- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Maaşı değiyor evet alışverişte hesap yapmam çok şükür israf etmeden çocuklara kendime evime iatediğimi alırım aslada hesap sormaz ne harcadın diye ama keşke biraz daha az kazansada yanımızda olsaBu kadar çalışmaya hayatı bu kadar ıskalamaya değiyor mu maaşı?
Malesef öyle artık benden alışmaya başladım ama tedirginim çocukların babam niye beni okuldan almıyo niye parka gitmiyoz niye x babasıyla oyun oynuyo demelerinden yoruldum,onlar sordukca artık eşime larşı soğukluğum oluştuBirebir benim eşim ya aynısı yani bu kadar olur ancak. Ben yavaş yavaş alıştım sanki ya benimde iki çocuk var illa ki eşimi beklemiyorum bizi gezdirsin diye. Kendimi ona şartlandırmıyorum çocukları alıp tek başımıza çıkıyoruz, çocuklar mutlu olunca ben de mutl oluyorum ama anlık. Ne yapalım yapacak bir şey yok onlar asla değişmez o yüzden kendimizi tüketmeye gerek yok
Aylık alışverişte bende Oofff daraldım artık gerçekten kendimi çok önemsiz değersiz sadece çocuk bakan yemek yapan ütü yapıp toz alan ev kadını gibi hissediyorum. Hayır ya ben kadınım gencim isteklerim var bende nazlanmak isterim şakalaşmak tv başında meyve keyfi yapmak ne biliyim yeni bi kıyafet giyince farkedilmek isterim bu benim en doğal hakkım değilmi? Ama yok beyfendi yoğun çalışıyorum deyip heryerden sıyrılıyobenimkide aynı ayda 2 gün tatili var sabah çıkar yüzünü görmem akşam gelir o yorgun ben yorgun hep yorgunuz yani :) hatta o iki güncüktede uyurda uyur uyurda uyur bi yere gidelimde demem desemde boş zaten
kendi istemeli benimle vakit geçirmeyi
malesef koltukta tv izlerken benimle ilgilendiğini beraber vakit geçirdiğimizi sanan bi eşim var
bişey desem çok yoğun çalışıyorum görmüyomusun olur
boş olduğun zamanlarıda gördük diyemiyorum çünkü kendi istemeli benimle gezmek istemeyenlede hiç muhatap olmamaya çalışıyorum
arkadaşı çağırsa koşa koşa gider
beraber yaptığımız tek şey aylık alışveriş
bazılarıda söylüyo sen yap sen et sen tut kolundan götür
ama içimden gelmiyo gerçekten
Aylık alışverişte bende Oofff daraldım artık gerçekten kendimi çok önemsiz değersiz sadece çocuk bakan yemek yapan ütü yapıp toz alan ev kadını gibi hissediyorum. Hayır ya ben kadınım gencim isteklerim var bende nazlanmak isterim şakalaşmak tv başında meyve keyfi yapmak ne biliyim yeni bi kıyafet giyince farkedilmek isterim bu benim en doğal hakkım değilmi? Ama yok beyfendi yoğun çalışıyorum deyip heryerden sıyrılıyo
Alakası yok dikkat etmemişim,Taşınmayı eşim istemiyo onun aileside benimkide aynı şehirdeyiz yaşnız yapamazsın orda diyo yaparım niye yapamıyım sosyal bi insanım yabancı ülkedeyim dilimde var çok şükür ama işte işi garanti değil bugün iş sahaibi istese çıkarabilir ve geri dönme imkanımız olmaztaşının diyenlere cevap vermemiş konu sahibi
evini eşinden çok seviyorsa demek.
