Biraz ilgi görmek istiyorum çokmu?

gerçekten iş olduğuna emin misiniz?

bana göre palavra kimse 17 saat çalışamaz uzun süre.

eşiniz işi bahane ediyor bence ya sizden kaçmaya çalışıyor ya da başkası var.

yoksa işe yakın bir yere taşınıp daha az vakit kaybetmek mesai saatini de az tutmak işinde çok farklılık yaratmayacaktır. zor da olmaz üstelik.

Eşinin okadar süre çalıştığına emin misin ? Ekmek ustası mı bu adam 05:00'ne demek ?

Eşinin okadar süre çalıştığına emin misin ? Ekmek ustası mı bu adam 05:00'ne demek ?
2saat gidiş 2saat dönüş 4saati yolda geçiyo zaten birazda işini seviyo hatta çook seviyo koşa koşa gider kavga ettiğimizin ertesi günğ 9gibi gider işe yani istese geç gidebilir ama yok bütün sorumluluklar venim olsun diye nerdeyse uyku uyumadan gidiyo allahtan kardeşimle beraber çalışıyoda gidiş geliş saatlerini öğrenebiliyorum yani çalışıyo evet

Bende bi dönem demiştim bizden kaçıyosun çocukların sesinden benim senden bi çöp atıver dememden kaçıyosun diye ama gerçekten işe gidiyo evden çıktıktan 2saat sonra ararım bazen iş yerini orda oluyo zaten ailemden çalışanlarda var rapor alıyorum

Bence bir an önce işe yürüme mesafesinde bir yere taşının ve böylece 4 saat karınız olsun bu adam yoksa laftan anlayacak gibi gözükmüyor... Sabır taşı değilsiniz insansınız başkalarının ilgisi bile aklınızda yer etmiş çünkü ilgiye muhtaçsınız...

Ne iş yaptığını çok merak ettim. İyi para alabileceğim tek yer burası diye mi düşünüyor ? Kimse kendini bukadar paralamaz başkasının işi için. Yada evden kaçış orası adam için.. normal olmayan şeyler var bu işte.

eşin işlere kendini vermiş .
ama dışarıdan ilgi görüyorum derken . aman dikkat edin. burada ne konular okuyoruz . aman aman

o halde taşınmalısınız.

4 saat yol insanı çok yorar. adam 7de kalkıp 8de evde olsa en azından yatana kadar 11-12ye kadar birlikte vakit geçirebilirsiniz.

sadece onun değil sizin için taşınmalısınız bence.

Eşine de böyle nefessiz söyleniyorsan adamın evden kaçması normal, araya bir iki nokta atsaydın beynim yandı okurken :)

17 saat çalışmıyordur adam hanımlar, içinde ulaşımı, trafiği de vardır 8de iş başı yapıp 9 da kapatıyor da olabilirler.. Bana abartı gelmedi çalışma saatleri sonuçta mutfak, restoran işinde...
Bu arada adamı hemen maddiyatçı ilan etmişsiniz bu kadar para düşkünü olunmaz demişsiniz ama adam için mesleği tutku olabilir, zevk alıyor olabilir? O zaman kariyer yapan herkese maddiyatçı diyelim, olur mu öyle..

Bu ne arkadaş? Kadına vakit ayırmak yok, çocuklara vakit ayırmak yok. Ne anlamı kaldı evliliğin? Saçma sapan bir iş.

Eşine de böyle nefessiz söyleniyorsan adamın evden kaçması normal, araya bir iki nokta atsaydın beynim yandı okurken :)
Keske söylenebilsem o işten gelinca ya ben uyukluyorum yada o duşunu alıp uzanıyo koltuğa

Evet 17saat çalışmıyo 4saati yolda geçiyor öğlen 2saat mola alıp yatıyor 1saat yemek için ama evden çıkınca 17saat yok bize kalan 7saat onuda zaten 90%100 uykuyla geçiyor ve ben kendimi çocuklarımla bi aile olarak vörüyorum eşimle değil o sanki sadece maddi destek için var

neden taşınmıyorsunuz

işimiz ve evimizin arası yarım saat civarında

evi taşıyamıyoruz işe yakın bir yere işi eve yakın taşımaya çalışıyoruz mesela

sizinkinin işi kendi işi olmadığına da göre siz evi yakına taşıyın

günde 4 saati değil de normal insanlar gibi 1 saati yolda gitsin

ne bileyim çocukları en azından uyumadan görsün

Bu kadar çalışmaya hayatı bu kadar ıskalamaya değiyor mu maaşı?

Birebir benim eşim ya aynısı yani bu kadar olur ancak. Ben yavaş yavaş alıştım sanki ya benimde iki çocuk var illa ki eşimi beklemiyorum bizi gezdirsin diye. Kendimi ona şartlandırmıyorum çocukları alıp tek başımıza çıkıyoruz, çocuklar mutlu olunca ben de mutl oluyorum ama anlık. Ne yapalım yapacak bir şey yok onlar asla değişmez o yüzden kendimizi tüketmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…