- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Tabiki ahlaksızlık bu yanlış anlamayın sadece yani dikkat çeken biriyim ama eşim hariç2 cocuklu evli kadina ilgi duydugunu soyleyenler sizce ne amacla yurur insana?
kanmayin boyle kani bozuk tiplere sakin sakin
2saat gidiş 2saat dönüş 4saati yolda geçiyo zaten birazda işini seviyo hatta çook seviyo koşa koşa gider kavga ettiğimizin ertesi günğ 9gibi gider işe yani istese geç gidebilir ama yok bütün sorumluluklar venim olsun diye nerdeyse uyku uyumadan gidiyo allahtan kardeşimle beraber çalışıyoda gidiş geliş saatlerini öğrenebiliyorum yani çalışıyo evetEşinin okadar süre çalıştığına emin misin ? Ekmek ustası mı bu adam 05:00'ne demek ?
Bende bi dönem demiştim bizden kaçıyosun çocukların sesinden benim senden bi çöp atıver dememden kaçıyosun diye ama gerçekten işe gidiyo evden çıktıktan 2saat sonra ararım bazen iş yerini orda oluyo zaten ailemden çalışanlarda var rapor alıyorumgerçekten iş olduğuna emin misiniz?
bana göre palavra kimse 17 saat çalışamaz uzun süre.
eşiniz işi bahane ediyor bence ya sizden kaçmaya çalışıyor ya da başkası var.
yoksa işe yakın bir yere taşınıp daha az vakit kaybetmek mesai saatini de az tutmak işinde çok farklılık yaratmayacaktır. zor da olmaz üstelik.
Ne iş yaptığını çok merak ettim. İyi para alabileceğim tek yer burası diye mi düşünüyor ? Kimse kendini bukadar paralamaz başkasının işi için. Yada evden kaçış orası adam için.. normal olmayan şeyler var bu işte.2saat gidiş 2saat dönüş 4saati yolda geçiyo zaten birazda işini seviyo hatta çook seviyo koşa koşa gider kavga ettiğimizin ertesi günğ 9gibi gider işe yani istese geç gidebilir ama yok bütün sorumluluklar venim olsun diye nerdeyse uyku uyumadan gidiyo allahtan kardeşimle beraber çalışıyoda gidiş geliş saatlerini öğrenebiliyorum yani çalışıyo evet
eşin işlere kendini vermiş .İçşme dökmek istiyrm kızlar bilen bilir eşimin iş saatleri çok yoğun kendi işi değil ama şef olarak çalışıyor haftanın 6günü saat05 te gider 22 de gelir hatta bazen pazar günlerde gider iki evladımız var bütün sorumluluk yük omuzlarımda artık eziliyorum yetemiyorum geçen hafta tadilat yaptırdık eve ve eşim işe gitti ustalarla babam ilgilendi istediğinde izin alabilir ama uğraşmak istemiyor evle onun tek derdi işinde yükselmek tamam bizim için ama herşey maddiyatla bitmiyor ben eşimin koluna girip bi arkadaşa çaya gidemiyorum ailelerimize gitmiyoruz ben tek giderm onun ailesine,alışverişi ben yaparım çocukların okul toplantıları soktorları herşey bende,izin gününde uyur sürekli biyere gidelim desek pf yorgunum der ya tamm yoruluyor ama bu kadarda insan kendini paralamazki bende gencim daha ilgi iatiyorum kadın olduğumu hissetmek istiyorum bunu dile getirnce ben kmtü oluyrm gemen kavga küslük oluyr bıktım artık başkalarına imrenmekten neşeliyim değişiklikleri severim her fırsatta sırnaşırım nazımı yaparım ona hediye alırım şarkı yollarım ne biliyim küçük notlar yazarım ama karşılığını hiç görmüyorum bi şarkı yollamak çokmu zor ya? Dışardan ilgi görüyorum eşim dışında beni beğendiğini dile getirenler oldu ama eşim den böyle şeyler duymuyorumnapıcam nasıl davranayım artık dile getirmekten bıktım çok konotkn sıradan sıkıcı bir hayatım var ve korkarım evliliğimize zarar vericek git gide bu durum çünkü bir ömür böyle yaşamak istemiyorum
Bende bi dönem demiştim bizden kaçıyosun çocukların sesinden benim senden bi çöp atıver dememden kaçıyosun diye ama gerçekten işe gidiyo evden çıktıktan 2saat sonra ararım bazen iş yerini orda oluyo zaten ailemden çalışanlarda var rapor alıyorum
