilirsiniz.

Çalışmamı istemiyor ama ben yinede evde bişeyler yapıp satıyorum destek olmak amaçlı ona bile razı değil biraz gerikafalı,eşim işine aşık resmen koşa koşa gidiyor hastayken bile

O zaman al karşına konuş canım. Bu boyle yürümez. 2 çocuklu bekar anne hayati yasamak için evlenmedin sonuçta. İş konusunda bağımlılığı varsa tedavi olsun. Sen saksıda çiçek değilsin ki suyunu güneşini eksik etmemeye mutlu olasın. Hatta cicekler bile azıcık ilgilenmeyince küsüyor çiçek açmıyor...

Gunde 17 saat is'mi olur.. bu nasil bir is.. aile hayatinizin olmamasi normal yani.. birde pazar gunleride gidiyormus arada.. bosanilacak birsey soz konusu degil ama isi'de is degil'ki, bu sekilde sagligindan bile olabilir... maneviyattan daha cok maddiyati on planda tutuyor galiba esiniz..

Arkadaşlarımdan sıkca duyduğum bi söz sen kocan olmadanda bu hayatınyaşarsın malesef herkes farkında eşimin yanımızda olmadığını

Söyleyince hemen kızıyo artık dile getirmiyorum sadece çocuklara yokluğunu hissettırmemeye çalılıyorm maddiyata önem vermezdi aslında ama biraz işinde yükseldi hırs yaptı gözü bişey görmüyo

Arkadaşlarımdan sıkca duyduğum bi söz sen kocan olmadanda bu hayatınyaşarsın malesef herkes farkında eşimin yanımızda olmadığını
Benim babam da mesleği sebebiyle bu şekilde bir yaşam sürüyordu.
Tatiller, aile ziyaretleri, bayramlaşmalar, okul merasimlerim, hastalıklarım vs...
Hiçbir anımda babam yok, hatta ilk akşam yemeğimi babamla herhalde ergenlik çağında yedim.
Hep söylerim, beni maddi açıdan bir şeye muhtaç etmedin ama kusura bakma cebime koyduğun parayla da babam olamadın diye.
Emeklilik zamanında bu açığı kapatmaya çalışıyor, tabi ki duygularım bu kadar negatif değil, hayatımdaki herkesten çok severim ama içimde ukde kalan birçok şey var çocukluğuma dair.
Keşke kıyafetlerim marka olmasaydı, gezemeseydim, arabam olmasaydı da babamla parka ya da gezmeye gidebilseydim diye söylenir dururum.
Bunu örnek verin eşinize, geri gelmeyen tek şey zaman ve her geçen gün vademiz doluyor.

fiziki olarak dikkat çeken biriyimdir giyinmesini süslenmeyi severim ama nedense eşimden değil komşudan veya arket çalışanından ne biliyim okuldaki öğretmenden iltifat alırım eşim saolsun hiç demez yakışmış veya güzel olmuşsundye

Bakın kesinlikle kötü bir amaçla yazmıyorum .
Affedersiniz de 17 saat çalışan birinden 2 çocuk yapmak büyük başarı tebrik ederim .

Yahu! 17 saat insan haklarına aykırı bir kere . Yerinde olsam iş yerini şikayet ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…