Adam zorunlu olarak oyle calisiyor sandim okuyunca adama üzülmüştüm ama kendi tercihi anlattiginiza gore bj insan kendine bunu nasil yapar bedenine yazik ya hadi bekar filan olsa neyse. İnsan karısıyla çocuğuyla çocuğuyla Hiç mi ilgilenmez Üzüldüm sizin adınıza Anladığım kadarıyla Eşinizin dogasi boyle bu saatten sonra bir şey yapamazsınız gibi geliyorMesafe var 2saatlik taşınalım dedik özel seveplerden dolayı askıya aldık günlük gidip geliyor,istediğinde geç gidebilir iki üç saat patronu sıkmıyor veya yerine bi başkasını yollıyabilir 5te kendiside 9da gider ama yok beyfendi işini çol seviyomuş çok yorulursa büroda yatıyomuş o kadar fazla yorulmuyomuş.... önceliğim zaten onun sağlığı yolda uyuklarmı diye korkuyorum kaza yapar diye ama sonrasında iki evladımız var onlarla bi faaliyeti yok çünkü çocuklar babaları gelmeden uyuyor sabahta onlar uyurken baba gidiyor haftada macimum iki defa görüşüler bu beni çok ğzüyo
Bu nasıl bir yorumdur arkadaş, kendinle ilgilen de ne demek.Kendinle ilgilen.Eşin gerçekten yorgun gibi.Bir de ilgi vs deyip soğutma kendinden.
Adam sizler için çalışıyor ama maalesef hala şarkı çiçek ergen muhabbeti peşindesiniz
Arkadaşlarıyla geziyor deseniz ok ama..
Bir de dışardan evli bir kadına niye ilgi göstersinler? İçinizdeki açlığı çok mu dışa vuruyorsunuz acaba??
kendi iş arkadaşımdan pay biçiyorum
oğlu çok yaramaz ve yoran bir çocukmuş
ama benim arkadaşım işin kolayını bulup işyerindeki tüm mesaili işlere atlıyor
böylelikle daha az vakit geçirmiş oluyor
çocuklarınız yaramaz ise ve eşinizde elinin taşının altına koymayan bır tipse bu yola başvuruyor olabilir
başka ikizi olan bir arkadaşımsa eve 5 dakika önce gitmenin hesabını yaparevet ben de ikiz bebeği olan adamın eve bahaneyle geç gittiğini biliyorum.
Pardonda ben evli olduğumu asla unutmadım çok şükür!o detayı sadece bakımsızmısınız falan diye düşünmeyin diye yazdım ayrıca evet bizim için çalışıyo ama biz ondan yat kat istwmiyoruz normal bi şekilde geçinelim birazda birikimimiz olsun oysa eşim elinde para var diye her yaz ailesini tatile yollar yatılı okulda okutur kardeşini abilerine yardım eder... yani kazanıyo ama az biriktirip çok savuruyoAdam sizler için çalışıyor ama maalesef hala şarkı çiçek ergen muhabbeti peşindesiniz
Arkadaşlarıyla geziyor deseniz ok ama..
Bir de dışardan evli bir kadına niye ilgi göstersinler? İçinizdeki açlığı çok mu dışa vuruyorsunuz acaba??
Bu nasıl bir yorumdur arkadaş, kendinle ilgilen de ne demek.
Kadının kendi ile ilgilenmeye vakti mi war ?
Adam bencilin teki.
Yalan dünya da cocuklarıyla biraz daha çok zaman geçirmek varken o düşmüş kariyer derdine.
Bencilliği bırakmazsa karısı elden gidecek o da tek başına kalacak (Tabi aklı başına gelirse)
Hay allah razı olsun kızlar benim anlatmak istediğim bu. Kendinle ilgilen ne demekse artık onu çözemedimde, kendimi o kadar anne rolüne kaptırmışımki ben kadın olduğumu mahalleden birinin bana aldığın geni mont çok yakışmış dediğinde hatırladımBence kadın ne olursa olsun ilgisiz bırakılmamalı.
Çiçek çikolata bir kenara bırak.
Konu sahibi diyor ki, bana özel olduğumu ve kadın olduğumu hissettirmiyor yanlızım diyor.
Empati kurun bence
Çocuklarımla benim suçum ne? Kendi seçti böyle deli gibi çalışmayı istese azaltabilir saatleriniAdam acaba yaşadığının farkında mı? Eve gel yemek ye uyu. Başka şeye fırsat kalmaz ki. Ne ilgisi?
Kendi seçmiş işte. Bişeye vakit kalmazki bu tempoda. Suç kocanda tabiki.Çocuklarımla benim suçum ne? Kendi seçti böyle deli gibi çalışmayı istese azaltabilir saatlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?