İçşme dökmek istiyrm kızlar bilen bilir eşimin iş saatleri çok yoğun kendi işi değil ama şef olarak çalışıyor haftanın 6günü saat05 te gider 22 de gelir hatta bazen pazar günlerde gider iki evladımız var bütün sorumluluk yük omuzlarımda artık eziliyorum yetemiyorum geçen hafta tadilat yaptırdık eve ve eşim işe gitti ustalarla babam ilgilendi istediğinde izin alabilir ama uğraşmak istemiyor evle onun tek derdi işinde yükselmek tamam bizim için ama herşey maddiyatla bitmiyor ben eşimin koluna girip bi arkadaşa çaya gidemiyorum ailelerimize gitmiyoruz ben tek giderm onun ailesine,alışverişi ben yaparım çocukların okul toplantıları soktorları herşey bende,izin gününde uyur sürekli biyere gidelim desek pf yorgunum der ya tamm yoruluyor ama bu kadarda insan kendini paralamazki bende gencim daha ilgi iatiyorum kadın olduğumu hissetmek istiyorum bunu dile getirnce ben kmtü oluyrm gemen kavga küslük oluyr bıktım artık başkalarına imrenmekten neşeliyim değişiklikleri severim her fırsatta sırnaşırım nazımı yaparım ona hediye alırım şarkı yollarım ne biliyim küçük notlar yazarım ama karşılığını hiç görmüyorum bi şarkı yollamak çokmu zor ya? Dışardan ilgi görüyorum eşim dışında beni beğendiğini dile getirenler oldu ama eşim den böyle şeyler duymuyorumnapıcam nasıl davranayım artık dile getirmekten bıktım çok konotkn sıradan sıkıcı bir hayatım var ve korkarım evliliğimize zarar vericek git gide bu durum çünkü bir ömür böyle yaşamak istemiyorum
Keske söylenebilsem o işten gelinca ya ben uyukluyorum yada o duşunu alıp uzanıyo koltuğaEşine de böyle nefessiz söyleniyorsan adamın evden kaçması normal, araya bir iki nokta atsaydın beynim yandı okurken :)
Evet 17saat çalışmıyo 4saati yolda geçiyor öğlen 2saat mola alıp yatıyor 1saat yemek için ama evden çıkınca 17saat yok bize kalan 7saat onuda zaten 90%100 uykuyla geçiyor ve ben kendimi çocuklarımla bi aile olarak vörüyorum eşimle değil o sanki sadece maddi destek için var17 saat çalışmıyordur adam hanımlar, içinde ulaşımı, trafiği de vardır 8de iş başı yapıp 9 da kapatıyor da olabilirler.. Bana abartı gelmedi çalışma saatleri sonuçta mutfak, restoran işinde...
Bu arada adamı hemen maddiyatçı ilan etmişsiniz bu kadar para düşkünü olunmaz demişsiniz ama adam için mesleği tutku olabilir, zevk alıyor olabilir? O zaman kariyer yapan herkese maddiyatçı diyelim, olur mu öyle..
İçşme dökmek istiyrm kızlar bilen bilir eşimin iş saatleri çok yoğun kendi işi değil ama şef olarak çalışıyor haftanın 6günü saat05 te gider 22 de gelir hatta bazen pazar günlerde gider iki evladımız var bütün sorumluluk yük omuzlarımda artık eziliyorum yetemiyorum geçen hafta tadilat yaptırdık eve ve eşim işe gitti ustalarla babam ilgilendi istediğinde izin alabilir ama uğraşmak istemiyor evle onun tek derdi işinde yükselmek tamam bizim için ama herşey maddiyatla bitmiyor ben eşimin koluna girip bi arkadaşa çaya gidemiyorum ailelerimize gitmiyoruz ben tek giderm onun ailesine,alışverişi ben yaparım çocukların okul toplantıları soktorları herşey bende,izin gününde uyur sürekli biyere gidelim desek pf yorgunum der ya tamm yoruluyor ama bu kadarda insan kendini paralamazki bende gencim daha ilgi iatiyorum kadın olduğumu hissetmek istiyorum bunu dile getirnce ben kmtü oluyrm gemen kavga küslük oluyr bıktım artık başkalarına imrenmekten neşeliyim değişiklikleri severim her fırsatta sırnaşırım nazımı yaparım ona hediye alırım şarkı yollarım ne biliyim küçük notlar yazarım ama karşılığını hiç görmüyorum bi şarkı yollamak çokmu zor ya? Dışardan ilgi görüyorum eşim dışında beni beğendiğini dile getirenler oldu ama eşim den böyle şeyler duymuyorumnapıcam nasıl davranayım artık dile getirmekten bıktım çok konotkn sıradan sıkıcı bir hayatım var ve korkarım evliliğimize zarar vericek git gide bu durum çünkü bir ömür böyle yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?